Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 495
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 335
А забелязали ли сте Гащьо какви тикове има,клати глава като тези играчки кученца дето ги имаше на задното стъкло на всяка жигула по време на соца? Joy
Простотия е знам,но не се сдържах.

# 1 336
  • Terra incognita
А забелязали ли сте Гащьо какви тикове има,клати глава като тези играчки кученца дето ги имаше на задното стъкло на всяка жигула по време на соца? Joy
Простотия е знам,но не се сдържах.
Или като Митьо Пищова- обаче образът на Краси Радков 😂

# 1 337
Варна, Добрич, все тая. Изпусна се г-жа Дарк и това си е.

# 1 338
  • София
Надявам се г-жа Дарк  да е толкова отговорна като Мерал и да се появи с подробностите около маносването. Аз ще потърся някое стихотворение за картичката-покана за Дюлето.

# 1 339
  • Terra incognita
Не знам какво ще да е това стихотворение за този размер картичка 😂
Предполагам, ще си падне по Яворов, "Ще бъдеш в бяло", или най- добре "Во стаичката пръска аромат" на П. Славейков. Нали на Комо беше...

# 1 340
Скрит текст:
Съветите, които дава Кулева, в случая на Юлия и Мишо са абсолютно неприложими.
Тя ги консултира, все едно са били и пребили заедно и изведнъж се отдръпват. В думите й има резон, но за хора, които се обичат и познават добре.
А Юлия просто не може да захареса Мишо, а може би и той нея. Предполагам, че от чувство за кавалерство все пак Мишо щади Юлия и още прави някакви опити.
А относно "нещото, което не може да се промени" в него, не смея да виня Юлия, че е искала да го изложи. Просто Кулева се опитваше всячески да изкопчи информация, без да се замисли, че може да засегне интимна сфера от отношенията им. Всичко може да е "нещото", от съвсем дребно, до наистина значително. Хъркането може дори да е само предтекст.
За мен обяснението, че няма привличане, би било достатъчно. Това е. В началото на едни отношения, като не пренебрегваме разумните доводи, химията е може би на първо място. Но шанса да ти се получи химията с някой набелязан от група некадърни психолози, е доста малък.

Еми как да нямаше химия, като тия двамцата направо се изпиха един-друг на сватбата? Имаше химия и отгоре дори, обаче после се оказа, че младоженецът е беден и хърка. И толкоз - приключи химията набързо. Старите хора казват - когато бедността влезе през вратата, любовта изхвърча през прозореца. И е много вярно. Мацето видя, че трябва да се пресели в Пловдив, за да се грижи за Гошо-хубавеца и родителите му и...до тук.

# 1 341
  • густо майна Филибето
Ама вие сте капризни точно като Юлка!  Милката не ви хареса! В Коматево в магазина кутия до кутия наредени все здравословни! Grinning

Това ме подсеща за един приятел, който искаше да подари на чужбинската си приятелка нещо от България. Някаква козметика с розово масло. И й купи крем против бръчки. Та толкова за мъжката съобразителност.

# 1 342
Скрит текст:
Скрит текст:
Тя ги консултира, все едно са били и пребили заедно и изведнъж се отдръпват. В думите й има резон, но за хора, които се обичат и познават добре.
А Юлия просто не може да захареса Мишо, а може би и той нея. Предполагам, че от чувство за кавалерство все пак Мишо щади Юлия и още прави някакви опити.
А относно "нещото, което не може да се промени" в него, не смея да виня Юлия, че е искала да го изложи. Просто Кулева се опитваше всячески да изкопчи информация, без да се замисли, че може да засегне интимна сфера от отношенията им. Всичко може да е "нещото", от съвсем дребно, до наистина значително. Хъркането може дори да е само предтекст.
За мен обяснението, че няма привличане, би било достатъчно. Това е. В началото на едни отношения, като не пренебрегваме разумните доводи, химията е може би на първо място. Но шанса да ти се получи химията с някой набелязан от група некадърни психолози, е доста малък.

Еми как да нямаше химия, като тия двамцата направо се изпиха един-друг на сватбата? Имаше химия и отгоре дори, обаче после се оказа, че младоженецът е беден и хърка. И толкоз - приключи химията набързо. Старите хора казват - когато бедността влезе през вратата, любовта изхвърча през прозореца. И е много вярно. Мацето видя, че трябва да се пресели в Пловдив, за да се грижи за Гошо-хубавеца и родителите му и...до тук.

Как стана ясно, че е беден и тя трябва да се грижи за него, че и за родителите му?

# 1 343
  • SF
Намирам Ивана за умно момиче. Доста по-разумно, премерено и осъзнато от останалите жени във формата.
Дори и да не си пада по тип като Мерал, е преценила, че моментите, в които ги следва екип с камери и микрофони, не са най-добрите да си посочват различията.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 01:11 от Не се сърди, човече

# 1 344
  • София
От моя мъж имам впечатлението, че определя качеството по цената. Купува най-скъпата козметика и вярва, че е най-подходящата за моя тип кожа. Затова му е забранено да ми прави такива подаръци. Simple Smile Виж, бонбони може.
Нещо, за да е по темата. Да, Ивана се държи доста обиграно, знае кое е за пред камера (като изключим храната в устата и телефона в ръката).

# 1 345
Скрит текст:
Тук модератор отдавна не се е вясвал май.
Да взема да ви разкажа един виц???

И за да не ме изтрият, ще ви споделя, че ако ме бяха запознали с който и да е от четиримата мъже в предаването, щях да ги държа на дистанция, да се държа даркнато, без да ги подвеждам, без да ги обиждам, без да давам много обяснения и леко-леко след предаването кой откъде е.
Естествено, че съм претенциозна! Аз съм претенциозна към това какъв ще цветът на косата ми, консистенцията на червилото ми, марката на тениските ми, какво остава към мъжа в спалнята ми! Претенции до небето!
Намирам Ивана за умно момиче. Доста по-разумно, премерено и осъзнато от останалите жени във формата.
Дори и да не си пада по тип като Мерал, е преценила, че моментите, в които ги следва екип с камери и микрофони, не са най-добрите да си посочват различията.
И аз я намерих за такава и го писах преди време.

Скрит текст:
Грижата за лицето трябва да започне от рано, така че всички сме за такива кремове. Въпросът обаче е в нелепия избор, което много ме разсмива. Как от всички възможни неща, ще избере най-тъпото за жена! Laughing
Бонбони и шоколад може, защото е чревоугодник и избира най-хубавите такива неща.

# 1 346
Скрит текст:
Скрит текст:

Как стана ясно, че е беден и тя трябва да се грижи за него, че и за родителите му?

От епизода с посещението й в Пловдив. Той даде да се разбере, че няма да отиде да живее в София. Спомена под сурдинка, че може да наемат апартамент "в началото" докато решат какво да правят, обаче сам не си повярва. Къщата е на родителите му, той явно има една малка стая с кухничка. Родителите му не благоволиха да се покажат, ясен признак, че не одобряват. И...нещата загрубяха. Юлия е продавачка в магазин за козметика, живее в спалнята на родителите си, обаче има самочувствие на гранд дама. Не позволява подобно отношение и се големее на Мишо. Пък Мишото, горкия, вече съвсем го е закъсал - на 41, обаче без портфейл, няма коя засукана мацка да му клъвне...времето не прощава.

# 1 347
  • Terra incognita
Ивана не е умна, а хитра. Ако беше умна, "Каката" и великата й кариера на кръчмарка щяха да са в зоната на утопията.
Умее да кокетничи с камерата, защото това не й първата среща с публичността. Освен хитра е и до някаква степен обиграна.

# 1 348
Ама Мишо не е хукнал да дири мацка неземна! Той иска жена за дом, за деца и средностатистическа единица на обществото - семейство. Нито лети в небесата, нито се мисли за бог. Закъсал бил! Те вече жените на 50 раждат, амъжете бащи стават на по 65, той на 41 е юноша по днешните стандарти.

# 1 349
  • SF
Умно момиче е. Харесва ми как се изказва по някои теми, колко е спокойна при някои от изблиците на Мерал. Не я виждам като хитра. Прави ми впечатление, че е уравновесена и пораснала.

Това с каката и великата кариера на кръчмарка не го разбрах. Кой кръчмар прави велика кариера? Шеф Токев, шеф Ангелов...?
Много приятно впечатление ми прави Ивана. Симпатично момиче е. Ако и Мерал малко се рафинира, би им се получило. Не ми се струва, че връзката между тях ще бъде дълга и значима.

Общи условия

Активация на акаунт