GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 706
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:
какво стана със зелени очи, които Аря трябваше да затвори?
Ми.. нищо, със сигурност някога е затворила нечии в този цвят

# 361
  • Варна
Стига с тез очи бе, гледайте пак сцената с Мелисандра. Тя каза "кафяви очи, зелени очи" и Аря кимна разбиращо, все едно това е направено вече. После оная каза "и сини очи", та тогава Аря се светна и хукна да убива ледения. Зелените и кафявите ги е убила вече. Бяха й останали само сините.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 22:20 от HighSpeed

# 362
  • Вестерос
Да, сипах си второ.

Валя сняг, да.

Хубавото- разговорът Тирион/Джон
                 - ДРОГОН!!!
                 - Дух, някак си пораснал беше..
Толкова
...

Според мен Дрогон надушваше Джон, че е Таргариен и затова нищо не му направи, затова й го пусна да влезе при Дани.

Тяхната сцена- беше прилична. Ревах, от яд, обида и че свършва.

После- леш... не ми се коментира. Изборна ще е работата, няма значение дали ще има деца или не.

Аря- очаквано.

Санса- красива.

Бриен- добре и забелязах, че в книгата пишеше още, че Тирион е убил Джофри.

Краят- еми поне е жив. Добре, че последната дума за сериала не беше "бардак".

# 363
Ели,
Скрит текст:
та той до последно не беше убеден, че е постъпил правилно.

Такъв човек е... освен, че се беше клел тя да му е кралица,  я обичаше. Нямаше как да реши с лека ръка да я убие. Трудно решение беше. Това, че Тирион спомена сестрите му натежа според мен.

Скрит текст:
Трагедия. Пълна трагедия.
Така неискаше да я убива.
Защо Джон? Защо?
Защо не и даде шанс?

# 364
Ели,
Скрит текст:
та той до последно не беше убеден, че е постъпил правилно.

Такъв човек е... освен, че се беше клел тя да му е кралица,  я обичаше. Нямаше как да реши с лека ръка да я убие. Трудно решение беше. Това, че Тирион спомена сестрите му натежа според мен.

Скрит текст:
Защо Джон? Защо?
Защо не и даде шанс?

Скрит текст:
Напротив - даде й шанс. Но след като тя каза, че нейното добро е правилното, той направи това, което трябваше.

# 365
  • Чужбина
Скрит текст:
Защо Джон? Защо?
Защо не и даде шанс?

Ъъъъъъъ, шанс? За какво?

Да даде избор на хората ли?

# 366
Скрит текст:
Може би - да. Можеше да се опита поне. Ако беше приел любовта и. А знаем на какво е готова една влюбена жена. Човек може да  си подрежда и сменя приоритетите според ситуацията.

# 367
Аз много се смях на сцената "master of Grammar" 😄
Истината е, че съм доволна от развоя и края, просто не ми харесва как беше поднесено на моменти..

# 368
Скрит текст:
Може би - да. Можеше да се опита поне. Ако беше приел любовта и. А знаем на какво е готова една влюбена жена. Всеки си подрежда и сменя приоритетите според ситуацията.

Скрит текст:
Ти мислиш ли това нейното беше любов? Според мен, не беше. Тя има един приоритет - пълна власт над Вестерос. Несъгласните с нейното "добро" щяха да бъдат изгорени. Нямаше как Джон да допусне това. Нямаше да е той, ако го беше направил.

# 369
  • Вестерос
Беше. Пророчеството. Ще я предаде любов.

# 370
  • Чужбина
Скрит текст:
Може би - да. Можеше да се опита поне. Ако беше приел любовта и. А знаем на какво е готова една влюбена жена. Човек може да  си подрежда и сменя приоритетите според ситуацията.
Ти сериозно ли мислиш така, или се шегуваш.

Извинявай, нямам никаква цел да те нападам лично. Просто питам, защото ми стана интересно, че някой може да мисли така.

# 371
Още малко закачки

# 372
GrinningGrinningGrinningGrinningGrinning
Скрит текст:
Само да вметна, че синчето ми предложи екскурзия до Дубровник, ако го възстановели след това "бедствие" . Милия вижда ме, че много страдам.
Ако този номер минава и за други сериали ще се тюхкам толкова - и ето ти обиколила света.

# 373
Тиф, кво като Дрогон е надушил, че Джон е Тарг? Имаме убити от дракони Тарг в историята.
Всички моменти, които трябваше да са най- драматични и да има най много съспенс, бяха орязани. Трябваше малко в по- големи детайли да видим последствията от действията на кралицата, очаквах, че когато Джон види Аря ще се ядоса, че Денерис я е изложила на опасност, очаквах да видим как армията на Денерис разбира, че е убита и как залавят Джон. Сблъсък между северняците и неопетнените. Оттам Давос можеше да се намеси да ги успокои. Той го игра статист малко тоя сезон. Оттам реакцията на Санса, Аря и Бран като разберат, че Джон е в плен, а не всички да се оставят да ги разиграва Сив червей. Скандали, сблъсъци, истини... Това трябваше да има в епизода. Аз не мога да повярвям, чв все пак мекотелото Джон я е ибичал тая пироманка. Кви бяха тия вътрешни терзания. Че той ексекотира момче на Вала без да му мигне окото, уби свой, за да не развали прикритието си, а сега цял епизод се терзаеше дали е постъпил правилно.

# 374
Скрит текст:
Ти сериозно ли мислиш така, или се шегуваш.

Извинявай, нямам никаква цел да те нападам лично. Просто питам, защото ми стана интересно, че някой може да мисли така.

За кое от двете - че влюбената жена е готова на всичко, или че човек си сменя приоритетите?
Денерис превъртя  - и аз не го отричам.
Но нямаше злобния и интригански характер на Церсей.

Общи условия

Активация на акаунт