Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 793
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм в чуденка,защо ни спестиха поведението на Жълтия и трябваше да се задоволим с версията на Таня!Може пък да е било много по-зле и тя от възпитание да е неглижирала нещата.Изобщо,нейната истерия(напълно оправдана) ни я показаха,а него го пазят,защо?И такава непохватна хронология,че излезе Таня си изпусна нервите за едни дробчета,а със сигурност не е така.Добре,че си следим нещата,подценяват много драгият зрител Simple Smile

За Юла, всичко сте казали.Смятам,че не си заслужава усилията.Вярвам,че и Мишо го е разбрал.
Допълвам се:според мен не е имало кекс,и точно това ,че може би Мишо е искал,я е отблъснало.Та тя дори насила го целува,натърти ,че как ще живеят заедно и ще си напусне работата-та те са едни непознати!Ако е имало нещо щеше да е по-благосклонна към него.Няма значение,че беше пийнала на сватбата,не всеки го удря на любов,като пийне Simple SmileМоже и да греша ,разбира се,но погледа ѝ и поведението ѝ ме навеждат на тези мисли,снизходително се държи към него постоянно.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:51 от *Амбър*

# 721
Аз знам, че рекламите дето се излъчват по време на дадено предаване си плащат и то добре за ефирното време. Затова и интересни предавания много начесто се прекъсват за реклами. Избират се такива предавания, защото са гледани от хората и ще видят и рекламата, като прекъсне. То повечето предавания от реклами се издържат и се следи точното време да почнат по договор.
Плащаш си и казваш в дадена телевизия, че искаш по еди си кое време да ти излъчат рекламата, която е на времетраене се заплаща. По-дълга, съответно повече пари. Разбира се е важно и по кое време. Предаването е в гледаемо време все пак и има доста реклами привлечени. Това всичко носи пари. Не рекламират, като сърбите дадена марка -кремове за потентност, но това е дори повече носещо пари.
Тази вечер ще обърна внимание на рекламите, които дават по време на предаването. Май хич не са малко и кои са. Та предаването не е без бюджет и да разчита само на продуцента. Отделно сватбените тоалети са им излезнали без пари също и са само за снимките. Дадоха магазините, дрехите са разпознаваеми, направиха си реклама и те. Във Велинград този хотел също се разпозна-Арте от хората. Пак реклама за хотела, масажи, топила и т.н. Не са плащали и за там мисля. Та са си направили добре сметката от предаването. Плащат само на онези "специалисти", че и те май са 5 аз преброих, вие казвате 4.  

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:53 от Анонимен

# 722

Доста му е малък на Мишо дома и доста малък телевизор в спалнята, която е доста малка.

🤣🤣🤣
А стига, бе! 😅....
Макар, че бъдейки свидетели на вечните негодувания на гУспо'йца Юлка не е трудно да се досетим и предположим, че разковничето на поведението ѝ иде точно от кревата им.

Дали е неудоволетворена можем дамо да гадаем, но едно е сигурно, че само в креватите гледа и ги измерва с поглед.
Може да се преквалифицира на продавач-консултантка на спални комплекти.

# 723
На Юлето ѝ пожелавам да ѝ се падне същият като нея. Да си живее в панелка с 3 поколения рода в Люлин/Младост, да работи във Фантастико (айде да е в мол, че по-елитно), никъде да не е ходил и бъкел езици да не знае, да цъка фитнес колкото да няма шкембе, да ѝ идва на гости с празни ръце и да мрънка, че не му е сготвила любимото. Кола не я разбрахме дали има, за книжка също, но каквото тя такова и той.

Да видим после дали няма да запали с 200 за Пловдив и малката къщичка.

# 724
  • Пловдив
Добре де. Вие как мислите? Ако си търси човек мъж не е ли по-добре да им плати 300-400 лв. и да му дадат да си избере човекът сам, разбира се с проучване и консултация. Васка веднага щеше да каже “Не!” Чудя им се защо за единия сеир са се записали. И на мен да ми кажат, че трябва да се преместя от Пловдив в Добрич, пък и работа да си търся, пък и без Никаква диплома... Юлка Дюлка да взима Мишо в апартамента, пък той ще прави масажи в София. Видяхме го, че не е кой знае какъв музикант. Нищо лошо, то пък тя продавачка.
И от къде го видяхте? Той си поясни, че не е нито китарист, нито певец, песента я разучи буквално за ден за да зарадва Юлия. Мишо е барабанист и перкусионист. А на флайдръма си изпълнява авторска музика. Та... как разбрахте какъв музикант е?

# 725
  • Sofia
На киселата Юла трябваше да и набутат едно юпи с къща с басейн в драгалевци. Да я видим примадоната как се гърчи смазана от собствената си нищожност и кой кого ще ухажва тогава. Тази човек може да я разреве за 5 минути,  ама на добряк попадна да му продава евтини номера.

# 726
Смърфи, открехни имало ли е първа брачна нощ? Ама, не такава дет си броят парите. Да не би твоя приятел там да е дал фира?

# 727
  • Пловдив
Смърфи, открехни имало ли е първа брачна нощ? Ама, не такава дет си броят парите. Да не би твоя приятел там да е дал фира?
Сигма, никога не бих си позволила да го попитам подобно нещо, противоречи на възпитанието ми.

# 728
Смърфи, кажи му, че ние питаме. Бе я ни го дай Мишето тук да си приказваме с него))

# 729
fanfanito, аз видях, че изкачаха бирички отстрани на екрана даже по време на предаването, което си е  солидно като рекламодатели.

# 730
Е, стига де. Сега от де да знаем киселата краставица защо е кестерме?

# 731
Уф! Мишо много ме изненадва. Барабанистите обикновенно са луди и леко агресивни. Изобщо не ми се вписва. Всички рок музиканти са леко чалнати, но барабанистите водя класацията.

# 732
Така...значи щом тренират и поддържат форма, но не учат и нямат дипломи, автоматично Юли и Васка  - заслужават по-по-най съпрузи- хем аполоновци, хем богати, хем на хубави позиции. Това послание достигна до мен, гледайки предаването. Сега какво да правя с двете си магистратури и като не спортувам, значи за мен нещо по- низшУ от техните се полага.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 12:26 от *Камея

# 733
Васка има диплома. И знаеше английски.

# 734
Уф! Мишо много ме изненадва. Барабанистите обикновенно са луди и леко агресивни. Изобщо не ми се вписва. Всички рок музиканти са леко чалнати, но барабанистите водя класацията.
Да бе, чалнати.)) Няма такова нещо. Много са точни и стабилни. Просто така е общоприето да се мисли. Само като разбрах, че Мишо е нещо музикант и обича рока, се писах фенка за пръв път в това предаване на някой. Няма такова нещо, то и за рокерите така казват, ама...са хора на място. То и всички почти рокаджии са рокери де. То им е в кръвта. Мишо обаче наистина е като в мъгла малко с тази. Не знае какво да прави и мекушав изглежда засега.
fanfanito, аз видях, че изкачаха бирички отстрани на екрана даже по време на предаването, което си е много солидно като рекламодатели.
Малии, то щото Юла така пиеше на сватбата, че и на медения, че хората са я харесали май, изглеждаше обещаваща на пиене.

Общи условия

Активация на акаунт