Малък Сечко е далече, мъничко е още февруарското човече...

• 15 287
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет девойки,

Аз днес като за петъчен ден от сутринта ми се спииии....
Вчера казахме, че бебето на повечето приятели на половинка. То като настъпи една еуфория, особено най-добрата ми приятелка, която сме я цанили за орисница Simple Smile Тя вече планира как ще кара шофьорските курсове по-рано, че да има кой да ни вози с бебето, защото таткото трябва да ходи на работа да печели парички.
С две думи голям смях падна  Simple Smile
На мен за ехографската снимка ми искаха само 1 левче като ходих... Пак вчера се смяхме, че имаме един приятел, който се занимава с 3D анимация, та другите разправяха "Е, те тази снимка и Коев може да ви я направи на компютъра. Да не е някое фалшименто и вие сега да си правите бъзици с нас..."

# 166
здравейте и от мен! Hug днес получих първата снимка на малък бебо, лекарката ми каза че трябва да го очакваме на 27 февруари, живот и здраве Praynig baby_neutral. Нямам търпение да я покажа на тати и на каката. много съм щастлива и затова пиша първо тук, надявам се че съм на правилното място Peace newsm78

# 167
  • София
Привет и от мен!
Стягам багаж за морето, а ми е едно отпаднало и ми се гади  Sad Вчера на прегледа само ми взеха кръв за васерман и австралийски антиген и ме претеглиха- не съм качила нищо от предната консултация. А кръвното ми беше 90 на 75 ooooh! На ехограф ще ходя чак на 10ти август. Лекарката ми каза, че не е проблем да отида на море, стига да не се пека в голямата горещина, а също така да си нося папаверин за всеки случай.
От вчера аз също съм безработна, и тъпото е, че нямам право на обезщетение от бюрото по труда, защото не съм била на трудов договор. Сега не е много подходящо да си търся нова работа и сигурно ще изкукуригам съвсем у дома #Crazy Половинката изкарва достатъчно и за двама ни, но съм свикнала да разчитам на себе си и да съм независима, и ми е много потиснато  Cry
Дано поне на морето прекараме добре и без проблеми, пък после ще измисля нещо...

# 168
Приятно прекарване на море! Не се тревожи за работа, аз също оставам без работа от август месец, но засега си мисля само за отпуската  Laughing

# 169
Здравейте.
Исках да ви споделя че вчера  сутринра забравих да си изпия фолиевата киселина и не знам дали затова но през деня не ми беше лошо.
Днес съм решила да я изпия чак вечерта и да видя как ще се чувствам през деня.До момента не ми е ставало лошо, не ми се спи и се чувствам срахотно и си работя с желание.
Някой друг чувствал ли се е така след като е пропуснал да си изпие хапчетата?

# 170
Привет моми4ета,

аз днес за първи път се 4увствам добре (не ми се спи), За гаденето е още рано да се каже, понеже ми става лоШо следобед и ве4ер, но дано, дано да отминава ве4е...

Kiselina, приятно изкарване на морето...не се тревожи за нищо...Аз ве4е бях и не съм срещала трудности, освен трудността да се въздържам от пиенето на бира Laughing

Сним4ица и аз нямам, ама ще си поискам другия път...

# 171
Здравейте.
Исках да ви споделя че вчера  сутринра забравих да си изпия фолиевата киселина и не знам дали затова но през деня не ми беше лошо.
Днес съм решила да я изпия чак вечерта и да видя как ще се чувствам през деня.До момента не ми е ставало лошо, не ми се спи и се чувствам срахотно и си работя с желание.
Някой друг чувствал ли се е така след като е пропуснал да си изпие хапчетата?

po-pi, преди няколко дни и аз забравих едно сутрешно хапче фолиева киселина, но не усетих облекчение на гаденето. За сметка на това, от няколко дни ми се редуват дни, в които ми е лошо, с дни, в които ми е по-добре. Явно с приближаване на 3-ти месец отшумява гаденето лека по-лека. Може би това е причината и при теб .. Но пробвай с фолиевата вечер, нищо няма да загубиш поне! 

# 172
на мен от фолиевата киселина ми няма нищо, но страшно много ми се спи, не знам как е при Вас и на моменти ми се гади страшно много, особено сутрин, сега съм във втория месец и се надявам по бързо да мине този период с гаденето ooooh!

# 173
Здравейте, момичета. Аз също си пия фолиевата киселина вечер, ама не съм видяла да ми става по-добре или по-зле.  Имам дни, в които съм по-добре и дни, в които съм по-зле, ама съм още във втори месец.
 Утре ще ходим на лекар, за да видим дали бебето има тонове, че после заминаваме на екскурзия и да сме по-спокойни. На мен първия път си ми дадоха снимка от кабинета, но прегледа не беше по здравната каса.
 Искам да ви попитам нещо. Вие искате ли мъжете Ви или приятелите Ви да идват с вас на прегледа и да влезнат вътре, за да видят и те бебето на екрана? Ние двамата с мъжа ми така направихме, бяхме се разбрали предварително, а и лекарката прие нашата молба мъжът ми да влезне в кабинета доста спокойно. После обаче разказах на приятелки  и те ми викат, че било тъпо, че щяло да ми омръзне...... Аз не се влияя много, много от хорското мнение, но исках само да видя какво мислят и други бременни жени в моето положение.
Ако някой ми отговори, много му благодаря Simple Smile

# 174
Здравейте, момичета. Аз също си пия фолиевата киселина вечер, ама не съм видяла да ми става по-добре или по-зле.  Имам дни, в които съм по-добре и дни, в които съм по-зле, ама съм още във втори месец.
 Утре ще ходим на лекар, за да видим дали бебето има тонове, че после заминаваме на екскурзия и да сме по-спокойни. На мен първия път си ми дадоха снимка от кабинета, но прегледа не беше по здравната каса.
 Искам да ви попитам нещо. Вие искате ли мъжете Ви или приятелите Ви да идват с вас на прегледа и да влезнат вътре, за да видят и те бебето на екрана? Ние двамата с мъжа ми така направихме, бяхме се разбрали предварително, а и лекарката прие нашата молба мъжът ми да влезне в кабинета доста спокойно. После обаче разказах на приятелки  и те ми викат, че било тъпо, че щяло да ми омръзне...... Аз не се влияя много, много от хорското мнение, но исках само да видя какво мислят и други бременни жени в моето положение.
Ако някой ми отговори, много му благодаря Simple Smile

Мисля, че не трябва да ти пука какво говорят приятелките. Всичко си зависи от теб и от мъжа ти. Ако той има желание да влиза с теб в кабинета не виждам причина да не го прави, нали все пак това е и неговото бебче .  Много ми харесва, когато някой мъж каже " Ние с жена ми се бременни" Звучи толкова естествено ... Според мен колкото повече мъжете ни са съпричастни към това , което се случва , толкова по-добре ...

# 175
Мисля, че не трябва да ти пука какво говорят приятелките. Всичко си зависи от теб и от мъжа ти. Ако той има желание да влиза с теб в кабинета не виждам причина да не го прави, нали все пак това е и неговото бебче . 

И аз така мисля. Аз лично не съм искала мъжа ми да идва с мен на прегледи, особено пък сега в началото.

# 176
На мен пък ми е най-готино като ми каже "нашето детенце" Simple Smile
То аз още не го възприемам, дето е в мен, а той милия вече се чувства татко! Simple Smile
На следващата консултация сме решили да отидем двамата! Според мен няма нищо лошо в това. нека и той има възможност да преживее всички радости и болки. Смятам да не сму сппестявам нищо! Simple Smile

# 177
С първата ми бременност с мъжо ходихме заедно на всички консултации, не виждам нищо лошо във това и те подкрепям! След като се роди бебо много ми помагаше, сега в понеделник  ще отидем пак заедно в Шейново за първата ми консултация за втората ми бременност. мисля, че татковците трябва да бъдат съпричастни и да подкрепят бъдещите мами! Hug Laughing

# 178
Здравейте бъдещи и настоящи мами,

Моят термин бе определен за края на февруари - началото на март. По тази причина не зная в коя тема е най-удачно да пиша. Едни изчисления показват 28 февруари, други 2-3 март.
Вчера бе регистрирана сърдечна дейност, в 7 седмица съм и засега се притеснявам, дано по-нататък стане по-ведро настроението.
Пожелавам ви щастлива бременност и хубави емоции с малките бебоци.
 Hug

# 179
Аз съм определена за 27 февруари и съм почти като теб, пожелавам ти леко бременеене! Ще се пишем Party

Общи условия

Активация на акаунт