Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 739
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 765
За героите , няма изненади. Таня е на предела на нервите си, а Зарьо на наглостта си. Юлия  показа липса на култура, ограниченост и тежка тъпота. Мерал се носи на крилете на нещо което ще катострофира много лошо.
Какво правеше Гащю снощи - една дървена кутия, нещо слагаше вътре ...?

Мерал е като герой от анимационен филм, който върви във въздуха без да забележи това. Разбирам защо след предаването ходи маносан.

Искам също да кажа, че не харесвам Мишо /дано "фанфанито" ми прости  Praynig/. Не мога обаче да определя какво точно не ми харесва. Не мога да посоча конкретно. Държи се добре, внимателен ... всичко, положително, което е изписано, но има нещо, което мен би ме дистанцирало много повече. Така, че отчасти разбирам Юлия, което не я оправдава за поведението й.

ПП Тази кичозна спалня /на Юлия/ сигурно е  луксозно дизайнерско решение от времето на социализма.

# 766
Маpи, трябва да напишете книга. Memo Nature Sunny

Mama_Nana , Гащю си свиваше цигарки, това му беше кутията за тютюн и машинката, доколкото видях.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 13:11 от Zdravika

# 767
Чак пък убил...
Какво всъщност се знае за отношенията му с Катя, има ли инфо?

Гащю беше написал във Фейсбук, цитирам: "След майка ми, Катя най-много ме е обичала в този живот. Катя не даваше косъм да падне от главата ми".

Та явно покойната Катя много го е обгрижвала, издържала и глезунчила. Явно и сега Зарю търси подобна женица, но с Таня удари на камък.

# 768
Гащур и дървената кутия- свиваше си цигари.
Мерал и Ивана като не пият няма кавги. Чудно ми е кой е предложил да се въздържат.

# 769
  • софия
Скрит текст:
Много ви вълнува какво е ставало в чаршафите в нощта след сватбите на всички новобрачни двойки... Толкова е махленско това!
Абсолютно съм сигурна, че Мишо не е пипнал с пръст Юлия. Този мъж би бил късмет за всяка жена с акъл. Все някоя ще го оцени. Чудесен човек с благ характер и добро възпитание! Дано формата му донесе само ползи. Заслужава ги!
Хич даже не ме интересува, но аз си обяснявам перманентното състояние на ПМС на Юла с това, че на Мишо не му е било интересно да я уважава и тя с таз нейна неповторима красУта, чар, слънчев характер се е почувствала недооценена.
Ти сериозно ли мислиш, че повечето жени си мислят как ще се търкалят в кревата с мъжа насреща и какво той ще направи за тях там? При това на първото им виждане в този живот въобще. И че това решава цялостното им отношение към него. Само нимфоманка ще трепери от яд и ще е злостно настроена към мъжа от подобен сценарии.
Сериозно смятам, че при предпоставките, които демонстрира Юлия и това има значение за нея. И изобщо не става въпрос какво и как, а дали има желание. Не я виждам нито да трепери, нито да е злостно настроена, а отрицателно.
И не вярвам да има жена, която има самочувствие, а Юлия демонстрира такова, и не бъде закачена при положение, че има условия за това, да се почувства добре и в зависимост от възпитание и интелект да не покаже това.

# 770
Тя вече е написана от Иван Хаджийски и Мари чете от нея.

Скрит текст:
Скрит текст:
Много ви вълнува какво е ставало в чаршафите в нощта след сватбите на всички новобрачни двойки... Толкова е махленско това!
Абсолютно съм сигурна, че Мишо не е пипнал с пръст Юлия. Този мъж би бил късмет за всяка жена с акъл. Все някоя ще го оцени. Чудесен човек с благ характер и добро възпитание! Дано формата му донесе само ползи. Заслужава ги!
Хич даже не ме интересува, но аз си обяснявам перманентното състояние на ПМС на Юла с това, че на Мишо не му е било интересно да я уважава и тя с таз нейна неповторима красУта, чар, слънчев характер се е почувствала недооценена.
Ти сериозно ли мислиш, че повечето жени си мислят как ще се търкалят в кревата с мъжа насреща и какво той ще направи за тях там? При това на първото им виждане в този живот въобще. И че това решава цялостното им отношение към него. Само нимфоманка ще трепери от яд и ще е злостно настроена към мъжа от подобен сценарии.
Сериозно смятам, че при предпоставките, които демонстрира Юлия и това има значение за нея. И изобщо не става въпрос какво и как, а дали има желание. Не я виждам нито да трепери, нито да е злостно настроена, а отрицателно.
И не вярвам да има жена, която има самочувствие, а Юлия демонстрира такова, и не бъде закачена при положение, че има условия за това, да се почувства добре и в зависимост от възпитание и интелект да не покаже това.
Абсолютно не смятам, че Юлия е някакво сексуално чудовище, което И това на първо място при запознанството с някого, ще и изгради отношението към него. Това е просто смешно. Отрицателно е почти равнозначно на злостно.
Мъжът, за когото съм омъжена, в днешните условия на бързи връзки и от главата за краката, един месец не ме пипна с пръст, освен да ме целуне като се разделяхме вечер да си спим по къщите след като започнах да излизам с него. Всеки ден това. Просто уважението е повече от нагона при някои хора, в частност мъже и това е още по-показателно, че имаш свестен мъж насреща си, който е със сериозни намерения. Ако ти си свикнала да те уважават преди да знаят фамилното ти име, ще разбера гледната ти точка, иначе просто не.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 13:20 от Анонимен

