GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 739
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
А репликата на Тирион, че Варис му бил най - добрия приятел 😄. Ще падна.
това и как и той обичал Дани, но Джон имал успех в това 😂😂😂 познахте,че е Флюбен и той, как спорехме за това хаха

# 421
Почти като Арагорн - малко по-женствена корона и без жених.

# 422
  • Вестерос
Аз да попитам- кой ѝ сплете плитките на Данка?!

и от къде нови одежди и този голям флаг с герба 😂

# 423
  • София
Не бих се нарекла "хард фен", но намирам за напълно окей да не си чел книгите. Аз не съм. Само първата от любопитство.
Не чета такъв жанр книги, защото нямат литературна стойност за мен, но пък ми беше много интересно какво ще се случи и съответно съм следяла всеки един сезон. Дайте да не се вкарваме в рамки и то в чужди. На когото не му е харесало, в правото си е. На когот му е- също. А тези, които не са чели книгите, имат пълното морално право да коментират разпалено в тема за... сериала.

# 424
Книгите ги почнах след червената сватба. Нямаше как да чакам 1 година до следващия сезон.
Когато дракона се събуди ичаквах Грегор Клегейн да излезе от руйните Grinning

# 425
  • Вестерос
На мен финала ми хареса!

Не съм очаквала нещо повече от ГоТ от четвърти сезон нататък. Нивото му падна пропорционално с нивото на феновете...И финала е повече от добър! .. като за тях!

Съжалявам за всички "хард фенове" на сериала, че ще останат разочаровани... То бебета, то тълкувания на предсказания..на характери, на времеви линии... на какво ли не беше..

Въщност, много ми е интересно, как болшинството от "хард" феновете на сериала дори не са чели книгите...

Истината е, че въобще не съжалявам за края на ГоТ.

Мнението ми е, че половината "хард фенове" (така нарекли се) са за пълно освидетелстване, останалата част - за психиатър.

На такива глупости се начетох и нагледах, че се чудя вие хора имате ли личен живот и в кой свят живеете?!

Мерси за появявата и за психоанализата 🌷

Едит: май не си наясно освидетелстване как става 😁

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 22:22 от Tiffany А

# 426
най-накрая  изгледах последния епизод
докато впечатленията ми са пресни
1. Откога ви разправям, че Дани е комунистка? речта и за световната революция, която трябва да се разпростре из целия свят - от Дорн до Вала е плагиатствана от Троцки
2. Тирион се оказа най-смелият от всички - как хвърли оставка пред една диктаторка
3. Джон се оказа Рицарят на печалният образ
4. Така и не стана ясно какво ще прави този дракон оттук нататък. Няма ли да реши да избива хора, или да подивее, като си няма ездач? Не стана ясно и защо пощади Джон - поне не бе очевидно. Драконът е проблем който остана неразрешен за Вестерос.
5 Най-доброто което свърши Дрогон - разтопи трона
6. Трети процес срещу Тирион - дойде ми в повече - обявявам ГоТ за най-тъпия сериал създаван някога
7.Добре, разбирам,защо го арестува Денерис, но защо го съдиха хората, които трябваше да му благодарят? всички те бяха пряко засегнати от действията на Дани. Това е лицемерие, търсеха и изкупителна жертва.
8.Как се озоваха там хора като Бриен, Санса и Сладкия Робин и какво влияние имаше Джендри, че да решава съдбините на Тирион и Джон?
9. Бран -владетел - уникално . Той не искаше да става лорд на Зимен Хребет, а стана на Седемте кралства
10 . Много интересно как се  "самоназначи" Целият съвет. Хайде Тирион си беше Ръка, хайде и за Брон разбирам - обещан му е Пределът. Ами останалите? Кой направи Бриен част от съвета, само заради това че драснала два реда в една книга?
11. Аря реши да открива Грейджой Америка. УНикално! Това го очаквах на много по-ранен етап, тя да се домъкне с кораб с 10 000 роби, подобно на Нимерия и да повлияе пряко на войната, а не в края на войната да тръгне да скитори.
12. Тирион - на трети процес му дават да говори. А на Джон изобщо не му дадоха думата?!
13. Кой принуди Сивият червей - доказан убиец и началник на войската на кралицата - да се съобразява с някакви лордчета?

единственото хубаво нещо в епизода са ефектите и играта на Питър Дънклидж, но те не могат да наклонят везните. Дори индийските сериали са на по-високо ниво

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 22:24 от Лорд Сняг

# 427
  • Чужбина
Хм ... че ние кога сме твърдели, че сме нормални?

Мисля, че във всяка тема има поне един пост със заключение, че сме луди. Или поне се съмняваме в собственото си сенити.

