Малък Сечко е далече, мъничко е още февруарското човече...

• 15 290
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Ами аз пиша и в двете теми за по-сигурно! Simple Smile

# 181
Здравейте бъдещи и настоящи мами,

Моят термин бе определен за края на февруари - началото на март. По тази причина не зная в коя тема е най-удачно да пиша. Едни изчисления показват 28 февруари, други 2-3 март.
Вчера бе регистрирана сърдечна дейност, в 7 седмица съм и засега се притеснявам, дано по-нататък стане по-ведро настроението.
Пожелавам ви щастлива бременност и хубави емоции с малките бебоци.
 Hug

Според лентичката ти,  си в края на  8 гестационна седмица  newsm78 ...
Добре дошла и леко бременеене и на теб!   bouquet

# 182
Колко теми сте отворили,
Tanya, моят мъж идва с мен от първия преглед и ще бъде с мен когато раждам, трябва да ти кажа, че той се радваше по-видимо от мен когато видяхме сърчицето и на всички въодушевено и с ентусиазъм разказваше колко хубаво било, мисля, че нямаш право да му отнемаш такова щастие само заради някакви си изостанали лелки от средновековието.

Аз също трябваше да спра да ходя на работа и сега превеждам у дома, но не се побърквам от скука, работа си има постоянно, хубавото е обаче, че когато ти стане лошо си полягаш и си почиваш, което е добре за теб и за бебчо, по-малък стрес категорично му се отразява по-добре, съветвам всички, които имат възможност да си останат у дома. Пък и да ви призная искрено откакто съм в къщи и се разчу новината не мога да се отърва от гости.  Crazy

# 183
И аз официално от 01.08. съм без работа, но вече не се тормозя за това! Simple Smile
Днес отказах предложението за нова работа, като бях честна и откровена - честитиха ми и кааха, че ще запазят автобиографията ми за след известно време! Simple Smile

# 184
  • София
Днес отказах предложението за нова работа, като бях честна и откровена - честитиха ми и кааха, че ще запазят автобиографията ми за след известно време! Simple Smile

Браво Hug Смело и достойно за уважение решение Peace
Сигурна съм, че честността ти ще ти донесе полза за в бъдеще....
Леко бременеене   bouquet

# 185
  • Пловдив
Аз май ще се размина с бебето-бях в "Торакс"и ми казаха че има самнение за задържан аборт.След 10 дни ще се потвърди със сигурност дали е тал. Cry

# 186
И тук ще ти пиша, че според мен поне трябваше да прокървиш, Меги! Не губи надежда и не се тормози много, поне опитай!

# 187
Меги,само спокойно,не губи надежда!Сигурна ли си в тези доктори!Лекарите и те грешат,и те са хора!На мене също ми бяха изкарали акъла!Сега само спокоино за да не си докараш нещо от напрежение и стрес!Успех,стискам палци!

# 188
_MEGI_, Торакс не означава непременно качество, все пак не са богове, ако твоят лекар не ти е казал такова нещо, тогава не им вярвай. Изобщо ти как се чувстваш, ако ти се повръща и няма кървене, тогава всичко си е наред, просто е още малко. А болки имаш ли? Ама не говоря за кратка прорязваща болка, такава всички вече имахме в началото прочети предишната тема да видиш, става въпрос за трайна, продължителна и силна болка. След десет дена вече ще видиш как му бие сърцето, а тези можеш да ги съдиш ако имаш добър адвокат.
Пожелавам ти още на следващия преглед да го видиш как мърда.  Laughing

# 189
_MEGI_, пожелавам ти сила и не се предавай! Дано всичко да е наред! Стискаме палци Praynig

# 190
  • София
_MEGI_, мисли позитивно! Пожелавам ти сила, ще видиш, че всичко ще е наред!

# 191
  • offshore & overseas
Скъпа _MEGI_, всички сме с теб и се молим лекарите да грешат и всичко с бебчо да е наред!!  newsm17

# 192
  • София; Дружбето
Меги, дори при задържан аборт се усеща силна прерязваща болка, дори да не си прокървила. Така че недей се тормози, а отиди на друг лекар. Пожелавам ти бебчо да е добре и да му се радваш догодина  Hug
btw вече писах ма ще се повторя- при  мен тонове се появиха в края на 7-ма седмица, до тогава ходех в седмицата два пъти, защото мислеха лощи работи. Ако зачеването е късно като при мен е напълно нормално сакчето да е по-малко и без сърдечен ритъм все още. Абе споко

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 09:20 от tsveta

# 193
MEGI аз имах две кухи яйца, но винаги съм прокървявала към 7 г.с. Мисля, че сега сме с един термин - датата на последния ми цикъл е 24 май. В момента живея в Ирландия. Тук още не са ме прегледали на ехограф и ми казаха, че ще ми назначат преглед след 2 седмици. Аз този път и не бързам. Предполагам как се чувстваш. Ако има да става нещо ще си стане, но докато не си прокървила не трябва да се плашиш. Отиди при доктор Минев. При втората ми бременност той още в 5 г.с беше видял, че е кухо яйце.

# 194
МЕГИ, не губи надежда... това че има съмнение не значи, че е така....  Отиди на друг лекар, извън Торакс.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт