Малък Сечко е далече, мъничко е още февруарското човече...

• 15 307
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
ами в края на 12 по сметки
на 24 април ми бехсе поселдния цикъл
знам ли и аз имам чувство че съм бая бремена вече:)))

# 151
  • София
_MEGI_  наистина е рано още, мен също ме гледаха в края на 6г.с. и съответно освен плоден сак общо взето не беше ясно какво друго има и има ли го изобщо, което ме доведе почти до нервна криза. Върхът беше, когато лекарката каза да не се радваме много  Sick . Стисках зъби, многоооооооооооооо силно до днес - края на 8 г.с. Имаме си и бебе и сърце  Heart Eyes , това беше най-хубавото черно-бяло петно, което съм виждала! Заслужаваше си търпението!
Wish, честито!!!   bouquet

# 152
Позицията ми се казва Акаунт мениджър. Работя в телекомуникационния сектор. Отговорностите ми се разделят на две : половината ми време е заето с обгрижване на старите клиенти на фирмата, а другата половина е за срещи с проспекти ( нови клиенти). Но напоследък отделям все по-малко време на старите клиенти, защото почти по цял ден имам срещи с нови - по около 3 до 5 на ден, които винаги са извън офиса. Тежи ми по някога, защото няма как да обясня на клиентите, че ми се гади в момента и не мога да им обясня за какво съм дошла  Rolling Eyes , но така  ми минава по-бързо времето , не мога да си представя да стоя вкъщи и да си мисля постоянно какво може да се случи на мен или на бебето . Всички казват , че след 3-ти месец в началото на 4-ти бъдещите мами се зареждат с много енергия, така че положението е временно и ще стискам зъби иначе и аз имам дни , в които не ми се става от леглото ...  Rolling Eyes

# 153
ами в края на 12 по сметки
на 24 април ми бехсе поселдния цикъл
знам ли и аз имам чувство че съм бая бремена вече:)))

Питам те защото ми се стори странно да си усетила бебчо толкова рано... Според калкулатора на бг мама - http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,38/, трябва да го усетиш между 28.08 и 11.09.
Между другото и аз имах подобно усещане , но го отдадох на нещо с червата, според същия калкулатор аз трябва да го усетя между 10.09 и 24.09.
Старнан работа  newsm78

# 154
Незнам може да е червата може д ае бебчо беше ниско долу в ляво много страно усещане
Може и да се самонавивам но знае ли човек Simple Smile)

Работя в банка като ИТ предимно с бази данни
не работя с клиенти но имам един куп шефове които трупат задача след задача бях три дена болнични и пак ме тормозиха
не мога да се махна сега от работа щото едно че ще полудея от скука второ трябва да си предам на някой нещата които върша
надявам се да няма нужда да си седя в къщи ащото съм щастлива като работя
е бебто е по-важно така че дано всичко е наред  Praynig

# 155
  • Пловдив
По принсип последсна М ми беше на 24 май.и по тази дата трябжа да съм в 7 г.с.Но коремния ме изкара 5г.с2дни+-8дни.А ми казаха че в тия ранни седмици най точно е с вагинален.По точен бил-затова сега отивам да ме видят на такъв-защото изглешда страшничко да изостава бебчо с близо 2 седмици.
После ще долкадвам

# 156
По принсип последсна М ми беше на 24 май.и по тази дата трябжа да съм в 7 г.с.Но коремния ме изкара 5г.с2дни+-8дни.А ми казаха че в тия ранни седмици най точно е с вагинален.По точен бил-затова сега отивам да ме видят на такъв-защото изглешда страшничко да изостава бебчо с близо 2 седмици.
После ще долкадвам

Виж сега 5 г.с и 2 дни + 8 дни е точно 6 седмица и 3 дни или както ти си изчислила средата на 7 г.с.. Плодното сакче сега е много малко - около 2 см и нещо . Тоест грешка с няколко милиметра в измерването му с ехофрафа може да излъже с няколко дни. Така,че дишай дълбоко. На вагиналния ще се види.  Успех и да пишеш какво е станало  ...

# 157
Благодаря за отговорите момичета. Моето коремче е много видимо вече Embarassed

# 158
Нямам търпение да започне да ми личи вече. Simple Smile
Днес цял следобед само за това мисля и стоя в профил пред огледалото. Simple Smile
А той пустия му корем, от това гадене и повръщане е плосък като дъска. а се бях старала да го вкарам във форма нямаше да стана така. Миналото лято така си мечтах за такъв корем Simple Smile

# 159
Здравейте,ами аз всъщност съм за януари.Вчера бях при доктора,явно е станало по-рано.Но ще си пиша и при вас. Hug
Много е готино,вече си има ръчички,краченца и дори мърда,имам си и снимка от ехографа.Мъжа ми е сигурен,че ще бъде момче,нямам търпение да разбера Laughing

# 160
Добро утро Simple Smile
Мен пък много ми личи и коремче си имам бая изпъкнало
проблема е че доста пътувам днес пак заминавам и се чудя дали може да иам проблем с това
но досега не съм се чувствала зле
само дето от както съм бременна пищя на приятеля ми да кара по -бавно
преди се кефех на бързите скорости сега кво ми става направо изтръпвам.
Вие как сте с пътуванията ?

# 161
На мен пък снимка не ми дадоха! Sad
Дали да си поискам. Възможно ли е да не може да ми даде?

# 162
  • София
На мен пък снимка не ми дадоха! Sad
Дали да си поискам. Възможно ли е да не може да ми даде?

Снимка от видеозона ли newsm78
Искай си,.... може да е забравил лекаря да ти я даде
Аз от първата си бременност имам много и съм си ги запазила всичките,....още от първата където е 3 мм бебче до може би най-хубавата от Мазнейкова, където се вижда че се усмихва Joy
Това са си спомени , искай си снимката длъжен е да ти я даде
Поздрави Hug

# 163
И на мен ми дадоха снимка от видеозона.Не че съм питала за такава . От първата бременност нямах, защото лекаря в поликлиниката не знаеше как се принтира , представете си  Shocked, а следващия при който ходих имаше остаряла техника в частния си кабинет , но пък си беше специалист човека.
Сега си имам снимка в 7 -ма седмица , но беше рано и не чухме тонове .Докито каза ,че след седмица и това ще е възможно. Simple Smile

# 164
Снимка на мен ми дадоха в Торакс срещу 6 лв  Shocked newsm78 .  Отделно в сметка ми фигурураше "визита" и "ехография". Много са внимателни и мили обаче цените им са безбожно високи   ooooh!...

Общи условия

Активация на акаунт