Та така.

И като истински луди хора се пукаме от смях.

# 428
Мнението ми е, че половината "хард фенове" (така нарекли се) са за пълно освидетелстване, останалата част - за психиатър.
На такива глупости се начетох и нагледах, че се чудя вие хора имате ли личен живот и в кой свят живеете?!
А частта, която чете лудите? Поздрави. Simple Smile

# 429
  • Чужбина
Джонка, приятелю, Бриен стана Лорд, т.е. Лейди Комнандир на Кралската Армия. Затова писа у БЕлата Книга.

# 430
Ще си позволя да отговоря на коментара, че повдига интересни въпроси.
2. Тирион се оказа най-смелият от всички - как хвърли оставка пред една диктаторка Абсолютно! Джон може да я уби, но Тирион излезе официално и показа, че е до тук.
7.Добре разбирам,защо го арестува Денерис, но защо го съдиха хората, които трябваше да му благодарят? всички те бяха пряко засегнати от действията на Дани Не мисля, че трябваше да го съдят. Стори ми се някаква "сделка" между тях и Сив Червей да докара затворникът. Въпреки че реално Сив Червей нямаше вече командир. Та може да се каже, че той взимаше решения на своя глава кой да живее и кой не. Не знам как ги е оставил въобще живи две седмици.
8.Как се озоваха там хора като Бриен, Санса и Сладкия Робин и какво влияние имаше Джендри, че да решава съдбините на Тирион и Джон? До колкото разбрах са минали две седмици. Иначе Джендри вече е Лорд на Storms End. Реално се бяха събрали Лордовете и някои допълнения като Давос.
9. Бран -владетел - уникално . Той не искаше да става лорд на Зимен Хребет, а стана на Седемте кралства Аз съм убедена, че това му е била крайната цел. Знаеше, че ако остане Крал на Севера, нямаше да получи Кралството. А е видял бъдещето. Доказа ми го изречението му към Тирион "Защо съм дошъл до тук".
10 . Много интересно как се  "самоназначи" Целият съвет. Хайде Тирион си беше Ръка, хайде и за Брон разбирам - обещан му е Пределът. Ами останалите? Кой направи Бриен част от съвета, само заради това че драснала два реда в една книга? Бриен мисля, че ще заеме ролята на Джейми като началник на Кралската стража.
11. Аря реши да открива Грейджой Америка. УНикално! Това го очаквах на много по-ранен етап, тя да се домъкне с кораб с 10 000 роби, подобно на Нимерия и да повлияе пряко на войната, а не в края на войната да тръгне да скитори.Бях убедена, че така ще стане. Нямаше друг разумен изход за нея.
12. Тирион - на трети процес му дават да говори. А на Джон изобщо не му дадоха думата?!Не мисля, че Джон въобще имаше какво да каже. От два сезона насам не е по речите. В последния сезон - съвсем.
13. Кой принуди Сивият червей - доказан убиец и началник на войската на кралицата - да се съобразява с някакви лордчета?А, де? Не съм му фенка, ама не се вързваше с характера му.

# 431
Бран нали нямаше чувства? А когато изпращаха Джони бой се усмихна. И на съвета майтапче пусна - щял да потърси дракончето.

# 432
Есме, Бриен не стана Лорд, а Сър. А в  Лорд Командир може да я я повиши само Кралят, а Крал тогава нямаше. Денерис бе мъртва.
И какви войници командва, че да има някакво влияние и да съди Тирион? А и ако е била Лорд Командир е длъжна да е в бяло.

Някои от хората - като Джендри - може да са лордове на хартия, но нямат никакво влияние, нито авторитет. След смъртта на  Дани много лесно другите можеха да не го викат. 

Бран, ако е знаел че ще стане крал на ЖТ значи КнН е бил добрият герой, защото се опита да го спре.

# 433
Бран нали нямаше чувства? А когато изпращаха Джони бой се усмихна. И на съвета майтапче пусна - щял да потърси дракончето.
Много самодоволен беше в последните 2 сезона.

# 434
  • Бургас
Пазех се от спойлери последните дни,изпъдих всички от хола и само дето кръвно не вдигнах като започна музиката и сега гледам тъпо в една точка и не мога да се осъзная още.

Ще се върна да ви чета,виждам че сте го превъзмогнали,финала де.... Laughing
Много ми хареса последния пост на Лорд Сняг и съм съгласна с всяка негова дума.При играта на Динклидж настръхнах цялата.
Друг любим момент беше епизода с Дрого.Милото животниче как побутваше тялото на Денерис и после толкова емоция изля,направо се разплаках. Sad

Ами това беше.Толкова ще ми липсва,ама много тъп край бе.... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт