Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 749
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 735
Много ви вълнува какво е ставало в чаршафите в нощта след сватбите на всички новобрачни двойки... Толкова е махленско това!
Абсолютно съм сигурна, че Мишо не е пипнал с пръст Юлия. Този мъж би бил късмет за всяка жена с акъл. Все някоя ще го оцени. Чудесен човек с благ характер и добро възпитание! Дано формата му донесе само ползи. Заслужава ги!

# 736
За предаването - като всички други предавания, особено в графата "развлекателни", то няма никакви хуманитарни цели (да помага, да събере хора, да заздрави връзка и т.н.). То си има една цел - да се продаде добре като гледаемо, за да дръпне много реклами и рейтинг. Мисля, че нищо друго не ги интересува и мисля, че хората, които се записват би трябвало да са наясно какво се случва с почти всички реалита и забавни предавания. Да идеш да пееш и да изпльоскаш "либи диби дау ю" - ще те пукнат от бъзици. Да идеш да готвиш - ще ти скъсат нервите, ще ти викат, обиждат, ще ревеш. Да идеш да лежиш в къщата на брадъра - ще те накарат да пипаш нечий задник и да си признаеш, че дъщеря ти е лесбийка... И т.н. и т.н... Скандалът, обидите, мръсотиите, гаднярщината продават - питайте кака си Албенка Ву колко години с какво се прехранва, пък и толкова вестници... В този ред на мисли, какво да се обиждам аз като зрител, след като сама избрах да гледам снощното предаване, а не превключих на друг канал - да погледам как убиваме планетата с пластмаса, например... Хм, да.

Тук ми е интересно друго. Като си тръгнал да се записваш, на какво разчиташ? Особено в този формат, дето и парична награда (да си я похарчиш по твой си вкус и за твои си нужди) няма. Разчиташ на това някой, на добра воля и с папска благословия, да те събере със страхотен мъж, с добра работа, жилище и кола, умен, забавен, отговорен, съвестен, пък и да е млад и красив, ако може и да живее на етажа над теб? С какъв акъл разчиташ на това и кой би сторил това за тебе, освен родителите ти, ама по порядките и обичаите отпреди 100 години, да речем... С какъв акъл си мислиш, че предаването ще се снима през януари-февруари, и няма да е студено, кално, мръсно. Още няма нищо разлистило се, още хората са с палтата. Откъде да дойдат тия цветя, рози, светулки, пеперуди, тази романтика, с 2 камери навряни в лицето ти, осветител и озвучител и те там до вас? Как можеш да си въобразяваш, че някой ще седне да те прати на невероятна дестинация (изключвам Петра) в прекрасен сезон? За какво? За да ти направи едно добро на тебе? Да споменаваш дълго после продукцията?

Трябва да си голям наивник, за да се запишеш и да ОЧАКВАШ някой с вълшебна пръчка да ти го направи така както ти искаш.

А като си се записал и като не е твоето, ами включи малко артистизъм, изкарай актрисата в себе си, покажи завидно чувство за хумор, креативност, покажи, че можеш да си духовит, интересен... Дай го по-ларж, напъни се... Това цялото едва ли е повече от 20-30 заснети часа на двойка. Ами в тия 20-30 часа изиграй я тази роля, представи се добре. Пък после - който откъдет' е...

Ивана само плюска! Не я затвори тази уста. Яде, пъха, ломоти... Как да й повярвам, че е великата певица, талантливо момиче, вглъбено в музика, в пиано, музиката е нейният живот и т.н....

Юлето само пози. Една флиртаджийка не може да изиграе. На 36 години, ако не можеш да си една Кармен за 20-30 часа пред камера, ами няма да го бъде никога. Падна й се музикант във формата - душата трябваше да му изкара да й пее серенади, пък да събере групата си и цяла вечер само нейните любими песни да пеят... Трябваше по концерти да ходят двамата, ама на - у нас, пък у вас, пък питка, пък сладкарничка… Пак плюскане. Нищо на духовно ниво!

Онова булче пък, Василена, искала стегнат мъж и поддържан. С кола! Хаха! Ми нали ходи на фитнес, защо не е забила треньора? Кака ти Мадона да я пуснат у фитнеса, пък да видиш как ще овършее всичко, а нашите тръгнали по разни формати да си търсят мъже...

