Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 756
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 825
  • Terra incognita
Много съдържателна и изненадваща "новина". Чак се шокирах.

# 826
Ха, бях на 57 страница, тя пък изчезна Simple Smile)
За Юлия си мисля, че просто не харесва Мишо, или иска малко време да го опознае, за да прецени заслужава ли евентуалните промени в живота и като смяна на работа, местоживеене и тн.

# 827
Прасковка е писала и преди тук, така че да не се прави на много нова Wink
Имам що годе добра визуална памет.
Та, както виждаш не е деление - нови/стари.
Ама през 3 поста едно и също, хайде няма нужда.

Някой може ои да пусне линк към днешното промо.

Благодаря, не се правя на нова. Защитавам новите.
Притеснявам се , че Мерал е хлътнал много и не осъзнава как ще се разочарова. А той няма да се пребори с участията на Ивана и с ревността си. Sad

# 828
Ако излезе решението по делото, ще им пусна един имейл (на произволен жълт сайт), поне да напишат нещо смислено... Но това може да стане след година - до тогава ще забравим, че този боклук съществува.

# 829
  • софия
Цитат
Сериозни разговори предстоят на двойките в Женени от пръв поглед!
https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/333136764039589/

# 830
На мен вече не ми е жал за Мерал, той сам се вкарва във филма. Колко заслепен трябва да си, за да видиш, че Ивана те използва? А и да им имам задълбочените разговори "Много е хубаво пилешкото, днеска да ти кажа много се разцепихме и колко е яко, малееее" До там са. И двамата не са ми интересни. Ивана започва все повече да ме дразни впрочем, при психолозите отговаря уклончиво с измъчен вид, обаче не му казва че нямат бъдеще и продължава да приема жестовете му. Той пък си мисли, че я е спечелил вовеки. И не вярвах, че ще го кажа, обаче Василена ме кефи все повече. Още от сватбата си рече и отсече и до там. Другите.....голяма мъка и резултатът пак същия  накрая.

# 831
Фазо пак плюе от фалшивия профил...Close

# 832
На мен вече не ми е жал за Мерал, той сам се вкарва във филма. Колко заслепен трябва да си, за да видиш, че Ивана те използва? А и да им имам задълбочените разговори "Много е хубаво пилешкото, днеска да ти кажа много се разцепихме и колко е яко, малееее" До там са. И двамата не са ми интересни. Ивана започва все повече да ме дразни впрочем, при психолозите отговаря уклончиво с измъчен вид, обаче не му казва че нямат бъдеще и продължава да приема жестовете му. Той пък си мисли, че я е спечелил вовеки. И не вярвах, че ще го кажа, обаче Василена ме кефи все повече. Още от сватбата си рече и отсече и до там. Другите.....голяма мъка и резултатът пак същия  накрая.

Като върна лентата и аз се кефя на Василена как се опъна на фризьора, че не си харесва прическата. Ами и аз не съм съгласна, щом е безплатно и да се кефиш на всичко, което ти струпат на главата.

# 833
  • София /Абсурдистан
Кой кого е отсвирил  Mr. Green
Той всъщност затова ли си търси жена, за да има къде да живее? Май да.

# 834
  • Terra incognita
Старото бебе иска да бъде дундуркано. Ама удари на камък с новата "мама".
Направи ми впечатление, че той говори за жените, които са го обичали, а не за тези, които той е обичал. Вероятно такива няма.

# 835
Маминка, леля Красчо и дъщеря му.

# 836
milittana, точно и аз си мислех същото за Василена, макар, че беше с по-груб изказ, отколкото трябваше. Раз прас и хайде, всеки да си търси наново късмета, а не такава мъка като при останалите.
Unknown_lady, не само да има при коя да живее, ами да си го гледкат, дондуркат и обгрижват. И така докато жената издържи...жива...после ще търси следващата.

# 837
На мен пък този не ми излиза - не съм го блокирала аз, значи трябва да е той, странно.

# 838
  • Бургас
Направи ли ви впечатление, че през цялото посещение в къщата на Мишо Юлия не си свали палтото?
Направи ми, сега го изгледах...
Както и че цупеше криви, недоволни муцуни, докато оглеждаше всичко наоколо. Че тръгна със сладката да ръси трохи из жилището, без поне да подложи ръка отдолу, ръбвайки и мляскайки. Че не занесе нищо, отивайки на гости. Че натърти какво не пиела, а какво пиела. Че след като отчупи от питката и изяде парчето, започна да маже пръстите си в другата ръка, за да ги "почисти". Че прави паузи преди всяка дума, ще кажеш, че в момента изобретява думите. Ми тя повече енергия влага да клати глава многозначително, изричайки думите. Че е супер невъзпитана и нетактична, а в същото време не е никак пряма. Че не харесва Мишо и няма смелостта да го заяви, без да унижава човека с грозното си държание и стремеж да се измъкне. Че не спира да шикалкави и да измисля тъпи причини за това, че не иска да са заедно и физически, и в живота като двойка с бъдеще.
...

# 839
От снощния епизод впечатленията ми са следните: Имам чувството, че той се състои само от реклами, от отношенията между Таня и Светозар манипулативно се излъчват само кадри, угодни на продукцията и Зарю изглежда кротко агънце, а Таня злобна истеричка - не е ясно каква е предисторията и тя защо е толкова мрачна и непреклонна. Всъщност гледахме някакви нелогични на пръв поглед реакции на Таня, а сякаш Светозар я успокояваше. Отказвам да повярвам на внушението. И отново ще пиша, че реално излъчваха сигурно не повече от 20 минути някакво реалити, останалото бяха препратки към стари епизоди, реклами, пак реклами и анонс на телевизионни предавания. С една дума боза.
П.П. С цялата ми симпатия към Мишо смятам, че ситуацията, в която родителите му не бяха в къщи е търсена и хората не искат да се показват, посрещайки Юлия. Майката дори да не е могла да се освободи от работа, бащата можеше точно тази вечер да не ходи у сестра му. Но явно Юлката така си е постлала както казваше баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт