PANDORA - Тема 3

• 53 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
И на мен 200 лева ми се струват като нереална цена. Момичета, а знаете ли над каква сума се подаряват тези кутии, ако си поръчам от сайта (Америка или Германия) над тази сума, дали ще ми изпратят? Голям мерак ми е.

# 211
  • Лайпциг / Перник / София
В Германия се продават само в момента. Аз лично не съм попадала на подаръци кутии, но пък само от 1 година следя Пандора тук, та може и просто да не съм дочакала, знам ли.

# 212
  • Down south
И на мен 200 лева ми се струват като нереална цена. Момичета, а знаете ли над каква сума се подаряват тези кутии, ако си поръчам от сайта (Америка или Германия) над тази сума, дали ще ми изпратят? Голям мерак ми е.
Кутиите са изключително удобни и функционални, така че разбирам желанието ти за такава.

За САЩ, за да получиш кутия с покупката, трябва да е заложено в офертата.
Например " От еди коя си дата, при закупуване на бижута на стойност  $125, получавате еди кой си модел кутия"

Сега, като се замисля, скоро, подледните 6-8 месеца, не са имали кутии подаръци. Поглеждай тази тема, тук отбелязваме намаленията и подаръците.
 Ако имат подарък кутия, ще пиша. 

# 213
Благодаря. Ще чета с интерес Flowers Blossom

# 214

Тази гривна купих за РД на дъщеря ми, но не знам от коя серия е, бихте ли ми казали. Талисманчето го избрах за късмет- слонче.

# 215
Здравейте , аз имам едно въпросче за пандорите😀 подариха ми преди 2 години въпросната гривна и не съм я носила , седя си в кутията до днес . Като я сложих забелязах че е потъмняла .. има ли как сама да я почистя или да ида в магазин да питам за услуга почистване ? Simple Smile

# 216
  • Down south
- В домашни условия - потапяне в разтвор от топла вода, сода и течен сапун, след това изтриване с мека кърпа.
- Закупуване на почистваща кърпичка "Пандора", напоена с препарат и почистване с нея.
- Почистване в магазина

# 217
Новите попълнения:

Всички талисмани:

Показвам всичко накуп, но никога не нося гривната в този вид, имам няколко и слагам по 2-3 на гривна.

Моля някой, почиствал и снимал (или при предстоящо почистване) да качи снимки на гривна (талисмани) преди и след, днес опитах да почистя гривните ми с кърпичката от комплекта, но не виждам някаква промяната. Може също и почистване със сода. Изпробвалите и двата варианта, от кой сте по-доволни?

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 19:53 от Et3rnity

# 218
Наскоро свалих талисманите от гривната си и под тях гривната беше станала буквално черна. Нямам представа защо, гледам да не я мокря излишно и я пазя. Реших, че никога няма да се оправи, но пробвах с кърпичката и черното се изчисти. Нямам снимки, обаче.

# 219
  • София
Аз наскоро почиствах моята. По съвет от тук в купа с хладка вода и бебешки сапун. Оставих ги за около час, после подсуших и търках с кърпичката. Нямам снимки преди и след, но пазя кърпичката. Бая е черна.

# 220
  • Пловдив
Това е съвсем нормална реакция на среброто. И при носене - от пот, парфюми, кремове и т.н.; и при стоене - от окислението среброто потъмнява. Патина се казва състоянието... И не се касае само за бижута от Пандора, а за всички сребърни изделия.

# 221
Здравейте, почитателки на PANDORA! И аз се присъединявам към вас с първата ми гривна "Цвете на успеха". Много си я харесвам, иде ми да подскачам от радост като малко дете. За сега оставам само с нея, талисмани ще купувам по-късно. Възползвах се от намалението и взех и за дъщеря ми гривна "Обичай се".
Здравей и моята първа гривна е  "Цвете на успеха".
Честита и със здраве да си я носиш!

# 222
  • София
Здравейте, момичета. Търся си кутия за бижута на пандора, лимитирани ли са тези кутии? Никъде не ги намирам. По-късно ще покажа и моята колекция от гривнички.

В една Фейсбук група, която следя, постнаха снимка на
кутия, която са си купили от тук:

https://stackers.com/jewellery-boxes/charm/charm-jewelry-box/lim … G3zdsNkrHIAWaTPdw

Не е Пандора, но мисля, че пасва чудесно, а и цената е добра.

Тази гривна купих за РД на дъщеря ми, но не знам от коя серия е, бихте ли ми казали. Талисманчето го избрах за късмет- слонче.

Мисля, че това е гривна Романтика:

https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/silver/590727cz

# 223
Здравейте!
Получих тази гривна от родителите си.
Може ли, да ми кажете наименованието на гривната?

# 224
  • Варна
Това е Moments two tone bracelet. В БГ сайта не виждам някакво конкретно наименование.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 23:37 от Blue Turquoise

Общи условия

Активация на акаунт