Таня се представя най-добре във формата от жените. Мисля, че тя искрено вярваше и искаше да си намери половинка в живота. Събраха я с подлец. Макар че й правеха серенада, мисля, че тя  копнее за домашен уют и от сърце й пожелавам да намери един хубав, благороден и свестен човек.

# 737
Уф! Мишо много ме изненадва. Барабанистите обикновенно са луди и леко агресивни. Изобщо не ми се вписва. Всички рок музиканти са леко чалнати, но барабанистите водя класацията.
Ами, явно си си изградила някаква погрешна представа за барабанистите. Тъй като няма как да познаваш всички барабанисти на света.
Фил Колинс например е барабанист - не виждам нищо откачено в него. В семейството си имаме такъв - доста порядъчен, умерен и тих човек е. Та мен Мишо никак не ме изненадва като темперамент. За някои неща не е достатъчна само лудост, а и усет. Какъв музикант е от възпроизвеждането на китара ( инструмент, който не му е специалност) една-единствена песен, разучена за ден, е малко смело да се съди и твърди.
Юлия ме разби с определението за флай дръма - "уред за свирене" - хаха. Тази наистина, че ще да е музикален инвалид, както си го и призна.

# 738
Ивана се изтърва и без да иска му даде такъв жокер на Мерал, но той е толкова заслепен, че не се усети. Имам напредвид репликата:  "Не е хубаво човек да прави планове за в бъдещето, защо не знае утре какво може да стане". т.е. тя е наясно със себе си, че на море с Мерал нама да ходи. Не му даде никакъв шанс, дори и да си го мисли.
Нещото, което наблюдавах и ми направи много лошо впечатлени при вечерята им на двамата е, че до като Мерал се впусна отново в обяснения и разяснения за тях двата, онази не го погледна нито веднъж. Не отделяше поглед от чинията си и блуждаещо отвръщаше настрани, но не и да погледне Мерал. Нещо, като " говори си, не ми пречиш". Липса на всякакво уважение. За чувства изобщо и реч да не става.
И вземете найпосле да го на'раните т'ва момиче! 😆😆😆
То не спря да се тъпче и плюска, като невидяло. 😆😆

# 739
Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!
Мерал и Мишо не се пънете бе момчета, нема Ви огрее.

Юлия спомена, че още в началото е видяла нещо в Мишо, което не и се е понравило, любопитно ми е какво.

# 740
Имам доста приятели, които живеят в Пловдив и всеки ден ходят на работа в София. Нищо не им пречи на Юлка и Мишо, да хванат автобуса петък вечер и после неделя вечер в другата посока. Какво стоят и чакат продукцията? Явно и двамата не изгарят от чувства!

# 741
Ивана няма да я гледам в Черешката, както написах и преди, но ми е интересно дали и там ще се тъпче по същия начин. Ще чета коментарите в съответната тема Simple Smile

# 742
Че тя Ивана не го гледа по принцип Мерал, все настрани и към камерите. В Мелник беше и по-зле.
От всички булчета във това предаване съм съгласна, че на Ивана спешно и трябва богат мъж. За да може да я ...нахрани. То това си трябва доста пари.
За Юла не я мисля, не и трябва такъв. Момата брои калориите на бонбона. Следователно ще мине без никакъв.
За Таня май няма да има желание повече за никакъв експеримент и промяна на живота си. Жалко. Не бива да изпада в депресия, но подозирам, че това ще стане. Силна жена е, но всичко си има граници. За мен и тя има вина. Може и да са я заблудили за този и да са го представили по друг начин, някак да са я оплели, че не е това дето вижда. Не знам друго какво може да е, та да го търпи толкова.

# 743
Скрит текст:
Чудя се колко пари получават за да участват в това шоу. Сигурно сумата си заслужава.
Каза се, че за участниците няма хонорар, но пък има големи неустойки ако се откажат. Нямат право и на сватбата да кажат НЕ. Това за мен си е изнудване, но всеки от тях е взел някакво решение.
Възнаграждението реално възлиза на сватба, екскурзия в чужбина /меден месец/, уикенд из България. Ивана и Мерал получиха най-много. Хотелът във Велинград, е много хубав, хареса ми.
Тези маймуни /участниците/ ги хванаха с трици.

С  предаването се цели да се  привлекат рекламодатели и спонсори.Всеки спонсор си избира дадена двойка, например както стоматологичния кабинет си е избрал Заро. За Мерал се знае, че работи в туристическия сектор, може да привлече рекламодатели от туризма, затова за тях да има повече екскурзии- уж,че подобряват семейния им живот.
 Юлия пък може да стане рекламно лице на тапи за уши.

