PANDORA - Тема 3

• 53 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Аз за момента съм се "спряла". Доволна съм след като си купих клипсовете и няма да купувам след последните придобивки :=) "Спрях" се в момента, в който смятам гривната за завършена, което не означава, че няма повече съвсем нищо да добавя, но нямам мераци към момента.

Et3rnity, твоята колекция е впечатляваща!! Харесах комбинацията, а най-харесах отворената твърда гривна, може би някой ден и аз ще си купя такава.

# 256
Има някакъв момент на насищане и успокояване.При мен е и малко разочарование от последните нови колекции,които не ми допадат.Чакам следващите.Искам да ме грабнат и да има тръпка,а не оттегчение.

# 257
Страхотна комбинация! Браво!

# 258
  • София
За мен пък е страшно претрупано. Аз има една гривна с едно талисманче само. Все се каня да си купя още поне 2, ама.... Може би и аз ще чакам промоцията 3 за 2. Simple Smile

# 259
Някоя от вас има ли почистващ комплект на Pandora с кутийка и течност, видях го сега да се продава в една група, а не съм виждала в България такъв?

# 260
  • Down south
Някоя от вас има ли почистващ комплект на Pandora с кутийка и течност, видях го сега да се продава в една група, а не съм виждала в България такъв?
Дори не знаех, че имат почистващ комплект с течност? Имам стандартния, този с кърпичките, "отключвалката" и четката.
Може ли повече информация за този новия, тук не ми излиза нищо.

С много зор виждам това, но е просто комбинация с някакви други почистващи продукти

ПП Показаната по-горе комбинация от 4-5 гривни и часовник за мен е по-скоро, като оръжие за самоотбрана, отколкото, като нещо красиво и изящно.

# 261
Ето, тук, нямало го още в България, ами тези от чужбина да кажат, знаят ли го
https://m.facebook.com/groups/1861010303982476?view=permalink&am … =2430864203663747

# 262
  • Down south
Не се отваря (при мен)
Дай снимка и описание.

# 263
  • Лайпциг / Перник / София
И при мен не се отваря, но да кажа, че и аз не съм виждала и/или чувала за такъв комплект тук в Германия - със течност.

# 264
Не се отваря (при мен)
Дай снимка и описание.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 19:04 от AnMary

# 265
  • Лайпциг / Перник / София

Редактирам се! Сега го намерихих в немския сайт на Пандора!

Просто в магазина последния път пак предлагаха само тругия комплект с откопчалката, затова и не съм търсила друг.
Иначе виждам, че в амзон се продава някаква почистваща течност на Пандора.

# 266
  • Down south
Благодаря!
Ще погледна и аз в реален магазин.
 Бих купила подобно нещо само от магазин/сайта на марката.
От съображения за автентичност и сигурност.

# 267
  • Пловдив
За да ви се отвори линкът към страницата във ФБ трябва да сте членове на групата. И аз съм в нея Wink , познавам момичето - купува често от Англия,  истински си е комплектът, но не ми представлява интерес.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 16:27 от sunflower

# 268
На мен ми представлява интерес другият комплект с отключвателя.Поръчала съм го на мм и ще ми го донесе от Берлин :=) Чакам :=)

Разгледах пак немската Пандора, не знаех, че има гривна, която е комбинация от Мека и твърда част Sunglasses

# 269
  • Пловдив
От новата колекция е този комбиниран модел гривна,  но определено не е моят.

Общи условия

Активация на акаунт