GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 732
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 465
  • България
Още не мога да се начудя, защо въобще им беше нужен крал.
Сега беше моментът да се отделят в седем независими кралства.

# 466
Джон нали го пратиха в стража ? Къде тръгна отвъд вала като дивак ?

# 467
  • Бургас

Навик. Laughing
Колко по-логично щеше да бъде да се разделят.Очаквах повече от Аря.Да резне зелката на Червея,дето затвори брат и.

# 468
  • Вестерос
Избяга Grinning

Кои са тези двамцата непознати между Джендри и Яра няма никога да разберем...

Стрелката сочи пластмасова бутилка

...

Както писах се чудех от къде се пръкна това огромно знаме

# 469
Една от смешните сцени - всички повтарят -  Long live and rule the king.

# 470

А де?

П.С. Доскоро някои хора твърдяха че нямало Страж вече. Сега какво се оказа? има или няма?

# 471
  • Вестерос
Не се знае, Джон и още двама Grinning Оцелели след битката с КН

# 472
Най-сетна изгледах.
Ами като ви четях ми стана тъпо, че е Бран, но като гледах, то всъщност кой да изберат.
Надушвам, че ще се надигне демокрация. Как се смееха на Сам за идеята хората да избират  Laughing
Но пък идеята на Тирион също е добра. Краля да се избира от всички кралства.
Но пък и защо им трябваше крал, като можеха да се отделят.
А да, щото ако се разделят, ще убият Джон.
Данка си беше тотално куку. Абсолютно с нищо не показа през всички сезони, че и хлопа, ама от миналия епизод се разбра.
А Джон нали го заточиха на Вала. Къде хукна с диваците?  newsm78
Дано Бран да е добър крал.
Ще ми се да има продължение. Ама едва ли.
И Аря какво ли ще открие.

# 473
  • Вестерос
Джони, Джон не търси Дрогон... от къде го измисли това

# 474
Ако има Страж, то как така Сам не е в него? Дезертьорите не се ли наказват със смърт.Не си спомням от гилдията на майстерите да са му издавали лиценз, но и така да е - клетвите на Стража са доживот.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 23:42 от Лорд Сняг

# 475
Ако има Страж, то как така Сам не е в него?
Ами той стана Велик майстер.😂😂 Нищо, че за това се учи с години.🤣

# 476
  • Варна
Да си дам и моите пет пари за финала.
Хареса ми и не ми хареса.
Доволна съм, че който трябваше да остане жив остана - Сансето си е моя любимка. Кралица на Севера- още по-добре/честно казано винаги съм смятала, че ще властва на юг, но явно на нея се пада честта да продължи рода Старк.
Аря- нейното заминаване ми напомни отпътуването на Фродо, явно чичо не е имал топки да я убие.
Тирион -явно винаги трябва да е под смъртна заплха , иначе мозъка му ръждясва. Накефих се как манипулира Джон да убие Денерис. Наистина си е Дяволчето и силата му е в езика. Предпочитах да не беше оживял, но явно все някой трябва да продължи рода Ланистър.
Джон - последния Таргариен. Явно този род ще прекъсне, той няма да създаде поколение, а може и да е станал стерилен след като умря веднъж. Някак не го виждам да плоди таргариенчета сред диваците.
Давос, Бриен, Подрик, Яра - не очаквах да преживеят финала, но се радвам, че го направиха.
Сладкия Робин - много хубаво момче е станал, а в книгите го пишехме умрял.
Вуйчо Едмур - харесвам го в книгите, тук явно са решили да е пародиен образ.
Дани, ех Дани... таква ти е била съдбата, може би умря преди много години в тревното море на дотраките.. Тъжно ми е, че никой не оцени усилията ти в борбата срещу КнН.
И Бран.. ако е Бран. тук ми е много неясно.. МОже пък Кървавия гарван да се е вселил във него и все пак да си имаме Таргариен на трона.
Силен магьосник е Бран и за мен е нарушен баланса. Трябва да има сила, която да му противостои или той да изгуби своята. Това засега не мога да го осмисля.

Иначе не съм доволна как претупаха последните 40-45 минути. Бях във  WTF режим. Laughing
Сив червей, дотраките и останалите простотии си седяха като сюжетни кръпки.
Брон лорд на Предела и надзорник на хазната в кннигите няма да стане никога. Направили са жест към феновете му.
Това донякъде успокоява мъката ми, че Хрътката загина в Клегейнбоул - в книгите може и да си остане жив и здрав или поне да го похарчат с мисъл.
И други неща имам да казам, но засега толкова. Mr. Green

П.П.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговораShocked

# 477
  • Вестерос
Ако има Страж, то как така Сам не е в него? Дезертьорите не се ли наказват със смърт.Не си спомням от гилдията на майстерите да са му издавали лиценз, но и така да е - клетвите на Стража са доживот.
А де? Точно , още един пропуск.Гледали са пъповете си и тавана като са измисляли сценария. Той и жена взе и бебе й направи бтв

# 478
И Аря какво ли ще открие.
Общата смешка - Америка.

# 479
Пратиха Джон в стража, защото там се разви в това, което е ама сякаш сам по сърце да беше отишъл, не като наказание. Намира си вълка, тръгва със свободните, които чувстваше близки от началото. Данка да не беше изперквала така, много трагикомична смърт, поне истинско предателство да имаше. Джон като копеле живя, всичко направи за всички, накрая со го изгониха като никой. Поне да го бяха убили да страдаме. Никава романтика, никава трагедия, никави интриги, никава игра на тронове не беше финала. Напълно пошло сътворение. Толкова криене, толкова теории. То повече са се притеснявали да крият какво снимат, от това какво снимат. Пфуу

Общи условия

Активация на акаунт