Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 490
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 560
Кога свършва това изтезание?

# 1 561
Боже мой, Делта, кажи, че се шегуваш за всичко, което изписа. Серенада, вика, било върха на романтиката. И кой й оценява постовете като полезни?!

# 1 562
Кога свършва това изтезание?
Другата седмица - 29.05.

Скрит текст:
Разчистили са след снощния купон. Модераторите приемете извинения, ако сме ви създали работа, но купона беше повече от уау.  Heart Eyes

# 1 563
  • София
Щом се стигна до там да се разнообразяваме с друга тема... голяма скука е. Но да поддържаме темата:

# 1 564
  • София
Ивана що го е изплезила тоя език, докато си бута яденето в устата? Гнусна работа.

# 1 565
  • густо майна Филибето
За да не си развали червилото. Simple Smile

# 1 566
  • София
Намирам Ивана за умно момиче. Доста по-разумно, премерено и осъзнато от останалите жени във формата.
Дори и да не си пада по тип като Мерал, е преценила, че моментите, в които ги следва екип с камери и микрофони, не са най-добрите да си посочват различията.
Умна - едва ли... но хитра - със сигурност! Wink

# 1 567
Спрях да гледам “Разведени от пръв поглед”. Вече две предавания не съм гледала и мисля да не гледам повече. Предаването е пълна глупост, а екип от нискоинтелигенти геЙщалтове и мачКАТЗмейкъри си правят реклама на чужд гръб. Бива ги в едно нещо: да създават интриги, сеири и да се правят на ударени с мокър парцал!

# 1 568
  • густо майна Филибето
Една статия за Таня отпреди две години. Може и да е пускана, но при това темпо на писане, със сигурност има хора, които не са я видели. Понеже Делта започна да води спор за възрастта й - преди две години Блиц пише, че е на 49. Може и на 100 да изглежда сега, но след преживяното това е обяснимо.
https://www.blitz.bg/sport/gimnastika/zhestoka-tragediya-trenork … ugt-y_364784.html

Много стойностна жена. И да й пробутат този зловещ клоун...

# 1 569
Мен ако питате си правят антиреклама Simple Smile
За едни бързи пари Wink

# 1 570
Сценаристите трябва да ги съдят за уронване на престижа на Таня...

# 1 571
Някой беше писал , че Васа е платила неустойката. Тази информаьия от къде се появи?

# 1 572
"Онлайн магазинът"- ФБ страница  едва ли е чак толкова печеливш.
Мое предположение, пък може доста хора да пазаруват от ФБ страници дрехи, не зная. Аз не го правя.
И на мен ми е любопитно дали е платила, не ми се иска детето ѝ да е ощетено, 50 хил. не са малко, може тези пари да идат за приятни сем.пътувания

# 1 573
Или за образованието на детето. Ще са егати наглярите, ако заради това , което ѝ причиниха е трябвало и да си плати :/

# 1 574
  • София
Не вярвам Васа да им е наброила (или баща ѝ) 50 хиляди. Най-много да си е платила разноските по сватбеното тържество и екскурзията в Кипър. А и последните епизоди бяха добронамерени - разговаряха с психолози, с майките им дори се срещаха. Ако беше платила, нямаше изобщо да иска да се снимат последните снимки, когато стана ясно, че се оттегля. А може да има клауза, че ако и двамата от двойката искат да прекратят, няма да плащат неустойки. Вероятно затова и Таня чака Жълтогащьо да каже, ама той сега ще се прави на мил, защото осъзнава, че пак остава без жена и подслон.

Общи условия

Активация на акаунт