GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 758
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 435
Есме, Бриен не стана Лорд, а Сър. А в  Лорд Командир може да я я повиши само Кралят, а Крал тогава нямаше. Денерис бе мъртва.
И какви войници командва, че да има някакво влияние и да съди Тирион? А и ако е била Лорд Командир е длъжна да е в бяло.
Пак ме бъркаш с Елеонора.😂

# 436
Вярно бъркам те. Чета бързо, видял съм Е-то и съм решил, че си ти.Извинявай.

# 437
Скрит текст:
Вижте сега. Почвайте да четете книгите, за да ги обсъждаме в другата тема.

Всичките оттука се местим там.

Открих foreshadowing за това, че Бран ще стане Крал:

От глава на Джейми:

Цитат
— Но и двамата са се издигнали до лорд-командири на Кралската гвардия. Историите им са в книгата. Роланд Дарклин също е тук. Най-младият мъж, служил някога в Кралската гвардия, допреди мен. Дали му плаща на бойното поле и загинал час, след като го заметнали с него.

— Не ще да е бил много добър.

— Достатъчно добър. Умрял е, но кралят му останал жив. Много храбри мъже са слагали белия плащ. Повечето са забравени.

— Повечето заслужават да бъдат забравени. Героите винаги ще се помнят. Най-добрите.

— Най-добрите и най-лошите. — „Тъй че някой от нас сигурно ще живее в песен“. — А някои са били по малко и от двете. Като него. — Джайм потупа страницата, която четеше.

— Кой? — Сир Лорас се надигна да надникне. — Десет черни топчета на пурпурно поле. Този герб не ми е познат.

— Бил е на Кристън Коул, който служил на първия Визерис и на втория Егон. — Джайм затвори Бялата книга.Наричали го Създателя на крале.

Много завоалиран хинт е това. Може да означава много, може да не означава нищо. Предлагам да не слагаме допълнителна горчилка, търсейки доказателства, че Бран ще бъде крал. Айде, връщам се да чета Джонито. 😄

П. С. Джони, Джендри е Баратеон вече. Бриен защо беше в съвета? Не че има значение.

П. С. 2 Чета из фейса, чета и някои мнения тук и се питам аз ли не съм в ред... Вече ме изкараха луда, де, ама се чудя дали не съм и тъпа.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 22:51 от ginger style

# 438
Според вас Бран добър или лош е?
1) Ако е добър:
Видял е какво ще се случи с КЧ и въпреки това каза на Джон: "the choice is yours" в горичката под язовото дърво с Аря и Санса. Мисля си, че не се е опитал да го спре, защото не е имало значение и Дани пак щеше да изгори КЧ или
2)Бран е лош - мастър-кукловод.
Можел е да предотврати станалото, но е искал да стане крал и нищо не е казал.
3) Бран е напълно неутрален.
Видял е какво ще се случи, било е неизбежно, нищо не е очаквал за себе си и е решил да си мълчи, може би, за да не стане по - лошо.

# 439
Да ви кажа, на мен ми хареса. Май-май единствената серия в целия сезон, дето ме накефи Simple Smile

# 440
Есме ,  според мен е точка 2 .
Защото ако каже нещо , ще обърка нещата. (Бъдещето не винаги е сигурно , докато не се случи ).
Но в същото време ако мълчи , издебва точния момент , и грабва възможността .

# 441
Бран е лош.
Каза на Сам тайната за Джон, за да каже той на Джон, за да каже той на Дани,; Бран  изклюкари на Аря и Санса; Бран е знаел че Санса ще каже на Тирион-Тирион - на Васи, че Дани ще се ядоса.
Знаел е също че като се ядоса ще полудее
Знаел е, че като полудее Джон ще я убие, а той ще стане доброволен изгнаник и накрая него ще го качат на ЖТ.
Затова е лош.
Знаел е и че КнН ще се опита да го спре и е нагласил убийството му.
Добрият герой е КнН
Бран манипулира събитията, за да се напаснат така, че да дойде на ЖТ.

# 442
  • Бургас
Да ви кажа, на мен ми хареса. Май-май единствената серия в целия сезон, дето ме накефи Simple Smile

Румка,ти не си човек! Grinning
Още съм потресена.Не отричам,че се радвах на края на Данка,но много набързо стана всичко.

# 443
Според вас Бран добър или лош е?
1) Ако е добър:
Видял е какво ще се случи с КЧ и въпреки това каза на Джон: "the choice is yours" в горичката под язовото дърво с Аря и Санса. Мисля си, че не се е опитал да го спре, защото не е имало значение и Дани пак щеше да изгори КЧ или
2)Бран е лош - мастър-кукловод.
Можел е да предотврати станалото, но е искал да стане крал и нищо не е казал.
3) Бран е напълно неутрален.
Видял е какво ще се случи, било е неизбежно, нищо не е очаквал за себе си и е решил да си мълчи, може би, за да не стане по - лошо.
Обяснението е третото - да се случи, каквото трябва. Мисля, че така би го развил Мартин, не знам дали съм права. В шоуто Бран  е безполезно ...

# 444
Бран е лош.
Каза на Сам тайната за Джон, за да каже той на Джон, за да каже той на Дани,; Бран  изклюкари на Аря и Санса; Бран е знаел че Санса ще каже на Тирион-Тирион - на Васи, че Дани ще се ядоса.
Знаел е също че като се ядоса ще полудее
Знаел е, че като полудее Джон ще я убие, а той ще стане доброволен изгнаник и накрая него ще го качат на ЖТ.
Затова е лош.
Знаел е и че КнН ще се опита да го спре и е нагласил убийството му.
Добрият герой е КнН

Ха ,  не го бях погледнала под този ъгъл , но не мога да не се съглася с теб !
Триоките врани нямат място в този живот, защото наистина са непобедими . И вечни на всичкото отгоре.
Непобедими , защо ?- защото знаят всичко и виждат всичко. Трудно е да убиеш такава врана . Много даже.
А когато всичко е в ума ти и в краката ти , ще става нещо лошо. ...

# 445
До вчера някои хора споряха дали Дани е луда или само е във временна фаза. Според вас, някой който иска да разпространява революцията по целия свят и не му стига хаоса в собствената му страна - нормален ли е?

# 446
В този последен епизод Бран изглеждаше зловещ. В моето съзнание ще остане такъв.

# 447
Според мен трябваше Денерис да си изпълни плана, Джон Сняг да й бъде вярното куче, да си яздят на воля дракона и да си правят бебета. 😀😀😀😀

# 448
От цялата работа най-намаза Санса.  Без въобще да се бие за ЖТ, Санса си стана владетелка на Севера. Джон, Тирион и Бран и свършиха мръсната работа - да отстранят Денерис и да й дадат Севера.

# 449
Брех викам малко сте писали, то нова тема имало. Не ми хареса финала.

Общи условия

Активация на акаунт