Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 527
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 275

За Юлия. Абе хора, тя Айфеловата кула не хареса, вие един Мишо се чудите защо не  го хареса.

ти дали пък го хареса? Щото аз не - без дори да съм го помирисала - тц - не го искам та ако ще и на мускус да ухае. Иначе добър човек ама не благодаря. Само който го харесва за съпруг има що годе някакво право да обвинява Юлия, че не го го иска. Останалите я разбираме

# 1 276
Мерал също е завършил туризъм във Варна, оттам ли се познавате?
И защо решихте, че Ивана живее в Банкя, не помня агенция ЖПП на форума да е провела разследване.

# 1 277
И защо решихте, че Ивана живее в Банкя, не помня агенция ЖПП на форума да е провела разследване.
Приеми, че като член на агенцията съм провела независимо разследване.

# 1 278
Давайте точен адрес и отиваме на гости, Мери ни покани. От мен - ревностната защита на Мерал Simple Smile

# 1 279

За Юлия. Абе хора, тя Айфеловата кула не хареса, вие един Мишо се чудите защо не  го хареса.

ти дали пък го хареса? Щото аз не - без дори да съм го помирисала - тц - не го искам та ако ще и на мускус да ухае. Иначе добър човек ама не благодаря. Само който го харесва за съпруг има що годе някакво право да обвинява Юлия, че не го го иска. Останалите я разбираме
Извинявай, ама аз няма да се омъжвам за Мишо. Обаче не разбирам Юлия, а съм от т.н. останали.
Нито пък разбирам тънките намеци, колко е хубава, колко откровена, тактична-не го излагала направо, бе все суперлативи за нея.
А да, дори Мишо имал тик и несъразмерност в лицето, може би бил болен и затова се отпуснал (един вид след инсулт го изкарахте, това вчера не ми се търси) Тънките устни на Юла пък не са от значение, ниските вежди, грима дето е натрупала по лицето също, къносаната коса. Айде моля ви се, тук сме да се забавляваме, може и да спорим, ама чак пък да се правим на слепи е много вече.

# 1 280

Или Жана д'Арк е чела тайното му дневниче, или...

Или като близък знае повече.

Цитат на: Jeanne.d.Arc
За Мери нищо не знам но, мисля, че сте много далече от предположенията и аз не знам какво се е случило и го е накарало да подходи така много противоречи на характера му и съм сигурна, че има някаква причина може и за това да ходи като маносан.

Последно? Съветът ми е да си изберете една версия и да се придържате към нея.

# 1 281
Ивана е наследила страстта си към селфита от майка си! Grinning

# 1 282
Някой спомена за  веселба. Каква веселба с тези спициалисти. Тези са специалисти, колкото и Ути е кулинар  /той по принцип е завършил куклено майсторство/. Това е само за телевизията явно.
Встъпителната мелодия на предаването не ми звучи нито като за радост,нито за приятна емоция, все едно, че на съд ще ги карат. Сиви цветове, студено, няма нито една китка, цветенце и тези скудоумци се изправили застрашително като незнам какво.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 21:01 от Zdravika

# 1 283
О, гледам Мерал ни е чел, че и списвал.

# 1 284
  • София
Толкова е дискретна дЮла, че за да не го злепостави, споделяйки проблема му, сега всички възможни гадости му натрупаха на главата. А той човекът е готов да променя каквото каже. Ето, спалнята му е малка, но пък може да сложи едно табло на разтворена мида и да станат нещата.

# 1 285
Ивана е наследила страстта си към селфита от майка си! Grinning
Също и за гледането на кафе..

# 1 286
  • Terra incognita
Какво, какво? На Ивана майка й си прави селфита? 🤭😅

# 1 287
Толкова е дискретна дЮла, че за да не го злепостави, споделяйки проблема му, сега всички възможни гадости му натрупаха на главата. А той човекът е готов да променя каквото каже. Ето, спалнята му е малка, но пък може да сложи едно табло на разтворена мида и да станат нещата.
Ох, идва ми една тъпотия наум, ама айде, възпитана ще го играя Joy

# 1 288

Или Жана д'Арк е чела тайното му дневниче, или...

Или като близък знае повече.

БлизЪК или близКА?- обърка родовете май. Мерал във фейса почва първото изречение с малка буква, и тук веднъж се изпусна и почна с малка.

# 1 289
Скрит текст:
Ох, идва ми една тъпотия наум, ама айде, възпитана ще го играя Joy  Grinning
Ех, това Юле, хем не е харесвано, хем прихващате от него през екрана.

Общи условия

Активация на акаунт