GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 824
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дотогава ще е останал ли някой, който да го интересува?

Като утихнат страстите ще е по-различно. Аз съм сигурен сам за себе си, че всеки би гледал едно евентуално продължение. За Туин Пийкс и 25 г. се оказаха малко за феновете, та ти за 10 г. ли се кахъриш. Wink

# 181
Не знам кой визираш, но целия интернет е пълен с коментари, картинки и спойлери. Най добре не влизай никъде, ако държиш на изненада
Не е така, аз не ровя из целия интернет, влизам тук, където сме си създали правила и уж е някакъв safe environment... Значи така както някой юзър може да ти скапе сериала, дори ДиД не могат...

# 182
  • Чужбина
за Брон
Скрит текст:
Как един циник, убиец и курвар се сдобива с най-плодорната Земя, че и надзорник на хазната са го направили??? Само защото е много 'куул' убиец и радва някои фенове ли? Не виждам нищо добро да произлезе от това.
Да, но това е съвсем близо до реалността. Това бе добро, за мен.

# 183
Ооо, да. За спин-оф не знам, но за пародии доста материал направиха. Поне 3-4 серии на "Страшен филм" ще запълнят без проблем. Хм, много искам да го гледам, дано ми прочетат мислите.

Чудя се какво ми става, че ми е толкова весело. Обяснявам си го, че с тия спойлери, с тази деградация последните епизоди, очаквах да е по-зле. Май го направиха нарочно това със спойлерите, защото на хартия звучеше по-зле. Така някои на практика си отдъхнахме, вместо да се втрещим.

# 184
  • София
Бледолилава
Скрит текст:
Ха, кога това? Ами явно съм забравил ако е имало.  Joy Но пък е хубаво, това дава някакви насоки + крилатата реплика на Бран, че не е бил път до тук ако не иска. Излезе най-големия играч с две/три реплики за цял сезон.  Laughing Wink

този епизод като цяло
трябваше да покаже епилога и кой накъде. Кулминациите бяха епизод 3 и 5. И в този смисъл от една страна се получи и красиво и тъжно и мисля, че не само аз съм пуснал сълзица, но от чисто фентъзи елемент и като за финал на най-великото шоу в историята поиздиша сериозно. И ме е яд, защото съм фен и не обичам да критукиват неша на които съм фен ама нищо не мога да направя по въпроса. Повечето хора си имат право да негодуват.
Но пък на мен ми хареса! Айде пък.
И няма да са само три, четири момичета тук. Бройте ме и мен.  bowuu Peace

# 185
Уж много мерки има и защитават сериала , а в същото време всичките спойлери верни. Хехехех.

# 186
  • 221B Baker Street
Аз все едно гледах приказка от Шарл Перо, а не най-великия фентъзи сериал на всички времена! Обаче пък, обичам приказки... Simple Smile Имаше забавни моменти, шеги и закачки, които някак не ми позволиха да тъгувам, че това е последната серия. Някак се успокоих, че всички герои, които харесвам, успяха да си намерят мястото. И музиката, ах! Тази музика ще ми липсва!
Определено нямам търпение децата ми да пораснат, за да ги запозная официално със сериала! Simple Smile

# 187
  • Варна
Аз нямам драма със завършека.

Скрит текст:
Общо взето, откак приех, че Денерис няма да я бъде, вече ми беше все тая как ще свърши всичко. Признавам без бой Simple Smile

# 188
  • 221B Baker Street

# 189
Гледах. Със смесени чувства съм.

# 190
  • България
Още не съм гледала, но ми направи впечатление, че коментарите са адски малко - миналата седмица по това време имаше 30 страници близо изписани, та си помислих че:
1. Всички си режете ритуално вените
2. Толкова сте втрещени, че не ви е до писане Simple Smile

Довечера като изгледам ще вляза и аз да си изплача, ако не съм в т.1 и 2, но ще следя без скрития текст.
Без да съм гледала, само от спойлерите - нищо неочаквано. Чак не виждам какво да коментирам.
Може би само:
Скрит текст:
И за какво е този Вал, че да изпращат Джон там?
Няма вече Нощен крал, бродници и т.н.
Бран може и да е логичен избор, но какво излиза - Триоката врана е просто един дядка, който хилядолетия е чакал да стане крал Laughing. Това ли му беше Голямата Цел?
Толкова тъпо, че чак не ми идва нищо остроумно да напиша.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 00:15 от МоарейнД

# 191
Скрит текст:
Само едно нещо ми избоде очите и то е : къде се изгуби смисъла на произхода на Джон/Егон?

# 192
Забелязвам, че на финала имаше няколко липси:
Скрит текст:
- Чернокож Орфей
- Дебела жена
- Трансджендър

# 193
Важното е, че всички останали живи герои са доволни, усмихнати, щастливи. Е, с изключение на един само 
Скрит текст:
Сив червей
Така че кои сме ние, та да ги съдим сценаристите, довели нещата до тази всеобща радост? Grinning Е затова са искали да режисират последния епизод. Да са сигурни, че ще се замажат нещата.

# 194
  • Варна
Скрит текст:
Само едно нещо ми избоде очите и то е : къде се изгуби смисъла на произхода на Джон/Егон?

Скрит текст:
Ами да, ето, какво казвах аз, по-добре да си беше мълчал. И той и най-добрия му приятел. Варис можеше да е жив още, а Данка да не изпепели Чертога. И без това никаква файда не видяхме от това, че Джонката бил Тарг.

Общи условия

Активация на акаунт