Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 679
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 945
"Старата ми съпруга" , не първата, а старата. Вече съм убедена, че не са имали брак с Катя.
Не говори за Катя а за първата му жена.

# 946
  • София
Къщата в Симеоново на този л@йномед ли е собственост?
Той има панталон! Толкоз!

# 947
Славовица е абсолютна кучка и мнооого тъпа крава! Без извинение!

Коя е гаджето на Слави! Ццц, колко съм изостанАла...но си държа на мнението, че екипът, който мачмейква двойките, не струва две пари - всичките вкупом трябва да си подадат оставките.

# 948
Мисля,че Юлето има нужда от екшън ,емоции в отношението си с партньора ,а Мишо ми се вижда някак стерилен ,лично аз също не бих харесала типаж като Мишо,можеше да бъде една идея по-кавалер ,дори и като пресичаха улицата ,да я предразполага към нежност ,а не съмо празни дрънканици
Юлето има нужда от дефибрилатор, мен ако питаш!

# 949
  • София
Значи първата съпруга била студена, а Катя (Бог да я прости!), не давала косъм да падне от главата му- то е ясно,  за него жената е качествена, ако го поставя на пиедестал и го обгрижва като майка. Ако иска мъж до себе си, е деспотична.

# 950
Аз продължавам да мисля, че може при Мишо издънката да е станала в първата брачна нощ. Ако може да се вярва на Юлка, намекна и тя нещо, че е станало тогава.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 22:48 от ForgetMeNotBg

# 951
"Старата ми съпруга" , не първата, а старата. Вече съм убедена, че не са имали брак с Катя.
Не говори за Катя а за първата му жена.
Така де Лъки, но когато са били две, се уточнява дали първата или втората. А той само "старата".

# 952
Хаха, егати определението "старата съпруга", така ли точно каза този?

# 953
  • София
Той каза,че предишната му жена била същата.Интересно, защо при него се случва така с жените му, защо не се замисли,че той самият е виновен за това.
Каза "старата ми жена"... Flushed

# 954
Ох, Юлке , за съжаление, ако тренираш, не значи , че си мис Вселена, нито умница, нито незаменима и опашка пред дома ти няма! Какви са тези заучени от списанията фрази, каканижеш, каканижеш, а не си даваш сметка, че не си в приказка, а в реалността, трябва да прогледнеш!

# 955
  • София
Таня не трябва да прощава нищо на това мекотело, психически насилник.

# 956
  • Брюксел / София
Ооо, Андрешко не се предава, пак ще досажда на Таня.
Маги ‘Що не се събере тя с Андрешко. Тя го харесва.

# 957
Има ли хонорар в това “шоу”? Само с това бих си обяснила, че Таня все още участва. А за пръв път признавам на Слави, че е късметлия, че се е отървал от тази консултантка. Горкия Мишо...

# 958
Ето и научния подход в действие. Ева Ку измъкна някои отговори от Юлето, но Маги е направо депресираща, а изводите - нелепи.

# 959
  • София
Значи първата съпруга била студена, а Катя (Бог да я прости!), не давала косъм да падне от главата му- то е ясно,  за него жената е качествена, ако го поставя на пиедестал и го обгрижва като майка. Ако иска мъж до себе си, е деспотична.
И докато изродът си стоял царствено на пиедестала, жената починала... милата... жалко за нея... Pensive

Общи условия

Активация на акаунт