Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Сладурче, може да не качваш, защото сваляш от повръщането, а пък бебетата качват в същото време и се балансират. Не знам дали ми разбра идеята. Надявам се да е наред всичко и при теб.

Heart

# 181
Сладурче, може да не качваш, защото сваляш от повръщането, а пък бебетата качват в същото време и се балансират. Не знам дали ми разбра идеята. Надявам се да е наред всичко и при теб.

Heart
Благодаря, Lana💚
Разбрах те да, ще ви кажа, като мине прегледа. Дано всички само хубави новини да имаме!

# 182
Момичета , някой беше писал за сироп за разхлабване. Може ли пак да ми го напише?

# 183
Вили, аз пия дуфалак, позволен е.

# 184
Вили, аз пия дуфалак, позволен е.
Как го пиеш? Вечер? И по колко?

# 185
Здравейте, момичета!
Ние тия дни обикаляхме семейно наляво надясно, възползвахме се от хубавото време, добре си отпочинахме. Даже напълно оздравях. Simple Smile

# 186
Ами зависи от колко дни не съм ходила до тоалетна. След трансфера бяха станали 6-7 дни и изпих 45мл. вечерта и сутринта и имаше съвсем умерен ефект. След това обаче веднъж пак бях пила същата доза, но не бях ходила само 2 дни и се оказа прекалено много и имах доста силни спазми. Та се оказа, че ако е само поддържаща доза на мен ми е добре вечер по 15мл.

# 187
Здравейте на всички Simple Smile  Аз съм вече 9 г.с. +5.
Тези дни и на мен ми беше натоварено покрай празниците,в моя край освен баловете и заря на 24 ,празник на града и на 25 пак ,но днес слава на Бога съм почивка. Simple Smile Тъй като моят любим замина на работа на обяд и ще се прибере чак в полунощ съм самичка и се отдадох на лежане,Тв и повпах доста ,май 4 часа,такава нужда имах.Тези дни все стават рано за работа и това мързелуване ми се отрази супер.
Сега като станах свърших и малко къшня работа и омесих една питка да го зарадвам като се прибере с топъл хляб.
Иначе се чувствам добре,мисля само за прегледа ,има доста време ,но тъй като не съм ходила след 7 седмица ,нямам търпение сега като отида вече и аз като вас да чуя сърчицето.
Малко се бях наплашиля,че четох едни неща за носене на мъртъв плод без да разбереш и без симптоми ,но гл дам да не мисля за това,че ме е страх от подобни неща и се чувствам ужасно.
Гърдите вчера си ме наболявахя доста ,вече май без сутиен не мога ,защото ми тежат  и искам не искам ще нося поне спортни,защото другите не мога да търпя.
Хубава вечер на всички ! Simple Smile

# 188
Ох момичета аз май почвам да психясвам.. Сега пиша една курсова и не съм се усетила, но съм си държала лаптопа на корема известно време, може би около половин час. Сега моля ви, кажете ми, че нищо не съм му направила на детето..

# 189
Ох момичета аз май почвам да психясвам.. Сега пиша една курсова и не съм се усетила, но съм си държала лаптопа на корема известно време, може би около половин час. Сега моля ви, кажете ми, че нищо не съм му направила на детето..

Марти, бъди напълно спокойна !
Ако от един лаптоп му ставаше нещо на бебето , досега човечеството щеше да е изчезнало😂😉

Аз какъв плонж съм правила с големия корем , пък нищо ѝ няма на дъщерята..... бебето е навътре и ако следим логиката , че нещо му има , то и на органите ти също трябва да им е станало.

# 190
И аз продължавам да си държа лаптопа на корема...Моя е лек де Макбук Еър, ама...така към свикнала и не знам как ще отвиквам...Не се притеснявай толкова, имай предвид, че бебето е в амниотична течност, тоест има си нещо като еърбег

# 191
Добро утро момичета. Аз съм ранобудна тази сутрин. Направих си теста със содата. Ами не шупна. Което би следвало да значи че е момиче. Ще видим...

# 192
Добро утро момичета. Аз съм ранобудна тази сутрин. Направих си теста със содата. Ами не шупна. Което би следвало да значи че е момиче. Ще видим...
Вили, на мен винаги ми шупва и даже това се чудех има ли някакъв варинт въобще да не шупне - все пак е сода...ама ето след като при теб е така...Хъмм...аз до няколко дена ще имам резултата от Пренатеста и ще видим дали е достоверна содата хах

# 193
Аз ще пробвам пак след няколко дни 😁. Аз съм се настроила за момче. Даже само мъжки имена са ми в главата 😁😁😁. То така бях и с първото де, убедена бях че нося момиче даже като ми казаха момче не вярвах, повярвах чак на 2та ФМ. Тъй че каквото ще да, само живо и здраво да е.

# 194
Ох, мерси за успокоението, момичета. И моя лаптоп е лек, но знам ли..
Аз съм се настроила за мома, пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт