Големите загадки

• 620 474
  • 10 495
  •   1
Отговори
# 10 485
Живота е хубав с две думи.

# 10 486
  • Мадрид / София
Има разлика в психиката на мъжете и жените. Като гледам един филм мога да кажа режисьора дали е мъж или жена по начина, по който действат и говорят героите.
Има и разлика при действието в криминалистиката. Мъжете действат със силови методи, жените предпочитат да отравят. Също има разлика при самоубийствата. При мъжете успеваемостта е по-голяма тъй като използват методи, които са ефективни, докато при жените методите не винаги водят до слагане край на живота.
Това са статистиките, не си го измислям.
За филмите на ужасите - не ми харесват.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 16:36 от Angela61

# 10 487
Да, но пък повечето психопати и насилници са мъже. Та явно са не само добри режисьори, но и изпълнители. Има и жени разбира се, но сякаш са по малък процент.
Насилниците повечето са мъже, защото физически са по-силни от жените. Жените насилници са далеч по-голям процент от този, който казва статистиката, но мъжете не се оплакват. Жените подлагат мъжете на психическо насилие най-вече, което често е далеч по-лошо.

По принцип мъжете не са само добри режисьори, но и в повечето неща са по-добри от жените. Няма  нужда да се хващаме за лошата статистика.

# 10 488
Да, но пък повечето психопати и насилници са мъже. Та явно са не само добри режисьори, но и изпълнители. Има и жени разбира се, но сякаш са по малък процент.
Насилниците повечето са мъже, защото физически са по-силни от жените. Жените насилници са далеч по-голям процент от този, който казва статистиката, но мъжете не се оплакват. Жените подлагат мъжете на психическо насилие най-вече, което често е далеч по-лошо.

По принцип мъжете не са само добри режисьори, но и в повечето неща са по-добри от жените. Няма  нужда да се хващаме за лошата статистика.
Ауу, ама не така, бре. Joy Ще предизвикаш една дискусия ... ум да ти зайде.
Да те предизвикам ли със задачки от стереометрия? Че сега съм на тях - за втори път в живота си, ама това е друг въпрос. Joy

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:24 от ina.ina

# 10 489
Аз пък съм убедена, че в Антарктида оптеделено има скрити неща и тайни . Територията е огромна и метеорологичните усливия са екстремни, за това е теудо някой да я е обхождал и да не е видял нещи. Говоря за последните години. Екологията е извинение. Чела съм неща и преди, и сега, йогато много се дускутира за стена, зад киято не м8же да се види нищо и е забранено. . Може би някога ще се разбере.
За Дятлов имаше нещо в руския печат, някакви проучвания  и нови доказатвлства, и разкрития, но не си ги спомням добре. Само си помислих, че тук в темата на много хора им харесва да я дускутират.
Но ще ви разкажа друго , пак в Русия - преди няколко месеца семейство от 3 души майка, баща, момиченце на около 4-5 години изпезват по време на неделен излет в гората. През есента, хубаво време, познати места . Те живеят в района. Заможни са, 2 ри брак и на двамата, мисля. От тях няма ни вест, ни кост. Синът на жената е дошъл у тях 2 дни по късно , защото не си вдигат телефоните и открива, че ги няма. Нищо не липсва, за да се помисли, че  са заминали - дрехи, документи. Но ще трябва да потърся в нета, защото съм забравила подробности. Знам, че попаднах на новината  точно, когато се беше случило и имаше огромен отзвук и предположения.

# 10 490
Да, да, мъжете били по добри от жените. Ох, бе. Това е вечния спор. Истината е, че сме две половини на едно цяло и всяка е добра в нещо. Мисленето, че мъжа е по добър и по човек е адски сексистко и шовинистично.
Пп И това с уговорката, че като имах момент със смяна на техниката и проблем с форума,  ЧревоУгодник с две думи ми го разреши и още помня, и още съм му благодарна.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 18:14 от Джаста Праста

# 10 491
Да, да, мъжете били по добри от жените. Ох, бе. Това е вечния спор. Истината е, че сме две половини на едно цяло и всяка е добра в нещо. Мисленето, че мъжа е по добър и по човек е адски сексистко и шовинистично.
Значи не е сексистко да кажеш, че повечето мъже са психопати, но е сексистко да кажа, че мъжете са по-добри в повечето неща? Grinning

# 10 492
Ауу, ама не така, бре. Joy Ще предизвикаш една дискусия ... ум да ти зайде.
Да те предизвикам ли със задачки от стериометрия? Че сега съм на тях - за втори път в живота си, ама това е друг въпрос. Joy

Стерео, Ина, стерео Simple Smile
От стере (stere-) - представка на старогръцки със значение здрав, солиден, триизмерен.
Simple Smile

Пп И това с уговорката, че като имах момент със смяна на техниката и проблем с форума,  ЧревоУгодник с две думи ми го разреши и още помня, и още съм му благодарна.

Сори, Джаста, ама аз не съм половин, цял съм си, нищо не ми липсва Wink

# 10 493
Аз пък ще тропна с краче и ще се фръцна, щото и тази дискусия не ми харесва. Joy Нъц и фръц пък. Joy

# 10 494
Прав си, Джеймс, прав си. Търча да поправям. Ох, тая триизмерност. По оназ другата тема, дето не всички я долюбват -
Скрит текст:
от една статия запомних, че обратното на нашето било 3 времеви и една пространствена координата. Обаче като е една пространствена - не може да има материя. А за трите времеви - викам си, да, ето - минало, настояще и бъдеще. Добре, миналото и бъдещето са ок за координатна система, но настоящето е сега - демек една точка. Не можах да го осмисля, мда.

# 10 495
Джейми, цял, цял, ама все пак провери дали някоя не е сръфала джигера ти или ти като голям и умен мъж си се измъкнал овреме. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт