GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 716
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 390
И аз исках Тирион да умре. Гадняр !
Той предизвика всичко !
Може дай да защитава злодейката кака Цеца, щот му е сестра.  Ама ни може да разбере Джон,  че трябва да защити Дани , защото му е леля.
Много изгодно,  няма що !

# 391
Ужас, сега гледах пак с МП и той взе, че заспа, а по принцип е фен като мен – потресена съм Joy
Добре, че стана така, защото щеше да хвърля огън и жупел заради отношението към Джон.

Иначе не мога да ви разбера какво искате от Джони, уби ли я- уби я. Ма, че не й ударил два три шамара преди това и не изревал кат тигър и дракон, айде не издребнявайте толкоз, моля.

Не искам да я оправдавам Денерис, но за мен тя си остана объркано момиченце. До преди две седмици си летяха с Джон на драконите и даже си представяше какво би било да избяга от тронове, войни и корони. Това тя лично му го каза и хич не изглеждаше обсебена. И ако не му беше леля, че да се спече, и ако беше такава натура Джонката, че да я метне на рамо и да я отнесе нейде, финалът можеше и да е различен.  Още повече, че най-щастлива си беше с хала, когато реално властта не й принадлежеше, но имаше обич.

Според мен можеше да й се повлияе - то й е влияно цял живот.
Извърши непростими неща, но дали ги осъзна не знам. Изобщо не съм убедена, че Денерис познаваше сама себе си или по-скоро живя според чужди, внушени представи.

# 392
ама и Бран търсеше началник на слухарите Grinning Grinning о боже.

Хахахах, да, да и след това каза, че може би той ще открие Дрогон, ама иначе слуховете не може да ги научи без нов Варис 😄

# 393
Той предизвика всичко !
Може дай да защитава злодейката кака Цеца, щот му е сестра.  Ама ни може да разбере Джон,  че трябва да защити Дани , защото му е леля.
А, защитавал я. Такива неща й наговори, как ще се превърне радостта й на пепел в устата й. Ама за два епизода трябваше да ревнем за Церсей и да намразим другата.

# 394
Много ми стана гадно за Денерис и горкият Дрогон Sad

# 395
  • Чужбина
Може дай да защитава злодейката кака Цеца, щот му е сестра.  Ама ни може да разбере Джон,  че трябва да защити Дани , защото му е леля.
Кръвната връзка ... е преувеличена. Важно е с кого си израснал.

Джонката познава лелята отскоро. Тирион е израснал с брат си и сестра си. Когато се е родил, те са били там. Те винаги са били там. Това е неговият свят.

А светът на Джон е - аз съм копеле. А Санса, Бран и Аря са ми сестри и братя. Аз трябва да ги пазя.

# 396
Забелязахте ли колко странно се държеше Джон?
Като отиде при Тирион в килията се опитваше да защити Дани, а после в сцената с нея веднага и потърси сметка, даже повиши тон. Сякаш мина през 5 стадии на скръбта - отричане, пазарене, гняв, приемане, депресия(малко в объркан ред).😁

# 397
А светът на Джон е - аз съм копеле. А Санса, Бран и Аря са ми сестри и братя. Аз трябва да ги пазя.
За благодрност го натириха да си ходи. Санса: "Сори, Джон, нали ще ми простиш?"

# 398
И побърза да си сложи корона. 

# 399
Той предизвика всичко !
С други неща обясних моята непрязън към него, но и това е добър аргумент.

Не, Ели, няма значение отраснал, не отраснал. Приказката им беше за дълг и любов. Не на кой му е по-голяма любовта. Принципи. Откажи се от любовта, защото Денерис е зла. А горката Церсей много беше хубава, та се уби да я спасява. Още от когато спря Дани след пристигането ѝ във Вестерос говоря, не само за предишния епизод.

# 400
  • Чужбина
Вижте сега. Почвайте да четете книгите, за да ги обсъждаме в другата тема.

Всичките оттука се местим там.

Открих foreshadowing за това, че Бран ще стане Крал:

От глава на Джейми:

Цитат
— Но и двамата са се издигнали до лорд-командири на Кралската гвардия. Историите им са в книгата. Роланд Дарклин също е тук. Най-младият мъж, служил някога в Кралската гвардия, допреди мен. Дали му плаща на бойното поле и загинал час, след като го заметнали с него.

— Не ще да е бил много добър.

— Достатъчно добър. Умрял е, но кралят му останал жив. Много храбри мъже са слагали белия плащ. Повечето са забравени.

— Повечето заслужават да бъдат забравени. Героите винаги ще се помнят. Най-добрите.

— Най-добрите и най-лошите. — „Тъй че някой от нас сигурно ще живее в песен“. — А някои са били по малко и от двете. Като него. — Джайм потупа страницата, която четеше.

— Кой? — Сир Лорас се надигна да надникне. — Десет черни топчета на пурпурно поле. Този герб не ми е познат.

— Бил е на Кристън Коул, който служил на първия Визерис и на втория Егон. — Джайм затвори Бялата книга.Наричали го Създателя на крале.

# 401
И побърза да си сложи корона. 
Баш. Няма да имаш деца, няма нищо да правиш.

# 402
  • Чужбина
Бледолилава, аз тая любов не успях да я видя. За мен тя бе някакси ... невидима.

# 403
Джон ми беше скучен цял сезон. Липсваше ми Джон от сезон 4-5. Много кофти ми беше че се върна там където беше в 1-ви сезон, е, без да се доказва, но... на мен ми беше жал.

# 404
Разочарована! Очаквах Бриен да е бременна поне с тризнаци!

Общи условия

Активация на акаунт