Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Най-накрая изгледах 4-ти еп. на Полдарк след 300 спирания и гледания. Smile Рос продължава да се прави на герой, Демелза въпреки всичко си остана с него, но не й е лесно
Скрит текст:
като вижда Валънтайн. Струва ми се, че Джордж ще се оправи и ще се озлоби повече. Да видим как ще се развият отношенията между Дрейк и Моруена, че засега са наникъде.
Обаче като си пусна сериала се чувствам много добре, много ми харесва как го снимат. Relaxed

Наваксах и с резюметата на Кралицата на Юга. Тересита се е разхубавила.
Скрит текст:
И Тонито си замина, не й остана никой близък вече.
Пончо не ми харесва толкова брадясал и в тази роля, в Sense8 беше супер и в Непокорните преди 15 години Smile Пепе Рапасоте е страхотен! В Наркос много го харесах! Kissing Heart

Превъртях и Развод-а на Сара Джесика. Донякъде хубав сезон, наблегнали са на отношенията между мъжете и жените, между бивши съпрузи и нови партньори, хареса ми.
Скрит текст:
Нямаше хепи енд, но сигурно нямаше как да има. И Франсис и Робърт май съжалиха за развода, но не се събраха. Тя смени няколко партньора, той направи бебе на глупавата Джаки. Всъщност човек може да си изкара много поуки от сериала. Веднъж като се разпадне една връзка става много трудно за оправяне. И за едното нищо се разваля комфорта на цялото семейство. И обвинението за сексуален тормоз срещу приятелката на Франсис беше хубава сцена с добър диалог.

Видях и трейлъра на финалния сезон на Mr. Robot, няма да го гледам, но първи сезон беше много добър.

Третия сезон на American Crime Story щял да бъде за скандала с Моника Люински. Ще видим дали ще е интересно.

Има още много информация за нови сериали и кастове, но докато нямат излъчени трейлъри няма смисъл да се обсъждат според мен.

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 02:06 от ~Carolina~

# 601
На 4та серия съм на La Casa De Papel, но нещо пропуснах този Богота от къде се появи? Дадоха ли изобщо или просто си беше там?

# 602
Още от началото имаше нови хора в екипа. Наистина не ги представиха достатъчно добре. Като изключа Палермо, Богота и пора София, изобщо не разбрах какви са прякорите на останалите.

П.п. Нетфликс Италия са направили аниме версия на интрото:

# 603
В момента започнах Breaking Bad - доста съм назад, с някои сериали, но от една страна се радвам, че поне няма да чакам за нови серии. Вече съм на 4 епизод от първия сезон и за сега става Grinning

# 604
  • Чужбина
В момента започнах Breaking Bad - доста съм назад, с някои сериали, но от една страна се радвам, че поне няма да чакам за нови серии. Вече съм на 4 епизод от първия сезон и за сега става Grinning

Моля те, кажи ми, когато ти стане интересно.

Това е най-популярният сериал, който не успях да продължа да гледам след първите серии.

Казват, че трябвало да се чака.

Дръж ни в течение. Мерси Grinning

# 605

Моля те, кажи ми, когато ти стане интересно.

Това е най-популярният сериал, който не успях да продължа да гледам след първите серии.

Казват, че трябвало да се чака.

Дръж ни в течение. Мерси Grinning

И аз така съм чувала. За момента става за убиване на време и не ми е доскучал. ММ го е гледал до 2-3 сезон и като му предложих да го гледаме заедно, каза да го настигна и, че не му се гледа отново отначало, та това и правя. Ще видим. Честно казано в момента малко са ме натегнали мързела и скуката и не съм никак придирчива.

# 606
Търсих в Замунда 3ти сезон на The Handmaid’s Tale, но има само 11 и 12 епизод ... честно казано много се озадачих. Къде мога да намеря нормалната последователност?

# 607
В този Casa de papel полицията защо не им спря електрозахранването? Така нищо нямаше да могат да печатат.

# 608
Честно казано, не помня защо не им спряха ел. захранването. Не ги щурмуваха открито, защото
Скрит текст:
дъщерята на американския посланик беше сред заложниците.
Има ли въобще начин да се спре захранването само на една сграда, но без да се доближава самата сграда? Няма ли да се парализира целият град? В този случай сигурно загубите ще са твърде големи...

Една малка забележка за Полдарк - струва ли ми се, или веждите на Демелза изглеждат много странно в новия сезон? Все едно, че ги е нарисувала с дебел кафяв маркер..

# 609
Няма никакъв проблем да се спре на една сграда. Електропреносната мрежа е изградена със серия прекъсвачи. Така както можеш да прекъснеш бушона на един апартамент, така можеш да прекъснеш на целия вход, сграда, квартал, град и т.н. Захранващият кабел има прекъсвач там където влиза в сградата, който явно няма как да бъде изключен в случая, но има и друг прекъсвач в началото си при трафопоста.

# 610
Предполага се, че Монетният двор на Испания си има генератор. Пък и това е сериал, не е реалност.

# 611
Добре са й веждите на Демелза, мен ме дразни перуката на Моруена. Smile

# 612
Сега търсих снимки на Демелза в Гугъл и наистина има разлика - не е остаряла, актрисата все още е под 30. Ето как изглеждаше в предишните сезони:
Скрит текст:
И сега:
Скрит текст:
Харесвам плътни вежди, но нейните не изглеждат естествено.

В този сериал по начало имат проблем с перуките - Рос в някои сезони е с перука, а в други - с екстеншъни и това бие на очи.

А в Касата има и други нереалистични неща. Wink

# 613
За мен си е все същата, харесва ми. Като спомена Рос и той без шапката не става. По-добре да не я сваля. Smile

# 614
Предполага се, че Монетният двор на Испания си има генератор. Пък и това е сериал, не е реалност.

Дори и да има генератор, най-логичното действие на инспекторката след като се досети, че те ще печатат пари е да им спре захранването.

Общи условия

Активация на акаунт