# 771
Mama_Nana , Гащю си свиваше цигарки, това му беше кутията за тютюн и машинката, доколкото видях.
О, това не би ми хрумнало. Благодаря за разяснението!

# 772
Тя вече е написана и Мари чете от нея.

calabaza, Как се казва книгата?

# 773
  • софия
calabaza, Как се казва книгата?
Мари е написала: "Иван Хаджийски, Избрани съчинения в три тома" - Том I Бит и душевност на нашия народ http://iztok-zapad.eu/books/book/13

# 774
Смърфиета, разбирам, че Мишо ти е приятел, но лично аз по-нищо не разбрах, че той е добър музикант. Лично на мен не ми хареса нито как свири на китара, нито как пее. В семейството ми да не кажа голяма дума, но всички сме ходили на хор, даже баба ми обиколи доста държави и никой не си е позволил да каже, че е певец. Да кажем, че имам някаква представа от пеене и свирене на китара и за мен изпълнението му не е нищо особено. Би било по-добре да си го спести. Ако е добър в барабаните можеше да го покаже по някакъв начин. Ако беше музикален поне щеше да се усети, че не му се получава, с пеене и свирене на китара! Масажите се видя, че ги владее идеално. Щом и Юла Дюла, каза че е много добре!😆

# 775
Аз мисля, че едва ли причината е хипотетичния секс между Юлия и Мишо. За мен тя е неудовлетворена от собствения си живот, и оттам прехвърля очакванията си върху останалите
За мен тя единствено е виновна затова, че е ограничена и не възпитана. За това няма прошка с или без Мишо

# 776
От ФБ:
Експертите: Въпреки негативните емоции, Таня сякаш е готова да даде още един шанс.

Уважаеми Експерти,
Не е възможно толкова хора - пред ТВ, във ФБ, по форуми, да виждат, че тези двамата нямат бъдеще. Те просто са несъвместими. Защо само вие разчитате поведението им като нормално, с аргументи - защото не са разговаряли, не са си казали проблемите и т.н. във ваш стил.
Осъзнайте се и престанете на мъчите и двамата, особено Таня. Какъв шанс, за какво трябва да му дава? Да търпи превзетите му физиономии, противните му ласки, шутовското му поведение. Това ни показахте.

# 777
Все пак мисля, че всичко е свързано с пари, не са само екскурзии и ядене Simple Smile.  В последния епизод Юлка беше на работното си място - една чудесна реклама на Befit. Нали има много жени без работа. Сигурно са търчали и до двата магазина за да я видят. Пък може и да купят нещо. Магазините са чудесни.

# 778
  • Пловдив
Аз честно казано не разбрах изобщо Юлия какъв тип мъж търси и въобще какво й харесва в този живот.
Ами тя вечно от нещо е недололна !По нейните думи ,явно нещо още в началото се е разочаровала от него .
Но, какво не иска да каже .
Не бил толкова романтичен ,дрън –дрън все едно тя пък е .
Как пък нещо хубаво не каза .
Постояно е нацупена и вечно мънка с една дума
Скрит текст:
мухла
Мерал все повече го гледам ,че сгъстява дестанцията с Ивана .
Дано да се получат при тях нещата.
За Таня и Светозар просто оставам без коментар .

# 779
  • софия
Аз мисля, че едва ли причината е хипотетичния секс между Юлия и Мишо. За мен тя е неудовлетворена от собствения си живот, и оттам прехвърля очакванията си върху останалите
За мен тя единствено е виновна затова, че е ограничена и не възпитана. За това няма прошка с или без Мишо
Разбира се, аз също мисля така, шегувам се в отговор на хипотезата, че не ѝ е харесало. Тя се държи по един и същи начин с всички и за всичко. Вероятно наистина не харесва (нещо в) Мишо и го показва постоянно без да се интересува дали поведението ѝ не е досадно или обидно за отсрещната страна. Освен да вижда само негативите в хората, вижда същото и в нещата около нея. Не вярвам да не е вечно отрицание и на мъжете, които харесва. На тях им писва в един момент и си поемат пътя.
Според мен, тя е човек, който подсъзнателно разбира собствените си дефицити, но няма желание и/или възпитанието, примера да започне да полага усилия да ги преодолее.

Общи условия

Активация на акаунт