СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 11

• 86 965
  • 847
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз съм много доволена от ДО .Синът ми беше 5 клас,но не всички 5-ти класове са с еднакви учители.Всички учители подходиха много отговорно и се спазваха всички часове,както беше по програма.Даже детето се смееш, че толкова пот не се е ляла по физическо и "на живо",колкото сега.Joy.По БЕЛ се проверяваха домашните ,но сякаш правила повече есета ,а преразкази устно караше отделни деца да правят в час.По математика господина пишеше на дъска и обясняваше и имаха адски много контролни- явно ,за да види дали децата са разбрали.Даже  12.06 и на 15.06 правила контролно,при положение, че на 15.06 по нищо друго не утеха.По разказвателните имаха по 1 контролно и няколко изпитвания.Школите също се провеждаха - синът ми беше по география и математика. Той много харесва начина ,по който преподава госпожата по география .А ,колко карти направи този срок ,не е истина.

# 721
  • sofia
Всички учители бяха много сърцати, включително господина по физкултура - освен програмата с упражнения им даде и богата теоретична подготовка за правилата на различни спортове. Това за 7 клас.

# 722
Здравейте, може ли да ви питам за съвет относно учителите, които преподават на 5 клас в курсовете СМГ Учители.
Тази година са:
Александър Александров,
Васил Тинчев,
Велин Велинов,
Иван Симеонов,
Илия Костов,
Надежда Буюклиева
3 и 4 клас детето ходеше на курсове при г-жа Томова, която несъмнено е много добър учител, но има непоносимост към по-разсеяните деца и няма работещ педагогически подход в такива ситуации. С което успя окончателно да откаже детето да иска да кандидатства в СМГ. Получи много добри знания от нея, но на цената на фрустрация и пълна липса на желание.
Та исках сега да разпитам дали има учители от изброените в 5 клас, които имат "забавен подход" към децата, вместо "войнишки подход". Търся учител, който би запалил отново искрата в детето ми чрез правилните педагогически похвати и отношение. Благодаря ви! Simple Smile

# 723
  • София
Моя син 5клас беше при Симеонов, много го харесваше. Подхождаше с шеги и закачки. Единствена забележка е по време на дистанционното обучение някой деца се правеха на интересни и заглушаваха господина.

# 724
  • София
Илия Костов с две ръце.
Човекът си знае работата. Неподготвен няма да влезе. Тон няма да повиши. Втора година е класен на дъщеря ми. Възхитена съм, а иначе съм претенциозна, защото също преподавам математика.

# 725
За вашия случай според мен най-подходящ е Иван Симеонов.

# 726
Моите деца пък казваха точно обратното, че г-жа Томова е със страхотно чувство за хумор и пуска вицове, а най-вероятно сме били на един курс с вас. Много я харесваха и сега са нещастни, че няма да им преподава.  Но всяко дете е различно и дано Симеонов да запали искрата при вас.

# 727
  • София
Александров е класен на моето дете и той много си го харесва.Обяснява добре ,постоянно им прави контролни, за да види дали разбират .Детето каза, че пускал и шеги,имало и много забавни моменти,но като цяло е строг.Държи на сериозното отношение.Ако очаквате да протичат уроците в шеги и закачки,то той не е вашият човек май.

# 728
  • София
Синът ми в 5 клас беше при Симеонов. За 6 клас Симеонов препоръча Александров и цялата група се премести при Александров. В седми клас половината групичка остана при Александров, половината се върна при Симеонов.
Но двамата са много различни.

# 729
Дали знаете кои преподаватели по английски и български език, поемат тази година 5 клас? Всяка година различен преподавател ли е? Благодаря!

# 730
Дали знаете кои преподаватели по английски и български език, поемат тази година 5 клас? Всяка година различен преподавател ли е? Благодаря!
За АЕ и БЕЛ не е много сигурно, че ще са тези, които изпратиха 12 клас, защото някои от тях преподават само на горния курс. В такъв случай обикновено на 5-ти слиза учител, извел 7-ми клас.
Не се сменят всяка година, изкарват ги до 7-ми.

# 731
Нашата учителка по АЕ, която изведе 4-те 7-ми класа каза, че ще вземе един осми клас. Не вярвам да вземе и пети.
Учителите по бел на 7ми клас са 2. Едната преподава и на сегашния 11 клас, т.е. мисля, че ще продължи нагоре. Учителката по бел на английските ни паралелки не зная дали ще продължи и в гимназия (май няма такава практика), но ако тя вземе 5-ти клас, то дори само заради нея си заслужава смг. Разкошна!

# 732
  • София
Храним някакви надежди госпожата ни по БЕЛ до 7 клас да продължи да им води и нагоре. Ако това стане, ще сте при друг/а.

# 733
Ама и Людмил Попов (Люси) да преподава на някой от бъдещите 8 класове ще е супер попадение!

# 734
Предполагам, че ще върнат Михова на 5-ти, а Люси ще поеме 8-ми. Само предположение е🙂

Общи условия

Активация на акаунт