GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 700
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 375
Беше. Пророчеството. Ще я предаде любов.

Ми странно разбиране има за любов Денерис. Joy

# 376
  • Вестерос
Тиф, кво като Дрогон е надушил, че Джон е Тарг? Имаме убити от дракони Тарг в историята.
Всички моменти, които трябваше да са най- драматични и да има най много съспенс, бяха орязани. Трябваше малко в по- големи детайли да видим последствията от действията на кралицата, очаквах, че когато Джон види Аря ще се ядоса, че Денерис я е изложила на опасност, очаквах да видим как армията на Денерис разбира, че е убита и как залавят Джон. Сблъсък между северняците и неопетнените. Оттам Давос можеше да се намеси да ги успокои. Той го игра статист малко тоя сезон. Оттам реакцията на Санса, Аря и Бран като разберат, че Джон е в плен, а не всички да се оставят да ги разиграва Сив червей. Скандали, сблъсъци, истини... Това трябваше да има в епизода. Аз не мога да повярвям, чв все пак мекотелото Джон я е ибичал тая пироманка. Кви бяха тия вътрешни терзания. Че той ексекотира момче на Вала без да му мигне окото, уби свой, за да не развали прикритието си, а сега цял епизод се терзаеше дали е постъпил правилно.
Аз съм абсолютно съгласна с теб. Просто търсех оправдание защо Дрогон не го уби, затова и имаше сцена с двамата преди това. Може би и затова беше сцената с крийпи гледането от 1 епизод...

# 377
Един въпрос за епизода:

Скрит текст:
На мен не ми се върза много идеята на Денерис да освободи хората във Вестерос. По споме тя каза в епизода, че е освободила хората в Кралски чертог. Как ги е освободила като изгори половината град поне? Ако така ще освобождава и другите, то по-добре да я няма наистина. Кой ще остане да я следва, ако гори наред сички и всичко? Ще стане наистина кралица на пепелта.

# 378
  • Вестерос
Мина 21 може и без спойлер.
Не знам, тъпо беше словото й, много тъпо.

# 379
Е няма я, успокойте се.
Всички са спасени.

# 380
  • Чужбина
Един въпрос за епизода:
Скрит текст:
На мен не ми се върза много идеята на Денерис да освободи хората във Вестерос. По споме тя каза в епизода, че е освободила хората в Кралски чертог. Как ги е освободила като изгори половината град поне? Ако така ще освобождава и другите, то по-добре да я няма наистина. Кой ще остане да я следва, ако гори наред сички и всичко? Ще стане наистина кралица на пепелта.
Дани освободи телата от душите им ... или обратното.

Това в кръга на шегата.

Тия работи с освобождаването на блаблабла брътвежи на Дани, откровени делюзии, подхранвани от двамата лицемери Тирион и Варис доста дълго време.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 21:21 от Eleonora_27

# 381
Ох, леле каква любов, какви приоритети, кви 5 лева?😂😂 Дана си влезе в някаква друга нейна реалност, в която единствената права е тя. Тъкмо спечели ЖТ и тръгна да обяснява как ще спаси всички хора по Земята. Нали уж щеше да чупи колело, как ще управлява Вестерос и ще спасява есосци и соторьосци едновременно? И под спасява - какво разбира? Горене ли? Последно що ги изгори тези от КЧ? За да отмъсти, за да ги "спаси", в изблик на гняв?
Дана я чакаше бъдеще на огън и кръв или по - точно човеците това ги чакаше. Джон ги спаси косвено.

# 382
  • Пловдив
Само аз ли съм разочарована ,че главата на Тирион остана ? Grinning кефи ме, но след всичко което направи наказанието му да е ръка на поредния крал не е никакво наказание Sad

# 383
А репликата на Тирион, че Варис му бил най - добрия приятел 😄. Ще падна.

# 384
Джендри, когато узнава, ча Аря е отплавала на запад:

Мелисандра най-после познава:

# 385
  • Пловдив
ама и Бран търсеше началник на слухарите Grinning Grinning о боже.

# 386
Аз да попитам- кой ѝ сплете плитките на Данка?!

# 387
GrinningGrinningGrinning

Много добри строители има във Вестерос. За една седмица го вдигнаха този КЧ.

# 388
Три пъти на процес за измяна, три пъти ръка на краля или кралицата, или враната, не търся символка.

# 389
  • Чужбина
Искам да споделя следното, преди да премина в шеговито настроение:

Някои сцени бяха брутални.

Ето това:

На разни промити мозъки (в чужбина) като мен няма как да не им напомни за Хитлер. Виждам го това и ... динг динг динг ... веднага като при кучето на Павлов в съзнанието ми се появява Хитлер.

Само дето моят мозък е промиван и в България. И поради тази причина, след Хитлер, негативните ми емоции се насочват към ония долу - безмозъчните роби и дотракските варвари.

Безусловните order followers. Ако Дани не си ги бе "купила" едно време, нещата може би щяха да имат по-малко трагичен край.

А това сигурно е за по друг начин промити мозъци.

На мене не ми влияе.

Общи условия

Активация на акаунт