Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Излезли са три серии от втори сезон на Хароу (австралийски криминален сериал с Йоан Гръфъд, излъчваха го и по една телевизия преди време).

# 61
# 62
Гледах първа серия на What if, почнах втора, но ми се стори скучен и превъртях сериите докрай. Ренето хем ми е странна, хем ми харесва след всичките й операции. Момчето в главната роля не ми хареса, можеха да изберат някой по-опитен актьор. Саундтракът иначе беше добър. Сериала като цяло не ми хареса много, няма да се учудя, ако няма втори сезон.
Трелър на финалния сезон на JJ от 14-ти юни.

Крисито може и да роди дотогава. People Baby Kissing Face

# 63
Чудя се дали да гледам Джесика Джоунс, като знам предварително, че ще бъде спрян (както бяха спрени всички други сериали на Марвел)...
На мен Рене ми хареса в Бриджит Джоунс 3, но за този сериал вече прочетох много отрицателни неща и се отказах да го гледам.

# 64
А аз JJ ще си го превъртя. Не ми е интересен вече, но все пак да видя какво са снимали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
  • София
Някой гледа ли сериала на Джулиана Маргулис - The Hot Zone?

# 66
Ауу, след този трейлър няма как да не превъртя и Кралицата. Smile Relaxed

# 67
  • на изток от рая
Някой гледа ли сериала на Джулиана Маргулис - The Hot Zone?

Shocked
Не. Хич даже и не съм разбрала. че има такова нещо. Дано да е хубав.
Супер, 7.8 в IMDb.
Благодаря ти. Страхотна изненада. Следя The Good Fight и все отнякъде чакам да се покаже Алиша. А тя борела еболата.

# 68
Май не е писано - втори сезон на Криптон започва на 12-ти юни.

# 69
Втори сезон на Dark излиза на 21 юни.

# 70
Сезонът на Добри поличби го има в Замунда Simple Smile

# 71
  • Чужбина
Сезонът на Добри поличби го има в Замунда Simple Smile
Ама ти гледа ли нещо?

# 72
Не, но довечера ще го гледам. Те са малко серии - сигурно скоро ще го изгледам целия.
Аз успях да препрочета книгата сега - съвсем прясна ми е... Всъщност, по-късното творчество на Пратчет ми допада повече; не че е лоша, но бледнее в сравнение с други негови книги, които харесвам. А Гейман е сухар. Има талант, но повечето му неща са депресиращи в някаква степен.

# 73
  • Чужбина
Аз пък си пуснах 2-ри сезон на Американските Богове ... и не мога да го гледам. Заспах.

Нещо ми стана тъпо, но предполагам, че е някаква форма на абстиненция след Троновете.

После си пуснах Рим, че тоя сериал, така и не съм го гледала. И пак заспах. Не ме кефи нещо.

# 74
Аз съм свикнала да гледам нещо постоянно (нямам предвид "постоянно" по цял ден, а просто да си имам сериали - да не остава момент, в който не следя текущ сериал) - ако има възможност, си пускам сериал докато обядвам (невинаги е удобно), затова и не ми е важно всичките да са суперинтересни... Даже тези, дето ги гледам по време на хранене, предпочитам да са по-спокойни, без кървища, с.кс и твърде заплетени сюжети))

Втори сезон на Американски богове май има много добри ревюта...
Ако искаш, пробвай да гледаш Демоните на Да Винчи - не е идеален, но е занимателен.

Общи условия

Активация на акаунт