Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 759
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 615
Юлия никога не гледа в очите Мишо като му говори. Само си врътка главата наляво, надясно и си мрънка под носа. Невъзпитано и снизходително отношение от нейна страна.
Или въобще не може да го гледа или с нещо й е направил много неприятно впечатление...в чуденка съм....иначе си се целуват по устата, не й пречи...
....а и какво ли си казаха по телефона, дето не е за нашите уши...Flushed

# 616
Направи ли ви впечатление, че през цялото посещение в къщата на Мишо Юлия не си свали палтото?

# 617
Още езици ще учи момата,жива да не бях ,много се смях 🤣🤣
Точно на място беше уточнението на Мишо, че Юлия не е полиглот 😁

# 618
  • густо майна Филибето
Направи ли ви впечатление, че през цялото посещение в къщата на Мишо Юлия не си свали палтото?

Е той пък нито климатика беше пуснал, нито печката. На подсъзнателно ниво не е планирал тя да спи там Simple Smile
Още ми е чудно на кой долен етаж живеят родителите му. В мазето?!

# 619

М Да и на мен ми направи впечатление. Все едно е влязла за малко, колкото да направят снимките.

# 620
  • Terra incognita
Чак на мен ми беше неудобно и нелепо по време на музикалната свалка/ изненада на Мишо.
Толкова се беше спекъл, толкова беше притеснен, че чак вкъщи се усети. Тъпо беше да се оправдава, че щом тя не разбира от музика и италиански, няма да му хване грешките.
Тая Юла ако така спича мъжете и при първия им с€кс, ясно защо всички са окачествени като неудачници.

# 621
Чак на мен ми беше неудобно и нелепо по време на музикалната свалка/ изненада на Мишо.
Толкова се беше спекъл, толкова беше притеснен, че чак вкъщи се усети. Тъпо беше да се оправдава, че щом тя не разбира от музика и италиански, няма да му хване грешките.
Тая Юла ако така спича мъжете и при първия им с€кс, ясно защо всички са окачествени като неудачници.

А може би те нея я окачествяват като надута и капризна? А в по-лоши случаи и като неудачница?

# 622
  • Terra incognita
Много вяло тая вечер. Жълтопаветният не се яви по гащи и ни разби фантазиите.
Но,пък, е за отбелязване, че бе със същия панталон. Нещо като ризката и полото на Форьо.
Добре, че до сега е била Таня да му ги запере.

# 623
Като говорим за Юлия , се сетих за един виц. Малко и като за Таня става, ще ме извинявате , но с този инструктиращ тон, с който говори, ми идва прекалено  остра.
 Вицът е циничен , дано да не ми изтрият поста.

От съдебната практика:
Явявява се мъж пред съдията да иска развод за трети път.
Съдията го пита:
- Е ,как така господине, трети път се жените и трети път искате развод. Как така все  не са ви угодни жените?
-Еми, господин съдия, първата беше агрономка- "Сей на широко, ори на дълбоко! ", "Сей на широко, ори на дълбоко! "-не издържах и се разведох.
-Втората ми съпруга, господин съдия беше лекарка-  Сутрин, обед, вечер на гладно.... ,  Сутрин, обед, вечер на гладно.... пак не издържах и се разведох.
-А третата, господин съдия ми се падна учителка- "Още малко за шестица", "Още малко за шестица" .....еми, неиздържам, господин съдия.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 00:54 от Zdravika

# 624
Кой знае как ги окуражава - "Можеше да се постараеш повече...", "Би трябвало досега да си разбрал, че харесвам...", "много кратко", "можеше да е и по-романтично"...

# 625
  • София
Юлия от самото начало си общува с него като "приемател" с реплики "Да, аха, добрее, чудесно..." Това са положителните. Разговорите им са все като на пети дубъл - измъчени рецитации, колкото да се каже нещо. Така ще си остане и до края.
Госпожа Жана д'арк да каже какво е станало с балоните, че така в реката ги мисля. Романтика, романтика, ама и природа ни трябва. Frowning
Таня и Жълтьо не можах да ги видя какво си казаха, да се развеждат ли решиха?

# 626
Юлия и Мишо са абсолютен CRINGE. Joy

Време му е да спре да се опитва, защото нищо не се оценява. Как не я е срам да продължава да иска и изисква от него, при положение, че дори на самата нея е ясно, че никога няма да има нищо общо между тях. Гнус.

# 627
К'во стана сега, Юла съвсем се изложи, ни нещо донесе в дома на Мишо, ни се държа нормално, приветливо, мери си всяка дума, внимава какво говори - премисля, бавно мисли явно, стиска се и едвам процежда тъпизми през тънките си устни. И мн.ми е грозна вече, дадоха й лицето съвсем отблизо.
 Вие не забелязвате ли тези вежди, надвиснали само на 1см над очите  - на наемен убиец ми прилича, опасна ми изглежда. Да не ти влиза в къщата, пфу!
И за нея тупаник или още по- добре с Гащьо да я съберат и на самотен остров да ги изоставят!

# 628
  • София
Таня ме изненадва с поведението си. Някак си беше склонна да прости на Гащьо атаките, пак го остави да я чопли, обсъждат вечеря заедно все едно нищо не е било. Изглежда объркана, колебаеща се, с нарушено "равновесие". Кой знае как я "работи" тоз, та я кара така да избухне от нищото, пък преди това стоически да търпи чопленето.
Интересно как решават кои кадри за пуснат, и кои да изрежат. Тоя скандал, който тя дигна, така орязан и висящ във въздуха мога само да си го обясня с нечуваните излагации на Гащьо до сега и един вид да го оневинят, а нея да покажат в лоша светлина. Не знам кого биха заблудили... Съжалявам, че е успял да "разбие" Таня. В единия момент говори как всичко вече е приключило, ще си легне гладна, ще се разведе, ще си тръгне и т.н., а след това се е върнала, нищо чудно той също да е бил там, после говори, че трябвало да се разговаря постоянно... Бе няма да се успокоя докато не се уверя, че наистина се е развела с него.
Мишо е страхотен. Таз Юла е за бой.

# 629
Как да не ми е? То беше очеизвадно.

Общи условия

Активация на акаунт