Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 796
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 555
Тази е пълна овца. Юлия!  Дори му направи забележка и по телефона.

# 556
Как мибе най кухата  неадекватна психоложка на светозар  и таня да сложат. Ева ку е най адекватна за поблема на гащю

# 557
Юлката ще си остане за съжаление стара мома.
И ще си кърка винце.....може и картички само да си пише.

# 558
  • На правилното място в правилния момент
Кулева най-сетне прозря, че Юлия, извинявайте, Юлето, е неудовлетворена от всичко. Да вземат нас от форума да ни назначат, по- адекватни ще сме, сигурна съм.

Благодаря за компанията! Лека вечер! Flowers Hibiscus

# 559
Юла удари Василена в земята.
На какво отгоре са и претенциите. Не се вижда, че е едно нищо.

# 560
Как да ти напише нещо, човекът, като те знае каква си киселячка? Аз не бих посмяла и картичка да напиша, като знам, че ще мв изкритикува. Всъщност и подарък нямаше да й пратя. И телефона й щах да изтрия. Можеше и в чужбина да се покрия.
Ааааа, супер коментар 🤣🤣🤣

# 561

Ще си мечтае някой да и ходи по задника! Ега си създанието, поне в ефир можеше да се съобрази!

# 562
  • Fairbanks, Alaska
Юлия хем е недоволна от картичката, но няма да откаже бонбоните и виното. Лицемерно е.

# 563
Да, като мистър Бийн ще си ги праща, и после ще си се изненадва и радва сама.

# 564
Мишо щеше да я гледа като писано яйце тая кукумявка.

# 565
Юлия направо я съжалявам вече. Никога няма да е щастлива защото просто гледа по грешен начин на любовта и изобщо на всичко. Очевидно се изживява като героиня във филм която въпреки посредствената си професия и ежедневие е нещо  изключително, дама която заслужава най доброто. Дори няма представа кое е най. Не знае какво и иска.

# 566
  • София
И какво точно й е лошото впечатление от Мишо?
Страшните претенции

# 567
  • Варна
Ех Юле ех, вибратор да ти забият, пак ще си незадоволена!

# 568
  • София
Василена ми е толкова мила в момента с нейната скромност и осъзнатост. Точно така изглежда в сравнение с ЮЛЕТО. Милото Юленце, сладкото, искам по- захаросано да го кажа, че ако почне да чете тук, да й е по критериите.

# 569
  • Брюксел / София
Юла, която една троха не занесе в Пловдив, а спомена, че дори се е надявала Мишо да я заведе при родителите му (съответно е щяла да бъде с празни ръце) е първа писта да намира кусури.
Ами, на мен лично ми се изясни защо тази мома на 36 г е сама. Не е причината в “неудачниците”, а в “аристократката” от Овча купел.

Общи условия

Активация на акаунт