Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
You защо само 3.5/5? Много ми хареса на мен.. въпреки че имаше някои минусчета

Имаше някои големи пропуски в сценария.

Всички, които мистериозно изчезваха, така и не бяха потърсени от никого сякаш нямаха семейства, близки, работа или просто някой някъде, който би го усъмнило отсъствието им. Ясно, че той праща съобщения, но хората понякога си звънят, когато се усъмнят и това няма как да го пропуснем.

Когато Бек заключи Джо в "аквариума" в мазето на библиотеката беше оставила ключа в ключалката от външната страна. След това кадъра се измести как тя бяга по стълбите, а после Джо беше се измъкнал, защото имал скрит ключ вътре в самия аквариум, но ако е така как си е отключил след като от външната страна беше вече заключено и ключа беше в ключалката.

Имаше и други дребни моменти, в които имаше несъответствия. И въпреки всичко много ми хареса като цяло как показаха мисловния процес и оправдаването на всяко едно негово действие. Препоръчвам го въпреки минусите и си остава сериал, който ще запомня със сигурност.

# 586
  • Вестерос
Аз не вярвах, че накрая
Скрит текст:
ще я убие
За мен беше 4/5

# 587
Аз не вярвах, че накрая
Скрит текст:
ще я убие
За мен беше 4/5

Ами аз го предположих. Сега ще видим втория сезон как ще се развият нещата! SmileyAnimal See No Evil

# 588
И аз не го вярвах. Въпреки, че имаше дупки в сюжета, на мен ми хареса. А аз и не съм особено наблюдателна. Не забелязвам такива подробности с ключа например. Кога излиза втори сезон?

Сега гледам трети сезон на Stranger Things. Изглежда обещаващо.

# 589
Все още няма обявена дата, освен, че се очаква през 2019. Предполага се, че може да е септември-октомври, което според мен е идеално, защото ще е покрай страшните и крийпи празници Grinning
Иначе тук гледах аз:

https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a25832817/you-season-2-on-net … mitchell-trailer/

Някъде другаде може и да има повече инфо. Хубавата новина за мен е че няма да чакам дълго, тъй като наскоро го завърших. Тъкмо малко почивка и пак ще мога да го гледам Grinning

# 590
Здравейте,
Аз гледам много сериали и с интерес ще ви следя.
Някой обаче може ли да ми каже за третия сезон на "Блудници" има ли някъде субтитри? Серии са качени в Замунда, но няма субтитри.

# 591
Здравейте,  интересува ме някой следи ли хавай 5 - 0 , по нова който го излъчват в момента новия сезон. Аз пропуснах още я края на стария или началото на новия къде останаха Коно и Чин? Блаходаря ви.

# 592
  • Вестерос
Здравейте,
Аз гледам много сериали и с интерес ще ви следя.
Някой обаче може ли да ми каже за третия сезон на "Блудници" има ли някъде субтитри? Серии са качени в Замунда, но няма субтитри.
Аз го гледам с бисиплеър и той ти ги намира. Но аз ги гледам с английски понякога, ако има български ще ти ги намери или ръчно през плеъра.

Не гледам Хавай подробно, понякога по тв, майка ми гледа и също наскоро я бях питала къде са изчезнали. Чин бил заминал с детето, което взе да гледа, на континента. Коно се разделила с мъжа си и отишла да разследва отвличания с цел трафик на жени май в Ел Ей, но за града не съм сигурна. Имало двама нови- една жена и един мъж Джуниър

# 593
Ауу казвате, че този от You
Скрит текст:
убил русичката? Как е могъл? Да беше убил Прасковката.
Тя е напълно излишна в сериала.

# 594
  • Вестерос
Не го ли доизгледа?

# 595
Не, след 4-та серия спрях, че ми стана много тъпо. Smile

# 596
  • Вестерос
Интересен е, имаше някакъв съспенс, аз до края се чудех дали ще го направи или не. Прасковата играе ключова роля Grinning

# 597
Виж я ти, не била толкова глупава. Smile

# 598
Здравейте,  интересува ме някой следи ли хавай 5 - 0 , по нова който го излъчват в момента новия сезон. Аз пропуснах още я края на стария или началото на новия къде останаха Коно и Чин? Блаходаря ви.
Гледам само откъслечни епизоди и не знам какво точно е станало с персонажите - не съм гледала премиерата на сезона. Но знам защо ги няма - актьорите, които са в ролите, са поискали увеличение на заплатите, защото техните колеги в двете главни роли (на Дани Уилямс и Стийв Макгарет) получават значително по-високо заплащане от тях и са казали, че ако не им го дадат, ще напуснат. Не са получили желаното увеличение и са напуснали, което според мен е много гадно и сериалът вече не ми е интересен.
https://www.cnbc.com/2017/07/06/daniel-dae-kim-and-grace-park-le … -pay-dispute.html

# 599
Грейс Парк не съм сигурна дали напусна заради парите, но тя играе в Million little things от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт