Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 807
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 600
По принцип при някой момичета , липсата на бащата в семействоно или разочарованието от него след това се изразяват в прекалени изисквания към партньора. Тъй да се каже проблем от детството. Имам позната, която има супер мн.изисквания към мъжете и сама си прави анализ, че е от това. Осъзнава го !

# 601
За мен не е , но и да режисирано, пак трябваше да занесе нещо Юла. А още повече, че е вярвала, че майката на Мишо ще е там и ще се видят.
Видяхте ли погачата дето майката на Мишо е направила за Юла и за добре дошла?
Значи, ако Мишо се държи кат онзи зашеметения Мерал ще ми падне в очите. Не може един рокаджия да е мекотело. Мани, мани...ужас.
Таня и Заро пак на психолог. Какво я мъчат жената още, не го ли виждат този?
Най добре си е Ивана, източи бюджета на продукцията. На хотели, на спа, храна на корем, супер си е . Накрая ще му каже чао и това е. Ама не обижда и не се оплаква, върти го как си иска и използва да е в ефир.
Василена пасти да яде пред Юла. Направо само с претенции за една кола пък тя, толкова скромно момиче беше Васа и не я оценихме))

# 602
  • София
Ааа, Юлия е не просто недоволно мрънкало, злобничка си е. Мишо нещо ѝ бил направил, непростимо. Така прозвуча, а не обясни какво толкова непоправимо не е харесала в него. Ясно, че не го харесва, но не това е начинът - да го принизява. Той на челна стойка вече застана и пак недоволна циркаджийката. Тя си мисли, че е в предаването "Намерете мъж на кралица Юлия", да се постараел повече... Майката, жената погача направила, наша Юла с празни ръце. Па, като пие вино, да си донесе.  Няма да я коментирам повече, че не заслужава това внимание.
Мерал, не ти съчувствам. Слагай си очите и не се оплаквай после.
Аз съм в компания и заради мен пуснаха предаването. Гледащите го за пръв път са убедени, че всички играят роля.

# 603
Снимка на Юлка

# 604
  • София /Абсурдистан
Моля някой да напише защо Фазо е метнал салфетка по Таня, какво е станало? Пропуснах причината за конфликта.

# 605
Ами мислите ли, че не са седнали да си говорят дали ще се получи нещо, ама нали трябва да гледаме предаване.. Ако пък наистина не са говорили, то вината си е и на мъжете (Мерал и Мишо). Това, да имаш усет за чувствата и поведението на другите, около теб, и да можеш да прецениш дали те харесват, е някаква много базова емоционална интелигентност.

# 606
Аз не видях да мята салфетка Фазо, може да съм пропуснала, но..
Ми какво е направил Мишо на Юла. Каза, че имал проблем и не може да го приеме с него, още от началото. На сватбата го харесваше, на сутринта беше кисела. Освен да не го е харесала в леглото, знам ли.
Представям си какви изисквания има за секса Юла. То нетактично , ама и това си помислих сега. Пък и държи на голямо легло жената. Стандартно не я устройва. За мен те са правили кекс вечерта след сватбата.

# 607
  • Брюксел / София
Аз пък се чудя кога точно Мишо е направил “непростимото” нещо на Юла: на сватбата тя беше подпийнала, а вече сутринта на летището го гледаше на кръв, че не й е дръпнал стола. В Италия всички видяхме какво се случи: престоят им се свеждаше до опити за оцеляване - радост беше, ако успееха да си поръчат вода и хляб, условно казано. Та ако не е заради хъркането, или че Мишо по-добре е говорил езици с ръце и крака в Италия, не знам какво и кога непростимо би могъл да й е направил. Ама все пак аз не съм изтънчена колкото Юла, нямам това романтично въображение и полет на мисълта, за да мога да се сетя от какво е обидена.

# 608
  • Terra incognita
В промото Юла осъзнава своята претенциозност. Въпросът е, осъзнава ли, че това е проблем? Или го изтъква като качество?

# 609
  • 221B Baker Street

# 610
# 611
  • Брюксел / София
Аз не видях да мята салфетка Фазо, може да съм пропуснала, но..

Не дадоха целия скандал между Андрешко и Таня. От думите на Таня стана ясно, че той е метнал салфетка по нея, но тя явно се е изплашила защото когато е замахнал, тя не е знаела/видяла какво ще метне. Това пак по нейни думи. Аз затова казах,  че дават сглобени кадри.

# 612
  • 221B Baker Street
Може да е метнал салфетката, когато камерата е била изключена. Кой знае как се държи с нея през това време...

# 613
  • София
Това, което показаха като работно място на Юлия, е Be Fit, в Дианабад.

Пред магазина в Младост няма такава бяла оградка. Гугъл мапс е голяма клюкарка.

# 614
Не са давали за салфетката, но Таня разказа, че му направила забележка за нещо. А експертът по безопасност на храните каза, че бил оставил някъде мръсна чиния и това я ядосало.

Ни моа, във фейса чета коментар, че Юла не си била кръстила котката, защото нито едно име не й харесвало...

Общи условия

Активация на акаунт