Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 536
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 365
  • SF

Да. Изгледай пак първия епизод с Мишо. Кумът се разпореди за всичко. А мацките, присъстващи на сватбата, до една си припаднаха по него.

С кое всичко се е разпоредил? Ти знаеш ли колко преди появата на кума всичко е било разпоредено? От сценаристи, режисьори, продуценти. Та даже те са разпоредили къде да застане кумът и кога и какво да разпорежда.
Ти добре ли си да ги вярваш тези неща?
Непременно ще изгледам пак отново епизода да видя как кумът се разпорежда с всичко.
Ключова фигура в живота ти може да бъде всеки един твой приятел, съсед, учител по математика или мениджър на отдела, в който започваш работа.
Аз с тебе повече няма да влизам в директен диалог, защото си е чиста загуба на време. Не знам дали е явно за теб, че намирам изказванията ти за пълен дрън.

# 1 366
Скрит текст:

Обаче на Мералови ги показаха. И да, за стар ерген, който живее с родителите си, е важно какво мислят те. Защо иначе е още стар ерген? Както казах, има доста неща, които жените не осъзнават, сблъсквайки се със стар ерген. Има си причини да е такъв.
Не ти е лесно с тези клиширани изказвания.
Като зрител, изобщо не ми е важно да знам какво мислят родителите му. Ама изобщо! И на мястото на Юлия да бях, пак нямаше да ми е важно.
А пък и никой не ти гарантира, че изправени пред камерата, ще ти кажат точно какво мислят за едно непознато момиче.
"Много е симпатична Юлия. Много добро момиче за нашето момче намериха от екипа! Дано да им се получат нещата на младите и да се разбират!" - ето ти какво мислят.

Клишето е доказана истина. Проблемът е, че много хора не го осъзнават.
(Когато един мъж е стар ерген, си има причини. Всичко, което се случва в живота на хората, си има причини.) Това предаване доказа, за кой ли път, че клишето е дълговечна истина. --->  Няма да го бъде бракът на Юлия с Мишо.

# 1 367
Може да е правил грешни избори, може да имал връзка, продължила 10 години без развитие, може много неща. Защо трябва непременно да е нещо негативно?

# 1 368
  • Пловдив
Ама Мишо не е хукнал да дири мацка неземна! Той иска жена за дом, за деца и средностатистическа единица на обществото - семейство. Нито лети в небесата, нито се мисли за бог. Закъсал бил! Те вече жените на 50 раждат, амъжете бащи стават на по 65, той на 41 е юноша по днешните стандарти.

Махни ти средностатистическа. И той има претенции - да е слаба, готина, да хваща окото..Това под давление на кума сигурно, който явно командва парада и е ключова фигура в живота му. Кумът беше готин, дума няма. И с доста по-млада жена беше. Мишото вече е в графата на "закъсали мацки без деца" в средата на 30-те си, защото, както казах, няма портфейл за по-млади. Без да искам да обиждам когото и да било, 30 не е 20, факт. С други думи, Мишо е "последния влак". Обаче има една подробност, която доста жени не отчитат - старите ергени си имат доста трески за дялане. Щото ако нямаха, отдавна да са женени, разведени, пак женени и т.н.
Мерси, много си мила Grinning . Съжалявам, не се сдържах Grinning, разликата ни с кума е 4 години, но... приемам го като комплимент Grinning

# 1 369
Скрит текст:
Ама Мишо не е хукнал да дири мацка неземна! Той иска жена за дом, за деца и средностатистическа единица на обществото - семейство. Нито лети в небесата, нито се мисли за бог. Закъсал бил! Те вече жените на 50 раждат, амъжете бащи стават на по 65, той на 41 е юноша по днешните стандарти.

Махни ти средностатистическа. И той има претенции - да е слаба, готина, да хваща окото..Това под давление на кума сигурно, който явно командва парада и е ключова фигура в живота му. Кумът беше готин, дума няма. И с доста по-млада жена беше. Мишото вече е в графата на "закъсали мацки без деца" в средата на 30-те си, защото, както казах, няма портфейл за по-млади. Без да искам да обиждам когото и да било, 30 не е 20, факт. С други думи, Мишо е "последния влак". Обаче има една подробност, която доста жени не отчитат - старите ергени си имат доста трески за дялане. Щото ако нямаха, отдавна да са женени, разведени, пак женени и т.н.
Мерси, много си мила Grinning . Съжалявам, не се сдържах Grinning, разликата ни с кума е 4 години, но... приемам го като комплимент Grinning

Готини сте. (пази си мъжа, че много му хвърлят белтъци) Wink

П.С. http://www.-spam093-/588286/%D0%BA%D1%83%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D1%8 … 0%BF%D1%80%D1%8A/

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 00:37 от DeltaAzimut

# 1 370
Скоро ходи да свърши нещо в един магазин сам и му казвам: купи ми нещо мъничко, ей така от теб. С ясното съзнание, че искам да видя какво ще избере. И какво донесе - крем против бръчки! 😜 Скъп, ама против бръчки! 🤣🤣🤣 Сега си маже петите и лактите с него. Та толкова за сладурите ни мъже и подаръците. Тия, дето много добре знаят какво да купят за подарък на една жена... Мерси, по-далече от мен и си имам лични съображения защо. Обаче пък не ми е скучно вкъщи, затова се забавлявам истински.

