Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Говорим си за Боговете, Човека, Вселената, Философите и Живота

 • 13 479
 • 666
 •   2
Отговори
# 30
 • Мнения: 24 904
Нищо - и утре е ден Simple Smile

# 31
 • Мнения: 797
Здравейте.
Явно Елеонора е като мен, чувствителна.
Постовете и аз понякога ме си ги разбирам. Чувствителна съм. Пиша бързо, импулсивно.
Никъде не съм казала,че се изживявам като жертва.
Болно ми е за изоставените деца. За тяхната и моята болка. Болно ми е за жените, които искат а не могат да имат деца. Но кармата не прощава.

Има такова нещо като енергия на земята и зони. Както в Сакар където има заровени неща от извънземна цивилизация и има някаква странна енергия. Както и на места при война където има много жертви, атентати. После съм чувала, че енергията там трудно се изчиства.
Мрежа на Хартман показва къде по света са най-геопатогенните зони.
Скрит текст:
Основните теории за магнитните полета, активизирани от земното ядро, са разработени от учените Хартман и Кюри. Мрежата на Хартман съществува по цялата повърхност на Земята и представлява мрежа от правоъгълници, всеки от които със страна 2m в посока север–юг и 2,5m в посока изток-запад.

Най-силно излъчване имат пресечните точки на страните на всяка съставна част от тази решетка - едната точка е с положителен заряд, а другата - с отрицателен, като и двете са неблагоприятни за човека. Излъчването влияе вертикално и на най-високите етажи в сградите. Същото вредно влияние имат и подземните води.

Най-неблагоприятна е ситуацията, при която пресечна точка от мрежата на Хартман попада върху леглото или работното място, като в същото време има съвпадение с наличието на подземни води - това са така наречените геопатогенни зони. Хората, живеещи при такива условия, са отпаднали, с нисък енергиен статус – винаги са уморени, особено сутрин, изтощени са, нервни, а и често боледуват.

Смята се, че голям брой от заболяванията се дължат на влиянието на геопатогенните зони. Вероятността от тежко боледуване и спад в енергийния статус се увеличава с броя на годините, в които спим или работим в такава пресечна точка, както и от съвпадението на такава пресечна точка с подземни води.
Какво, много бих искала да се запозная с теб.

Като наистина знаеш доста неща, би ли ми казала вярно ли е, че един вид извънземни, които всъщност казват че са под земята в недрата тайно крадат от леда на земята? Wink И за какво им е аджеба?  Може би за охлаждане?

За какво всъщност са ангелите ни хранители? Не е точно това, което е описано в Библията. Ако ми отговориш без да използваш гугъл ще те призная.
Превърнахте темата във филмотека.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 16:40 от Blagoslovena

# 32
 • Мнения: 7 007
Доколкото "знам",има няколко цивилизации под земята.
Но за леда сефте чувам..
Прочее,причината за нещо подобно може да е само ресурс /суровина за някоя технология
Я дай повече инфо да видя за кво иде реч.

П.п.Ми ако имаш път към СФ,свиркай,ще се запознаем:)

# 33
 • Мнения: 797
Не се обиждай. Мен ме наричат куку. Но не съм толкова утвърждаваща че знам всичко. Пишеше в една книга. Който знае всичко-доста мъдър не се фука. Затова се  пошегувах.

Всъщност много харесвам филми от типа сървайвър. Лост, изгунените, онези дето са инфектирани, зомбитата, дори не ги изгледах. Както и лост. Как свърши? Мисля, че има още епизоди. Но както открих наскоро след гледане на турски сериали без превод, бг ефира не купува всички серии, продълженията, най-малко. А ги превежда набързо съчинява края.
Както стана с Мелодия на сърцето и други.

Дори съм играла много сървайвър игри като малка. Тръпката какво ще стане е супер и когато имаше бг сървайвър не лягах, докато не изгледам епизода.

И аз съм гледала задругата, пръстена. Нещо не мв грабна. И Хари Потър. И тоб също. Само един епизод, в който те правеха нещо, а после видяха някой отсреща им помага, оказа се че в друга реалност е бил самия Хари Потър със учителя. Сцената със змията ми е отвратителна и до днес. Ненавиждам змии.

