💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

Велви, рускините не обичат успешните и сериозни актьори. Те търсят интригата, чоплят личния живот на актьорите, а Толгахан не ги захранва с такава информация. По-важното е, че Толга е оценен от журналисти, продуценти, меценати и фенове.

Цвети, може и да не си направила нито една баня, но се радваш на красивото ни Черно море. А аз трябва да пропътувам 400 км, за да подишам морски въздух и да релаксирам на плажа.

Възпитала не едно поколение актьори, Айла Алган (родена в Истанбул -29 октомври 1937 г. и е прекарала детството си във Франция, където учи в Lycée Notre Dame de Sion Istanbul и Versailles Lycee. След това се премества в САЩ и се присъединява към Ню Йорк Actors Studio като актриса. По-късно се присъединява към Центъра за езици и култура в Турция и работи като театрална актриса и инструктор. След филмите и театъра, тя започва кариера и като певица) съобщи, че актьорът Толгахан Сайъшман е един от хората, които уважава и каза: „Той беше фотомодел. От там дойде. С много палав външен вид, със самочувствието на звезда от модния подиум. Казах му: играй, той се подчини.“

След като послушал учителя си, Сайъшман станал актьор, чиято успешна игра и отношение към работата завладяха публиката.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 17:17 от Emiliya

# 676
Здравейте!

Внимавай много,
когато разплакваш Една Жена!
Защото Бог брои сълзите й...
Помни,
Тя е сътворена от гърдите на Мъжа,
за да бъде равна с Него!

Онова място, малко под ръката му,
за да бъде защитена от Него!

Точно на нивото на сърцето му,
за да бъде ОБИЧАНА от Него!...

Този текст е откъс от еврейската книга Талмуд

# 677
 Цеце , лятни коктейли си ни донесла  bouquet Тая жега трябват течности .  Комарите се навъдиха и са ме нахапали  ooooh!  Ето снимки с момченцето от Гюлпери , за което споменах в поста си Peace

Актрисата се сетих за името Норгюл  Ешчилай .

Нещо разхладително в жегите за Велви  за тези , които харесват Джан - Тарзан . Такъв обрасъл ми идва ту мач.
https://www.youtube.com/watch?v=iZI8nEEkZDk

Ще ходи в армията още не е заминал . Доста негови колеги  отбиват слуоба за месец.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 14:08 от femmi2

# 678
     Снощи (20.06.2019г.) Толгахан е бил гост в спортно предаване:

Скрит текст:

Феми, Цеце,

# 679
Еми Flowers Sunflower супер гифки ,  Толга е подпухнал  сигурно не спи от  Ефехан и тренира .  Редактирах поста . Peace

Бенсу Сорал

# 680
Сладкото изкушение идва....

# 681

Прибирам се тъкмо навреме за кафето и сладкото изкушение!
     Благодаря ти, Цвети!

Да се подсладим още малко:

# 682
А от мен мястото където да похапнем и да се полюбуваме на красота

А ето и двете най сладки инатливи магаренца. На кого ли приличат?!

# 683

Да прибавя нашите инатливи магаренца!

# 684
Намерихте ли спокойствието, г-н Ийт?
Не. Търся го усилено.

Тук Ийт подаде ръка единствено на Нур и изобщо не го интересуваше колко хора ги гледат, а Ичлял с такава учудена физиономия ги гледаше. Страхотен момент Еми, благодаря!

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 18:13 от cvetansk

# 685
Heart Eyes Hug
Цитат

Flowers Hibiscus Здравейте!!

..първото ново нещо което видях влизайки в темата е новата визия на Толга..
е-ее не е като 2015* но с подобна подстрижка и намалена брада пак влиза във форма..
предполагам заради ролята на боксьор е качил кгр и мускулна маса
 но по-добре така.. отново ми харесва !!
Joy

.. второто което прочетох от инфото на ЕМИ* лично мен ме разочарова..
точно от пръв поглед ми хареса нова партньорка за Толга, която бих гледала след Амине и..няма да е тя..
за разлика от вас не съм я гледала Бенсу Сорал..
но и не ми хваща окото..така че лично аз съм разочарована!
Thinking

..изглежда че ще си остана пак с гледането на Asla vazgeçmem* Revolving Hearts Hands V

Heartbeat

Blue Heart Heart

# 686

Софи, ако гледаш "Вътрешен човек" Бенсу Сорал играе там в ролята на Мелек. Аз само в този сериал съм я гледала и ми хареса. Новата визия на Толга също ми допадна! Дано пуснат още снимки с него!

И ... Г-н Ийт, който търси усилено спокойствието ...

# 687
Това ли е новата визия на  Толга ? Новата прическа е добре . Като Ийт Козан е във вихъра си .

Ева ,гледай Вътрешния и ще видиш Бенсу Сорал . Не съм се интренсувала много за нея но има други роли освен тази . Нещо не ми се вярва да Неслихан и Бенсу . ThinkingНе е потвърдено .
 За Ча съм познавала и ме питат кога ще се появи Joy  Покри се   ,няма снимки с новите актриси . Искаме да видим как ще стоят Илайда Алишан и Ча ,тая никак не ми се нрави на пръв поглед .   Надушвам скоро както казваме с една моя дружка от темата ни .

Еми ,сложих снимки на момченцето което ще играе с Толга видя ли ги ?

Цитат
Месут Озил преподнес своей молодой супруге Амине Гюльше браслет стоимостью 200 тысяч лир от ювелирного бренда BVLGARI
Арсенала се оръсил за подарък, има кинти  ще харчи.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 20:37 от femmi2

# 688
Flowers HibiscusЕМИ* ФЕМИ**  гледам Вътрешен човек*..не я познах че е Мелек..
но няма значение..не ми харесва за Толга..то и за Чачо не ми харесва..
Joy Hands V

# 689

Феми, благодаря ти за снимката на момчето. Аз го проучих и писах за него. Много са доволни от играта му.

Наистина още не е потвърдено коя ще е партньорката на Толга, но не остана много - ще кажат и това - нали снимките започват на 5 юли. (данните са от руски сайт)
     А Месут да накичи Амине с бижута като коледна елха - пак няма да го харесам!

(извинете ме ако съм пускала този колаж)

Общи условия

Активация на акаунт