PANDORA - Тема 3

• 53 636
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте, почитателки на PANDORA! И аз се присъединявам към вас с първата ми гривна "Цвете на успеха". Много си я харесвам, иде ми да подскачам от радост като малко дете. За сега оставам само с нея, талисмани ще купувам по-късно. Възползвах се от намалението и взех и за дъщеря ми гривна "Обичай се".

# 196
Честито и добре дошла!
Има време и за талисмани.Ще има изгодни оферти.Любимата ми 3 на цена на 2,дава възможност да се обзаведете с любими дрънкулки.Аз почивам от към талисмани,че не ми харесват напоследък,но също много се радвам,че купих изгодно още една харесвана гривна.Heartpulse

# 197
  • Down south

Иначе още не съм си избрала точно коя, но благодаря за съветите! Честно казано, аз като цяло нещо не харесвам моделите на осигурителните верижки, но в сличая, ако взема Reflexions, ще пробвам и осигурителна верижка да видя как стои и дали ще ми хареса. 🤗💐
На този модел верижните са финни и ненатрапчиви (мое мнение)
Ако инвестираш в гривна, непременно вземи и верижка!

ceci.d,
добре дошла Simple Smile

# 198
  • Варна

Взех си 2 клипса - единия от намалението, другия е от пролетната колекция. Май малко доста станаха, ама и така ми харесва 😁

# 199
И аз съм фен на Пандора, записвам се да ви следя. Купила съм само основата дето се казва/стоперите/. Заглеждам серията сребро и злато и в най-скоро време ще обогатя гривната.

http://media.snimka.bg/s1/6415/039074344-big.jpg?r=0

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 00:16 от poli_

# 200
  • Down south
@ poli_,
чудесно начало!
Аз лично харесвам "огледалните" комбинации, както една съфорумка ги нарича  Party  предполагам, че и при теб ще има такъв момент, съдейки по снимката.

Да покажеш "развитието"  Peace

# 201
Здравейте, момичета. Търся си кутия за бижута на пандора, лимитирани ли са тези кутии? Никъде не ги намирам. По-късно ще покажа и моята колекция от гривнички.

# 202
  • Down south
Tук (САЩ), често ги дават, като подарък, при покупка над определена стойност.
Имам две такива. Изключително удобни са.

Тази е пътна, също подарък.

# 203
  • Лайпциг / Перник / София
В момента се продават тук в Германия. Онзи ден ги видях. Два модела, едната по-голяма, другата по-малка, съответно нещо от сорта на 79€ и 49€, мисля че бяха.

# 204
Като първата, да. Точно такава търся. Има обява за същата в olx, цена: 200 лева, но е изтекла. Ще помоля за линк, ако някъде мерне някой, държавата нямам значение.

# 205
Няма ги в сайта кутийте и няма как да ти ги покажа.
Може би, ако ходя тези дни до магазина да пусна снимков материал. Едната със сигурност помня, че беше с 2-3 чекмеджета, а другата, може би беше, като първата кутия, която Daylily е споделила, но не съм на 100% сигурна.

# 206
Не живея в Германия, не мога да отида да закупя във физически магазин. Все пак, много благодаря Flowers Tulip

# 207
Пренаредих си гривната и съм доволна. Сега е по-семпла. 3 талисмана, 2 клипа и осиг. верижка :=)

# 208
  • Down south
Като първата, да. Точно такава търся. Има обява за същата в olx, цена: 200 лева, но е изтекла. Ще помоля за линк, ако някъде мерне някой, държавата нямам значение.
200 лв е много скъпо.
Погледнах и в тукашната (САЩ) Пандора, не ги продават.
Виждам ги за продан ползвани в Poshmark.

Be_Special,
красива е! Аз обичам да нося само с по няколко талисмана, така че за мен е идеална Simple Smile

# 209
И аз мисля, че 200лв са прекалено много! Тук също могат да се намерят употребявани на много сносни цени, но в местния сайт за малки обяви (нещо, като олх), където пък няма доставка до България....

Be_special, много е красива гривната ти! Да си я носиш с кеф! 💐🤗

Общи условия

Активация на акаунт