Биха ми били интересни филми за други безвредни цивилизации, защо се е разпаднала планетата между Юпитер и Сатурн, която сега се е превърнала на метеори.

Какъв е тоя дилм за Богове?
Гледала съм Тор. Такива от типа на Малекит страшни не ги харесвам.
Във филма на Тор участваше каскадьор, на 5 минута го дадоха, братовчед ми. Затова гледам неговите участия. Играл е и в Спартак кръв и пясък. И там би беше интересно как робите заплождат жените на богатите Wink😂

Иначе за ангелите. Ех написах го и изчезна. Не желаят да знаете. И затова се изтри от самосебе си. Не идват смао при кръщението.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 00:44 от Blagoslovena

# 34
 • Мнения: 24 904
Това за другата реалност - в Хари Потър няма други реалности. В една от книгите/филмите превъртат времето малко назад, затова на едно място се засичат със себе си.

Тледай сериала ОА - той е много мистериозен и ню-ейджистки. Обаче има някои депресиращи неща.

# 35
 • Мнения: 7 007
Не се обиждай. Мен ме наричат куку. Но не съм толкова утвърждаваща че знам всичко. Пишеше в една книга. Който знае всичко-доста мъдър не се фука. Затова се  пошегувах.Koй и къде е казал,че аз знам всичко?
И с какво по-точно си се пошегувала?
Питаше нещо си,отговорих..

п.п.По-добре ми е да не знам кво се върти в главите на ангелите.И за тях самите е по-добре де..

# 36
 • Мнения: 24 904
Колебаех се дали да пиша за това, но все пак: преди няколко дни сънувах нещо странно - някой тук може ли да ми го разтълкува (със съновника няма как да стане):
Скрит текст:
Първо на първо, не съм сигурна дали може да се нарече точно сън. Бях си легнала (на тъмно, но през щорите влиза малко светлина) и не можех да заспя. Мислех си за разни неща и от време на време гледах в пространството над леглото. Не знам колко време е минало, но ми се струваше, че не е много; не съм гледала часовника. В един момент, над леглото, на около половин метър над мен, малко встрани от главата ми, се появи прозрачно кълбо, горе-долу колкото портокал (не светещо, а като стъклена топка - виждаше се слабо в тъмното). Естествено се сепнах и светнах нощната лампа. Нямаше нищо. Помислих, че съм задремала без да се усетя и съм сънувала, но не съм напълно сигурна....

# 37
 • Мнения: 7 007
Може нещо от астрала ,моментно да си го "прихванала в кадър"..

# 38
 • Мадрид / София
 • Мнения: 4 228
Или пък някое орбе. Каквото и да е не му се притеснявай. Може да те стресне, но не и да ти причини зло.

# 39
 • Мнения: 24 904
Не е нещо зловредно, така ли?

# 40
 • Мнения: 7 007
Какво е "орбе"?

# 41
 • Мадрид / София
 • Мнения: 4 228
Орбето е с кръгла форма полупрозрачно и белезникаво. Не е известно, няма обяснение, точно какво е/са. Често  могат да се наблюдават на снимки, най-вече правени вечер.
Не са опасни.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 19:19 от Angela61

# 42
 • Мнения: 7 007
Не съм виждала такова нещо..В астрала има едни подобни,те са като вортексчета,и ако попаднеш на такова,може и да те всмуче..няква тъпа технология са,ясно..но ми е непонятна..някои и са цветни,ярки..Ама такова не съм виждала..

# 43
 • Мадрид / София
 • Мнения: 4 228
Не се виждат с просто око. Камерите ги снимат без проблем, когато ги има. Аз на два пъти видях в стаята на внучката докато спеше следобяд. И двата пъти беше единично и големичко. По-голямо от тези на снимката горе. А и преди няколко години видях снимка на сина с приятели и едно такова му покриваше главата. Само неговата. Идеално кръгло. Интересно явление е.

# 44
 • Мнения: 2 013
Анжела, това на снимката по-горе са снежинки според мен. И снимката е илюстративна, разбира се. Странно нещо е това, което описваш. Други неща съм виждала, но точно това - не.

Общи условия

Активация на акаунт