💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • On the sea
Здравейте, момичета!
Сигурно вече сте изпили кафето, а аз тъкмо сядам 😊

Много ми е напрегнато последните дни. Завършване, кандидатстване, записване за първи клас, по някаква случайност и аз съм на сватба тази седмица..... дълга и широка.
Амине може би и тя да е напрегната тези дни и за това да изглежда така момичето.

# 271
Здравейте!

"Понякога трябва…
Да затвориш очи, за да видиш. Да замълчиш, за да кажеш.
Да избягаш, за да се върнеш. Да се изгубиш, за да се намериш.
Да спреш да мислиш, за да осъзнаеш. Да спреш да търсиш, за да откриеш. Да спреш, за да се огледаш.
И да си спомниш важните неща, истинските неща.
Тези, които те направиха жив. Тези, заради които още си.''

Андрей Баташов

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:05 от cvetansk

# 272
Здравейте, момичета.
Който рано става, пие второ кафе.

Какво интересно цвете.

# 273

Красота, стил .... съвършенство!

# 274
Да ви почерпя, просто ей така без повод

# 275
Цеце, Шекер Байрам е, трябва нещо сладичко.
От Ани от другата тема - кюнефе

и шекер

# 276
     Момичета, благодаря за почерпката! Не си падам много по турските празници, но сладкишите им са невероятни!
     А турските актьори, начело с Толга .... уаууу .... обожавам ги!

# 277
И синът ми има същата риза ха-ха-ха

# 278
     Ровя из нета за нова снимка на Толга, но за съжаление отвсякъде ме залива образът на албанката с малкия Ефехан. Не успя да ме развълнува - снимка на майка с нейното чедо. Опитала се е да копира Толгахан, но се е получило бледо копие.
     Друго нещо си е маминият красавец - приковава погледа, вълнува, интригува!
     Добре, че в темата ни никой не е пуснал Алабамата. Благодаря ви!

Цеце, много харесвам Толга с цветни и пъстри ризи! Heart Eyes  Heart Eyes

# 279
Еми, и аз ги харесвам / ризите де/, явно такива ризи в момента са модерни, защото и моя синковец си купува такива, а с чиста съвест мога да кажа, че той е по-голяма кокона и от момиче, приятелката му се гласи за излизане за 15мин. пък на моя му трябва най- малко час.

# 280

Flowers BouquetЕМИ*  моля те,пусни стоп кадри, гифчета и диалози с г-н Иит и Нур..
каквото решиш само да не са тъжни и плачещи..сега гледам Чачо
и все оня* гиф ми е  пред  очите.. и Феми* изчезна..искам нашите сладури!!
Heart Eyes Joy

Heart

# 281

Цеце, разбирам те много добре, защото и аз вкъщи си имам 3-ма доста суетни младежи. А прибавя ли и Толга (който е неизменна част от къщата ми - задължително ми се усмихва от монитора) се заформя карето. Но да са ни живи и здрави синовете, да са здрави и щастливи всички - друго не ми трябва.

Софи, ще намеря нещо хубаво и веднага ще го пусна! Не зная за кое гифче си мислиш, но продължавай да гледаш Чачо - невероятен е като Сарп. Много го харесвам и в сериала "Вътрешен човек".

# 282
Софи, ето от мен един кадър който много харесвам

Казах ли ти, че те обичам

# 283

А аз ще продължа с разговора между двамата братя след вечерята в ресторанта с Фатих. И след това - Нур и Ийт Козан - темата е ясна. Луда ревност гони Ийт, но и гордостта му не позволява да пита директно. А Нур в желанието си да не ядосва своя любим добре оплеска всичко - "мухата се превърна в слон"!

Сезон 2, епизод 49

- В състояние си да скъсаш нервите на човек! Слава богу, че тази вечеря мина без инциденти

- В какъв човек се превърна, братле! Щом толкова ревнуваш върви при нея! Тя се прави на маймуна, за да те спечели отново! Сдобрете се, за да ви олекне на вас, да олекне и на нас и на фирмата, хайде!

- Дишай, братле! Всички могат да си отдъхнат, няма проблем! Дишай!

- Да видим всички живи ли са и дали леля ни не е организирала повторна операция!

- Хайде на вас приятен скандал! Един съвет – внимавай какво ще кажеш, че да не се усети, че умираш от ревност!

# 284
Ех този Ийт, как не иска да си признае. че е полудял от ревност.Та тя тази вечеря се превърна в трагикомедия .Джахид се побърка да го рита под масата, да се хили неистово, а Ийт и той от нерви ръцете държа все на масата, като ученик иначе щеше да нокаутира  ''свръх интелигентния турчин'' Ей радара му спрямо ухажорите на Нур работи и то на пълни обороти, де да беше така и спрямо ония два крокозъбела

Общи условия

Активация на акаунт