Правата за излъчване се продават, може и за един лев да е, но ти плащат. След това заснетите кадри са  собственост на продукцията.
Човек като Заро едва ли се е подписал срещу една екскурзия и няколко екстри, със сигурност има и кеш.
Зависи и от рейтинга на предаването, колко и какви рекламодатели ще привлекат.
Казваш, че рекламодателите плащат кеш на участниците, като рекламни лица и трябва да има договор за това от всеки за всеки! Не мисля.
Тези неща се уреждат между продуценти и рекламодатели.
Хотелът /примерно във Велинград/ поема уикенда на 2-ма участници за негова сметка. В предаването се рекламира хотела. Какво повече!
Самата телевизия, в случа НТ, финансира това риалити. Как ще бъдат разпределени всички приходи и разходи пак е дейност, която се върши от продуцентите.
Изобщо не се изненадвам, ако участниците са останали с пръст в уста. Някои добре нахранени, някои добре разочаровани.

Ивана се изтърва и без да иска му даде такъв жокер на Мерал, но той е толкова заслепен, че не се усети. Имам напредвид репликата:  "Не е хубаво човек да прави планове за в бъдещето, защо не знае утре какво може да стане". т.е. тя е наясно със себе си, че на море с Мерал нама да ходи. Не му даде никакъв шанс, дори и да си го мисли.
Не мисля, че това е някаква индикация от нейна страна. Лично, често използвам такива - Не мисли предварително, утре може метеорит да удари Земята и др. подобни.

# 744
Една лисичка се промъква в кокошарника да брани честта на аверчето си. Все пак той е мъж на 41 години, а и достатъчно много дами оцениха участието му като позитивно.
Mama_Nana, договора е за авторските права за излъчване на заснентите кадри, които стават собственост на продукцията.
Ако сам привлечеш рекламодател е друга работа да претендираш процент.
Отделно, след като започне  излъчването на предаването, според неговия рейтинг и зрителски интерес се определя и цената на рекламните пакети. Броя на коментиращите тук също допринася за това.
Все пак това си е медиен продукт и бизнес като всеки друг.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 21:23 от Zdravika

# 745
Здравика, нищо не получават. Освен сватбите и пътешествията. Тупарев е това..да не е луд да им дава % от печалбата с рекламите.

А колкото до коментарът за Смърфиета - да тя не е обективна, защото го познава и го защитава, именно заради това. Ако ставаше дума за Ваш близък - нямаше ли да го направите?
А и тя е доста деликатен човек, не знам какви лисици визирате?

# 746
Тоя гещалт адекватен ли е изобщо - какво е това скритото, което Юлия не е споделила с Мишо и заради него пази дистанция. Тя е напълно наясно какви точно са проблемите и с Мишо, но е достатъчно разумна да не ги споделя, защото е преценила, че това няма да помогне, но затова пък може да го засегне. Харесва ми, че не е лицемерна и искрено си казва от кое е доволна и от кое недоволна. Така трябва да бъде. И изобщо не е свръх капризна - всички хора са капризни за някакви неща и всички усещат в себе си когато нещо не им харесва. Просто на нея и стиска да си го каже.
Иванка продължава с нагло и дразнещо самочувствие да мъти главата на горкия Мерал, който като типичен влюбен се хваща за всяка хубава дума от нейната уста. Тази жена не изпитва никакви чувства към ближния - фокусирана е само в нейните си нужди и какво да вземе и не изпитва никаква нужда да даде.
Не разбирам Светозар защо толкова напира жена му да яде пържоли, при положение, че и се ядат панирани дробчета - къв му е проблемът той да си яде пържоли, а тя - другото. Голяма работа като остане за др ден - ще си направят сандвичи за обяд, винаги може нещо да се измисли след като е толкова против изхвърлянето на храна. Радко дразнещ  и предизвикателен ботор. Комплексиран, защото е осъзнал, че не става нищо, но вместо да се смири и да си навали главицата, наглее още повече.

# 747
Гейщалта имаше предвид, че крие, че не го харесва и не е открита с него в това отношение.

# 748
Светозар просто се опитваше да си наложи мнението. Така напук. Може би при Катя - жената, която е убил, този номер е минавал.

# 749
"Гейщалта"
Joy Joy Joy

Hands Plus1Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт