Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 847
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 450
Аз до тук видях тотално потъналия в любов Мерал. Ивана, която го приема като един добър човек. Заро, който разбра, че работата е " дебела" и спря да се прави на клоун. По точно вече е тъжен клоун. Мишо, който се кефи чисто визуално на Юлия, според мен всичко е само в посока кекс. Юлето си е знаем.Единствено съм съгласна с нея, че не и се занимава да прави промени за човек, който не харесва. Агония

# 451
  • Брюксел / София
Ох, съгласна съм, че Юла не харесва Мишо; приемам, че й е все тази какво прави той в тази връзка и спрямо нея; няма лошо, че не го харесва... Друго ми боде очите на мен: поведението, ах снизходителното й поведение тип - к’ъв си ти бе и какво искаш от мен, сякаш не се е записала в предаване “женени от пръв поглед”, а се е срещнала с Мишо на спирката и той й досажда като я сваля.

# 452
Тея старците защо полудяха така,нали се разбираха в началото..........

# 453
Значи госпожицата дойде от София да му огледа къщата и отново да му напомни ,че хърка,да не би да е забравил!!
И Мишо вече ме дразни,не ми изглежда заблуден като Мерал,но и той продължава упорито да се надява!

# 454
‘Начи, слушайте сега какво ще ви пее радиото:
Зарко, милият ми той. Моли се за една салатка! Ма пържоли купил(с пари, ти да видиш!), ма овкусил ги, моли се милия, моли се за една салатка! Ама няма! Гащите опрал, хумора извадил, пържолите направил! Ма как може така, бее!!! Жал ми е за човечеца, мъка, казвам ви! И цялата тази несправедливост към един потомък на Антим I !

# 455
Мишо се стараее милият, обаче тоз бурсук нищо не може да го зарадва..

# 456
  • София
Мишо чак серенада й прави, пич, тя просто не си пада по теб.

# 457
  • Стара Загора
А в кой хотел са Мерал и Ивана?

В Арте хотел са.
Разбирам я Ивана, уникална кухня имат.

# 458
Тоз па Миши да купи уиски, вместо червено вино и да не е забелязал, пфуууу.
Ми той е мислел, че таз патка ще донесе сигурно.
Даже научил песен на италиански.
Леглото и малко, ма то стандартно ма. Оффф, добре че не го харесва таз. Бих се притеснила да го хареса.

# 459
  • София
Юлия не го харесва. Ама грам. Разбирам я и я оправдавам за това, но защо така снизходително му говори, а пред камерите е много нападателна.

# 460
Юлия е доста придирчива кифла, а Мишо е спокоен, че тя е такава, и от нищо не разбира, нито от музика, нито знае чужди езици.

# 461
  • Fairbanks, Alaska
За какво отпускане говори Мишо-Юлия отказва да остане при него, а той счита, че ледът се топи.

# 462
Тоя с китарата и тая недоволната не може ли да се "пробват" един друг и чао?Поне да е имало смисъл от тея мъки :Д

# 463
  • Sofia
С празни ръце дойде,нали?

# 464
  • густо майна Филибето
"...От време на време се усмихва" JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт