Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ами нали вътре имаше заложници, някои от които деца. Ако им спре тока и започнат да убиват заложници? Нали най-важното нещо в една заложническа криза е животът на похитените хора. Пък и както вече казах това е сериал. Лично аз не търся логика във всичко.

# 616
Така е, не искаха да ги ядосват. Ето сега в новия сезон излязоха открито срещу тях и ще има война....

На мен Ейдън Търнър ми харесва и без триъгълната шапка - гледала съм го в доста роли Simple Smile

# 617
И аз не го вярвах. Въпреки, че имаше дупки в сюжета, на мен ми хареса. А аз и не съм особено наблюдателна. Не забелязвам такива подробности с ключа например. Кога излиза втори сезон?

Сега гледам трети сезон на Stranger Things. Изглежда обещаващо.
Тъкмо изгледах 3-ти сезон на Stranger Things и мога да кажа, че отдавна не съм гледала толкова интересен сериал. Краят не ми допадна много, но иначе е супер. Май и четвърти сезон ще има.

# 618
Някой гледал ли е Why Women Kill
Защо жените убиват , попадна ми случайно това заглавие,каточели прилича на ,,Отчаяни съпруги,,

# 619
  • Вестерос
Още от началото имаше нови хора в екипа. Наистина не ги представиха достатъчно добре. Като изключа Палермо, Богота и пора София, изобщо не разбрах какви са прякорите на останалите.

П.п. Нетфликс Италия са направили аниме версия на интрото:

Е как нашите са Лисабон и Стокхолм Grinning София е на Марсилия, онзи отвън , който им помагаше.  Тези 3-мата май бяха, които претопяваха нямаха прякори.

За тока нещо обясняваха в първите епизоди защо не го правят, май имаше някакви резервни генератори или нещо от сорта.

# 620
Забравих Марсилия... И не разбрах защо й беше псевдоним на Ракел, след като всички в службите знаят, че е с обирджиите.
"Доброволците" също трябва да имат прякори - все пак са част от екипа и са вътре.

Какво мислите, че ще стане с Артуро?
Скрит текст:
Той е пълно леке, исках да го убият, но сега ми се струва, че има някаква промяна. Пак си е отпадък, но нещо е различно в поведението му  - не е точно стокхолмски синдром, по-скоро сякаш иска да се присъедини към революцията, но не знае как; имам чувството, че накрая може да стане точно това, което Денвър каза за баща си и за себе си - че бащата винаги се жертва и че той сигурно ще умре. Само че ще има изненада и вместо Денвър, Артуро ще се пожертва, за да спаси майката на детето си... Дали пък не го надценявам? Relieved

# 621
Защо жените убиват , попадна ми случайно това заглавие,каточели прилича на ,,Отчаяни съпруги,,

Започва от 15 Август (16 при нас). Иначе е от създателя на Съпругите и сигурно ще има общи неща.

# 622

Започва от 15 Август (16 при нас). Иначе е от създателя на Съпругите и сигурно ще има общи неща.
Ще следя. Дано не съм сама, както с другия сериал. Sad

# 623
  • Вестерос
Забравих Марсилия... И не разбрах защо й беше псевдоним на Ракел, след като всички в службите знаят, че е с обирджиите.
"Доброволците" също трябва да имат прякори - все пак са част от екипа и са вътре.

Скрит текст:
Той е пълно леке, исках да го убият, но сега ми се струва, че има някаква промяна. Пак си е отпадък, но нещо е различно в поведението му  - не е точно стокхолмски синдром, по-скоро сякаш иска да се присъедини към революцията, но не знае как; имам чувството, че накрая може да стане точно това, което Денвър каза за баща си и за себе си - че бащата винаги се жертва и че той сигурно ще умре. Само че ще има изненада и вместо Денвър, Артуро ще се пожертва, за да спаси майката на детето си... Дали пък не го надценявам? Relieved
И аз така ги виждам нещата с Артуро.

# 624
Скрит текст:
И аз не го вярвах. Въпреки, че имаше дупки в сюжета, на мен ми хареса. А аз и не съм особено наблюдателна. Не забелязвам такива подробности с ключа например. Кога излиза втори сезон?

Сега гледам трети сезон на Stranger Things. Изглежда обещаващо.
Тъкмо изгледах 3-ти сезон на Stranger Things и мога да кажа, че отдавна не съм гледала толкова интересен сериал. Краят не ми допадна много, но иначе е супер. Май и четвърти сезон ще има.

Дам, четвърти май ще е последния. ММ нещо не харесва трети сезон, бил като типичен американски зомби филм. На мен ми е интересен, но не толкова като първи. Засега втори сезон го определям като най-скучен.

# 625

Скрит текст:
Той е пълно леке, исках да го убият, но сега ми се струва, че има някаква промяна. Пак си е отпадък, но нещо е различно в поведението му  - не е точно стокхолмски синдром, по-скоро сякаш иска да се присъедини към революцията, но не знае как; имам чувството, че накрая може да стане точно това, което Денвър каза за баща си и за себе си - че бащата винаги се жертва и че той сигурно ще умре. Само че ще има изненада и вместо Денвър, Артуро ще се пожертва, за да спаси майката на детето си... Дали пък не го надценявам? Relieved

E, те и за другите имат информация, знаят ги кои са. Имали са време да ги проучат добре. По-интересно е така с псевдонимите Joy

За Артурито, както му казва Хелзинки Joy не знам какво да кажа. Може и да си права. Щом го вкараха вътре сценаристите, значи имат някакви идеи за него.

# 626
  • София
не съм се разписвала тук отдавна Simple Smile

Вчера приключих последния сезон на OITNB, доволна съм, в сравнение с предния сезон, този макар последен, беше много емоционален и добре направен, с много ретроспекции.

Попаднах и на този сериал, не знам дали сте го обсъждали или дали си струва https://www.youtube.com/watch?v=7knN2TXQPzw

# 627
Трейлър на The Morning Show

Получил е одобрение за 2-ри сезон и общо 20 серии преди да е почнал. ✔️

# 628
Изгледах новата серия на Полдарк
Скрит текст:
всъщност, каузата на приятеля на Рос е правилна, но той е прекалено безразсъден и застрашава всички около себе си. Мисля, че кралят на Англия от този период наистина е бил луд - в съвсем буквалния смисъл и даже е умрял от това, но не е много разумно тези неща да се казват на улицата.
Моруена се пооправи, радвам се Simple Smile . Дано злата й свекърва да й позволи да вижда детето.

Демелза не трябваше да агитира фалшификаторите да престанат - това е сериозно престъпление, просто трябваше да се свърже с властите. Впрочем, в Китай са ползвали банкноти няколко столетия преди европейците.

# 629
И аз Relaxed
Скрит текст:
Познах за Джордж, че стана по-зъл. По-добре да го бяха пратили в лудница ама нямаше да има кой да дразни Рос и не можеше влюбените да се съберат толкова бързо, трябва да има препятствие. Wink Демелза е добра душичка, все гледа с добро да оправи нещата. Тая Тес ще продължава да се дразни с нея, нали трябва и Демелза да се бори за нещо. Моруена и тя как я мисли, не мога да я разбера. Сбогува се със сина си и после беше готова да бъде с Дрейк. Що за логика? Страдала за сина си и затова не можела да бъде и с мъжа си, сбогува се с детето, за да почне нов живот ли, не разбрах? Иначе беше силна сцена с детенцето, колкото и да беше неориентирано. Simple Smile Прегърна с малките ръчички непознатата си майка. На свекървата й стана жал, може и да й върне детето, така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт