Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 845
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 540
  • На правилното място в правилния момент
Не се притеснявай "Юле", ние тук на галено се обръщаме към теб, защото ти знаем всичките кусури и сме те разнищили до шушка. Спокойно. Joy

# 541
Продавачката с 1001 претенции... Баси тъпанарката...

# 542
Имам мала забележка - много си кратък. 5 минус. Дай си бележника ;-D

# 543
Ее сериозно ли му каза това за картичката.. Държи се като възпитателка в детската градина.. Доста тъпо псрче.  ЕЮлето

# 544
  • Terra incognita
Как да ти напише нещо, човекът, като те знае каква си киселячка? Аз не бих посмяла и картичка да напиша, като знам, че ще мв изкритикува. Всъщност и подарък нямаше да й пратя. И телефона й щах да изтрия. Можеше и в чужбина да се покрия.

# 545
  • Брюксел / София
‘Айде от Юлето (ирония) да мине, ще му приеме изненадата! Ето, купил й е червено вино, то пък картичката не е както трябва. Абе, няма угодия!

# 546
Юлия изби рибата просто 🤣🤣🤣. Не не не и Не ! На такава изненада, да търси кусур в картичката! Стихххх.....майко мила.

# 547
  • Fairbanks, Alaska
Най-накрая Юлето си го каза-Аз съм много капризна. Ако и Мишо беше капризен като нея какво ли щеше да се получи?

# 548
Кой е хотела във Велинград?
А Юлето е супер зле! Вместо Юлия, да напишел Юлето, пък стихотворение да напишел!!!  Ама не вижда ли се каква е Овцаа! Така ще си живее сама с претенциите и капризите!

# 549
Юлия ме втрещи, почти съм убедена, че беше театър, за да има после какво да кометират психолозите, а и да има кого да изкарат виновен, че не се получи връзката. Просто не  е естествено поведение да натърти 100 пъти за тази картичка. И за мен и Таня игра театър в този епизод

# 550
Тая Юла нали ви казах, че е по-зле от Васка.

# 551
Гъгнещият мрънкащ назидателен тон на Юла...горкият мъж.. Тая постоянно дудне нещо под носа си

# 552
Мисля, че вече симпатизирам на Василена Simple Smile

# 553
Ще си пийна виното и ще опитам бонбонките... Като искаш романтика, покани го да го направите заедно това.

# 554
Юлката ще си остане за съжаление стара мома.

Общи условия

Активация на акаунт