Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 482
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 575
Ако в договора юнаците, правещи предаването, са се задължили при търсенето на партньор да се водят изцяло от изискванията на Василена и да се съобразят с всеки един детайл от тях, ако са нарушили тази договорка (а може и да има такъв момент, предвид обясненията им, че Форко не е съвсем това, което тя очаква, но на подсъзнателно ниво се нуждаела от такъв) и ако Василена си е ангажирала добър адвокат, може и да е спасила неустойката. Или поне да е постигнала доста по-малък размер. Дано да е така!

# 1 576
Аз пък не вярвам да са 50 000... Обаче само си гадаем, защото тези които знаят, пазят тайна... Ако аз бях ходила на този кастинг, щях да им издам "големите" тайни...

# 1 577
  • София
Аз пък не вярвам да са 50 000... Обаче само си гадаем, защото тези които знаят, пазят тайна... Ако аз бях ходила на този кастинг, щях да им издам "големите" тайни...

И аз не вярвам на тази сума в тази смешна (жалка) продукция. Може да е посочено на кастингите 50к, за да може кандидатите да възприемат сериозно ангажимента, но истинският договор се подписва, едва когато вече участникът влиза в предаването.

# 1 578
То това предаване има ли 50к бюджет, че толкова ще искат за неустойка?

# 1 579
Скрит текст:
Не вярвам Васа да им е наброила (или баща ѝ) 50 хиляди. Най-много да си е платила разноските по сватбеното тържество и екскурзията в Кипър. А и последните епизоди бяха добронамерени - разговаряха с психолози, с майките им дори се срещаха. Ако беше платила, нямаше изобщо да иска да се снимат последните снимки, когато стана ясно, че се оттегля. А може да има клауза, че ако и двамата от двойката искат да прекратят, няма да плащат неустойки. Вероятно затова и Таня чака Жълтогащьо да каже, ама той сега ще се прави на мил, защото осъзнава, че пак остава без жена и подслон.
... без жена, подслон и без сцена- трибуна, от която да си вее гащите, потентността и словесните, хумористични според него, бисери.  Горкият той, да го ожалиш! Обаче, дори и след предаването, той ще си намери някоя, която да му се връзва и да го отглежда. Намират се такива, дето го харесват, колкото и да е необяснимо.

# 1 580
Един w00x знае размера на неустойката. Но вчера каза, че ще се прави на интересен и ще си мълчи. Виж, ако днес прецени, че вече е постигнал желаното ниво на интересност, може леко да намекне. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 581
Май той беше споменал да е колкото половин апартамент в Пловдив и оттам тръгнаха приказките за размера на неустойката.

# 1 582
Мисля,че Смърфи също знае размера на неустойката.

# 1 583
Точно тя каза, че е 50К.

# 1 584
Вероятно, не се коментира, по договор.

# 1 585

И аз не вярвам на тази сума в тази смешна (жалка) продукция. Може да е посочено на кастингите 50к, за да може кандидатите да възприемат сериозно ангажимента, но истинският договор се подписва, едва когато вече участникът влиза в предаването.

Договор се подписва от участниците стигнали до последния етап, защото не могат да рискуват да изберат 6-ма, а 4 от тях да се откажат като прочетат договора и да трябва да започват търсенето от самото начало.

# 1 586
Колко стигат до този последен етап? Колко се отказват при условията на договора? И накрая остават 6 човека, в нашия случай 8.

# 1 587
Няма как да знам колко се отказват при условията на договора.
До последния етап на 1-ви сезон бяха стигнали 15 мъже и 15 жени, от които бяха направили 3 двойки. Предполагам, че сега е било същото.

# 1 588
За мен  е абсолютно алогично , да бъдеш доброволен участник в каквото и да е, без да си наясно с условията по договор .
Очевидно са с доста обвързващи клаузи , предвид разочарованието  на повечето участници.

# 1 589
  • София
За мен  е абсолютно алогично , да бъдеш доброволен участник в каквото и да е, без да си наясно с условията по договор .
E, ти като кандидатстваш за работа също не си наясно с условията по договор, само знаеш какво ще работиш. Да не говорим, че има и индивидуални договори за различните служители. Все пак мисля, че има резерви, ако някой участник се откаже, прочитайки договора, но представят истинския такъв само на малцина - избраните.

Общи условия

Активация на акаунт