Как ще си маже петите и лактите със скъп крем против бръчки, разлупа ми се сърцето! Scream
Ивана бих казала, че е стриит смарт, има добра емоционална интелигентност и е много по-осъзната от двете 30-годишни госпожици в предаването. Да, хитра е, но в случая не го виждам като нещо лошо, презентира се по възможно най-добрия начин. Мерал не знам изобщо как си мисли, че може серизно да направи домакиня от 23-годишна изгряваща чалга певица, това трябва да си много делюжънал.
Много ми е любопитно, от Мишо и Юла, кой е казал в анкетата, че няма проблеми с местенето в друг град, а сега се прави на приятно разсеян...

# 1 371
Мишото вече е в графата на "закъсали мацки без деца" в средата на 30-те си, защото, както казах, няма портфейл за по-млади. Без да искам да обиждам когото и да било, 30 не е 20, факт. С други думи, Мишо е "последния влак". Обаче има една подробност, която доста жени не отчитат - старите ергени си имат доста трески за дялане. Щото ако нямаха, отдавна да са женени, разведени, пак женени и т.н.
Човек ще реши, че всички, които са "отдавна женени, разведени, пак женени и т.н.", нямат никакви трески за дялане... Доста са удобни тези генерализации, но може да има много причини за това някой да не е женен-разведен-женен и те да не са непременно свързани с характера му. Представяте ли си...

# 1 372
Скрит текст:
Мишото вече е в графата на "закъсали мацки без деца" в средата на 30-те си, защото, както казах, няма портфейл за по-млади. Без да искам да обиждам когото и да било, 30 не е 20, факт. С други думи, Мишо е "последния влак". Обаче има една подробност, която доста жени не отчитат - старите ергени си имат доста трески за дялане. Щото ако нямаха, отдавна да са женени, разведени, пак женени и т.н.
Човек ще реши, че всички, които са "отдавна женени, разведени, пак женени и т.н.", нямат никакви трески за дялане... Доста са удобни тези генерализации, но може да има много причини за това някой да не е женен-разведен-женен и те да не са непременно свързани с характера му. Представяте ли си...

Че кой е казал, че е само характера? Аз говорех за портфейли...но като се замисля, за някои жени портфейлът определя характера, че и външността. Money Така че да, представям си...

# 1 373
То па човек да не си изгледа филма. И за купона се уговорили, и Мерал  се включил. Че и ял. Мери, не прифащай лакомията на жена си, че на твойто дупе по друг начин ще стои.

# 1 374
  • SF

Много ми е любопитно, от Мишо и Юла, кой е казал в анкетата, че няма проблеми с местенето в друг град, а сега се прави на приятно разсеян...

Предполагам, че кандидатите с лекота са заявявали различни готовности - че ще приемат партньори с деца, ще сменят градове, държави, ако трябва, ще сменят работа, ще споделят всичко, ще обичат вечно...
И веряотно са го мислили, стига да се влюбят в човека и да са готови заради него и на палатка да се изнесат да живеят.
Вместо това, срещат за съпруг някого, с когото и 5 часа в Пловдив, Кипър или Италия минават тегаво.

А и ако искат да запазят бон тон, нещо, за което и Юлия, и Мишо се стараят до момента, оправданието, че живеят в различни градове, е добре дошло.

# 1 375
Че кой е казал, че е само характера? Аз говорех за портфейли...но като се замисля, за някои жени портфейлът определя характера, че и външността. Money Така че да, представям си...
Портфейли... Добре. А сега си представете, че причината може да е различна от характер и портфейл.
Заприлича на хипнотичен сеанс. Три, две, едно... Събудете се.

# 1 376
  • SF
Портфейли... Добре. А сега си представете, че причината може да е различна от характер и портфейл.
Заприлича на хипнотичен сеанс. Три, две, едно... Събудете се.

Губиш си времето. Спориш с жена, за която би било интересно да чуе какво мислят родителите на момчето за снахата, с която не са изпили и едно кафе. Представя докадките си като явни, неоспоримо доказани, борави с бабешки квалификации като "стар ерген" и разполага с някакви странни факти, че ако на 42 не си щастливо обвързан, значи си нещастник, който си го заслужава.

# 1 377
Оххх, хахаха!
Последните няколко страници са направо като сценарий за комедиен скеч на Комиците!
Нещо ей такова е за страничния зрител:

- Ай, стига сте му търсили кусури на Мишо. Може пък да е прекалено надарен и затова да не го е харесала.
- Ами! Надарен той, ама е беден! Едно стайче в провинцията и толкоз.
- Е, как едно? Аз видях и килер, и отделно баня и WC!
- Не, не ми говори - беден е и затова си е още ерген. Освен това кумът го командори.
- Глупости! Командорел го бил! Не го командори, ами дори е много готин.
- За готин - готин е. Но е ключова фигура! Другите гости хич не ставаха.
- О, я стига! Ей сега ще ида да си намажа петите с крем против бръчки, заради твоето мнение, че гостите не ги бивало. На Юлия гостите да не би да бяха по за свят?
- Ми намажи се на петите, като си на цели 30 години! 20 не е 30, трябва да си разбрала.
- Ми не съм разбрала, това са някакви клишета. Като плюшките и като бонбоните.
- Бонбони, да, ама Милка си е джънк фуд!
И т.н. SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 378
Мари... 😂😂😂💐

За портфейлите
Скрит текст:

# 1 379
Освен всичко, в темата се родиха и два нови нюанса на жълтото- жълтопаветно и жълтогащово.

Общи условия

Активация на акаунт