Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 497
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 320
Да бе, Мишо нали така се опита да впечатли Юлето за Анталия, ама тя от такива неща впечатлява ли се....трябваше на Ивана да й съобщят за тоновете храна ....щеше да се навие, сигурна съм

# 1 321
  • София
И всички плюшени играчки да заповядат да се запознаят. Мерал ще се погрижи за балоните, Мишето ще посвири, Каката ще попее, ако устата ѝ не е пълна с храна. Само Таня ще я оставим да си почине жената, че има нужда от спокойствие след вампира.

# 1 322
Вярно, дали ще ги съберат заедно двойките като в миналия сезон? Там Антония беше подпукала Георги как така не харесвал Гери, пък той нещо се държеше защитно....беше много забавно.

# 1 323
И всички плюшени играчки да заповядат да се запознаят. Мерал ще се погрижи за балоните, Мишето ще посвири, Каката ще попее, ако устата ѝ не е пълна с храна. Само Таня ще я оставим да си почине жената, че има нужда от спокойствие след вампира.
Joy Joy

Дюла нали се изясни,с кое могат да я размекнат,да я водят по сладкарници,там поне беше доволна.

# 1 324
Сладкарница с печка "циганска любов" да се пука вътре от жега и дамаджана червено вино! Може и огледала за разкош да инсталират, да блика от всякъде образа ѝ ненагледен.

Утре съм на бал, ама в събота отивам в Банкя да ям мръвки от скарата в центъра! Ще се оглеждам за Ивана, Мерал и Д'арк. Чакам ви Grinning

# 1 325
И тук таме по някоя плюшка,по възможност Тас.А ,и наоколо да се разхожда една сладка котка...без име! Simple Smile

# 1 326
  • Terra incognita
И сладкарницата трябва да е доста обширна, щото разбрахме, че Мис Каприз се потриса от тесни пространства и малки легла.

# 1 327
Joy Joy

Дюла нали се изясни,с кое могат да я размекнат,да я водят по сладкарници,там поне беше доволна.
А най-парадоксалното ми беше, как обичала сладко, обаче в дома на Мишо, той я кани да си вземе и бонбонА, ама тя "Е ти сега ще ме угояваш ли?"
Верно угодия нЕма Simple Smile

# 1 328
  • София
Joy Joy

Дюла Фори ще я заведе на сладкарница, като на първа-трета среща, както той си е свикнал. И вино ще ѝ вземем, че уиски не ще. Аз за нея най-много се притеснявам дали ще се чувства комфортно. Виж, Фазо е най-лесен, то на него пържоли и канализация му стигат.

# 1 329
Ака Фори идва с баничарката и аз ще дойда  newsm01  Joy

# 1 330
Монако, да сме наясно. На Дюла "рибни дарове", не може проста храна да я мъчим)) Ама тя и без това калории брои, та само на винце ще е. Тъкмо ще стане по-шеговита и отпусната. То шегите са и в кръвта де.

# 1 331
Еха, голяма компания се заформи за купона, само да ни дадат адреЗа.
Сериозно - Фазомера много е свил перките, снощи като го слушах, той пържолките приготвил, десертчето, хлебче препекъл, оставил Таня да си почине, за прошка нещо мълви на промото....Ако не бях видяла от дневничето на Таня предишния епизод какъв вампир е, направо от излъчения монтаж излиза, че Таня е някаква претенциозна истеричка. Такъв добър мъж, пък тя вижте как му вика....

# 1 332
  • София
Ака Фори идва с баничарката и аз ще дойда  newsm01  Joy

Само му уточнете, че за Банкя става въпрос, не за Витоша.
fanfanito, за Дюла ще има сервитьор с английски, да си поръчва рибните дарове.
...milittana, Жълтогащникът сега като за последно ще пробва всички начини да си осигури дом и грижа.

# 1 333
  • Terra incognita
Ака Фори идва с баничарката и аз ще дойда  newsm01  Joy

Не може. Тя е двуместна. Може да се договорим да ни извози на курсове 😅

# 1 334
За мен Заро, докато не намери приемник на Таня, няма да я остави на мира. Ще суче и върти и ще я тегли. А тя ту ми се струва, че е категорична и го е разбрала що за човек е, ту дава заден и уж ще си дават шансове, разговори не знам какво си. Дано е категорична в решението си и приключи бързо с този. Вътрешно усещане обаче имам, че ще я разиграва този. Дано греша.

Общи условия

Активация на акаунт