Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 782
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 570
Юлето. Петгодишното. Е, как да помисли, че часовникът тиктака като се има още за едно непораснало Юле.
Коскоджамити женуря на 37 ,ама Юлето била..

# 571
Мишо просто се държа страхотно, на фона на милиардите мрънкосвания и изискванията на Мис Каприз. Винаги се е опитвал да я предразполага. 

# 572
Пускам си Чернобил по НВО аз.
Що ли я гледах тая простотия?!

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 23:17 от Meraviglia

# 573
  • 221B Baker Street
Мишо наистина ли я харесва тая тъпа оФца?!?!

# 574
  • Terra incognita
Противно на очакванията, гвоздеят тази вечер беше трътката Юлия.
Фазо беше в позицията на препикано мушкато, повече се кипреше с ретро Сейкото на ръка, отколкото да бълва отрова.

# 575
Мишо наистина ли я харесва тая тъпа оФца?!?!

И аз това се чудя? 🙄🙄🙄

# 576
Как ще пише Мишо нещо, смее ли?
То пък после ще мрънка, че трябва да чете.
Щяла да учи италиански)) Оххх
Някой разбра ли какъв е магазина на Юла. Та тя е на каса гледам, като позиция-касиерка.
Нещо не го харесала и това докато не се промени, няма шанс Мишо. Ма какво е то...гледай луната и се чуди.

Ивана направи ясен намек на Мерал да не си прави планове за бъдещето. Но той не я разбра. Няколко пъти му каза и настоя, дори спря да яде. Забелязахте ли?

# 577
Тая сигурно щях да я трЕсна по кратунката с китарата... Мрън та, мрън сигурно и кралицата не е такова мрънкало 

# 578
Противно на очакванията, гвоздеят тази вечер беше трътката Юлия.
Фазо беше в позицията на препикано мушкато, повече се кипреше с ретро Сейкото на ръка, отколкото да бълва отрова.

Тя Таня вече му стъпи на фасона. Оттук насетне може да поплаче на рамцето на некадърната си психоложка, но номерът не минава никъде другаде.

# 579
На Юлка не ѝ стиска да го шкартира, при положение, че от небето се вижда, че не го харесва. Честно казано, добряк е, но и мой тип не е. Само дето аз не бих се записала в подобно предаване 😂 Да е мислила преди да се нахендри в подобна ситуация. Чака принц от корицата на някое списание, ама принцовете не търсят парцалеси с претенции до небесата.

# 580
  • Murcia, Spain/Ruse
Още езици ще учи момата,жива да не бях ,много се смях 🤣🤣

# 581
Някой разбра ли какъв е магазина на Юла. Та тя е на каса гледам, като позиция-касиерка.
Нещо не го харесала и това докато не се промени, няма шанс Мишо. Ма какво е то...гледай луната и се чуди.

Ивана направи ясен намек на Мерал да не си прави планове за бъдещето. Но той не я разбра. Няколко пъти му каза и настоя, дори спря да яде. Забелязахте ли?

Отдавна писах че е Befit но явно се е изгубило, в София са два. Продават предимно био храни

# 582
Като я дадоха  Юлия в близък план  чертите на лицето й си приличат с тези на мъжа  от снимката, според мен е брат й.
Невъзпитана е. Не бих пила виното и не бих опитвала бонбонките на мъж, който от самото начало е неприемлив за мен. Щях да ги откажа, не бих го заблуждавала. 

# 583
Момичета не мога да спра да се смея. Вкъщи имаме дробчета от вчера и по никакъв начин не можах да накарам децата да хапнат. Направих вратни пържоли уж за утре и какво мислите наредиха се с рати на масата и изядоха пържолите. В същото време на нашето момче му се папкат пържолки от Таня. Еми, викам си човекът знае какво ми се яде!:))) Ако бях на Таня нямаше да му готвя на този гаден човек! Взимам си такси, заедно с манджите и при децата!

# 584
  • Murcia, Spain/Ruse

Това и аз забелязах, ама любовта е наистина сляпа.Сега как ли се чувства Мерал като гледа как се е излагал в мераците си тя да го хареса?!

Общи условия

Активация на акаунт