Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Ясно, мерси, аз актрисата я харесвам от Оранжевото Simple Smile

Диаволо, възможно е, но вече нямам нерви. Последният сезон , който съм гледала го гледах на превъртане. Едно и също ми е вече. Спрях някъде преди
Скрит текст:
да убият Карл.

Властелинът ще е с 20 епизода в първи сезон.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 11:01 от Tiffany А

# 571
Видяхте ли новината за обира на мексиканския монетен двор? От къде ли им е дошла идеята? Sunglasses

Днес изгледах последния епизод на Кръв и съкровище. Приличен приключенски сериал, особено ако го сравня с Ловци на реликви, който се повтаря в момента по БНТ (хванах един-два епизода, навремето го гледах). Изглежда сценаристите на Съкровището са работили и по Хранилище 13 - затова в началото ми напомняше за него. Не ми хареса това, че някои второстепенни персонажи умряха прекалено бързо, а и имаше известна хаотичност - историята с нацистите, например, си беше само за екзотика и без значение за главната сюжетна линия. Иначе - героите са симпатични и може да се гледа спокойно, без страх, че ще дадат нещо брутално. Обратите бяха много сполучливи, което е нетипично за такъв тип сериал.
И сега спойлер за финала:
Скрит текст:
Не очаквах, че Саймън (Джеймс Калис) ще се окаже лошият. Той беше подозрителен, но мислех, че просто иска да си отмъсти за отвличането си, без да разчита на закона. Оказа се, че си отмъщава, но на друг и по много психопатски начин... Е, жалко, харесвах го. Интересно дали ще се появи в следващия сезон. Simple Smile

# 572
Дами, Кралицата на юга окей ли е? Гледа ми се нещо криминално, но да има някаква оправна жена в главната роля - стил Трева, Добрата съпруга и прочее.

# 573
Горе-долу става, но си личи, че е по книга.
Много е изкуствена властта на Тереса.
Оправна жена в главната роля ми харесва Куки в Empire, но и него го развалиха.

# 574
А това HBO Max , което пускат следващата пролет какво ще е ?

# 575
А това HBO Max , което пускат следващата пролет какво ще е ?

HBO + Warner Bros. Май HBO GO ще спре да съществува в този си вид.

# 576
A как ще изглежда и какво ще му е различното?

# 577
Не знам кое ще му е различното. Вероятно това, че Warner Bros ще си изтеглят техните заглавия от другите платформи. По-нагоре има един линк към статия, в която пише какво се очаква да се случи.

# 578
Много неща се случват, много промени... и добре, че има онлайн сайтове и замунда, че с платени абонаменти много е трудно. Smile

# 579
Не знам кое ще му е различното. Вероятно това, че Warner Bros ще си изтеглят техните заглавия от другите платформи. По-нагоре има един линк към статия, в която пише какво се очаква да се случи.
Warner Bros oтдавна започнаха да изтеглят всичките си филми и сериали от стрийм платформите на Амазон и Нетфликс. Оставили са само такива, на които им изтичат лицензите в следващите месеци, за да могат да стартират през следващата година.

# 580
Последно гледани:

The Loudest Voice по HBO - историята за Роджър Ейлс и създаването на Fox News. Не е лош сериал, добра актьорска игра. Като жена на моменти ме погнусяваше отношението към жените в индустрията.  4/5

You по Netflix  - въпреки някои очевидни пропуски в сюжета, много добър сериал за психологията на stalker-ите, хота, които се вманиачават по някой, следят го и му навлизат в живота и личното пространство, когато не винаги са желани или без знанието на другия човек. 3.5/5

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes по Netflix - Документален, крими сериал за един от първите серийни убийци в щатите с бройка от около 36 жертви. Нямаше как да не го гледаме след като You ни допадна и си търсихме нещо друго, което да е горе-долу също толкова creepy.  5/5

Горещо препоръчвам.  Simple Smile

# 581
  • София
Е, той HBO си е на Тайм Уорнър и няма да има кой знае какви промени. По-скоро ще са позитивни промените, според мен ще има още повече сериали и филми. Simple Smile

# 582
You защо само 3.5/5? Много ми хареса на мен.. въпреки че имаше някои минусчета

# 583
На мен ми хареса само момчето в главната роля и то защото ми приличаше на първата ми ученическа любов. Smile И русото момиче ми хареса, Шей Мичъл - не, красива е, но не става за актриса, да си позира в инстаграм.
И като цяло сериалчето е много глупаво.

# 584
Мен пък ме държеше в напрежение непрекъснато Simple Smile Шей ми беше любимка в PLL ама после й гледах някакви влогове и се оказа много куха милата.

Общи условия

Активация на акаунт