АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 28 985
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Аз нямам линия негра. И предната бременност нямах🙄

# 616
И аз нямам,дори сега търсих в нета каква точно е тази линия

# 617
Аз имам ,но е много по-тънка от предния път. Започва много надолу,чак от под венериния хълм. Там е страшно дебела,а нагоре вече е тънничка.

# 618
  • София
И моята от скоро съвсем леко е започнала да се отбелязва.

# 619
Аз с първата имах отчетлива,сега почти не се забелязва. Какво е това одеало на дупки? А чувалче,няма ли да му е топло? Или с цоди с дълъг ръкав и чувалчето само? Обиколници съм ползвала но от долната страна,не където му е главата,на това сега поръчах едни,но ще са за по натам със сигурност,плюс че ще му е топло според мен.  Аз реших да раждам в Надежда. Не съм подготвяла нищо още. А и не ми трябва кой знае какво. Вече съм в 45дневния, тоест 34гс от утре. Крампи имам всяка вечер и киселини,а сега съм и с пукане и шум в ухото,та се редя в тъпия Исул за УНГ. Бебето е 2,200кг вече и по ехограф всичко е наред.  Взехте ли дрешки за изписването? Какво взехте? Аз още се чудя,какво да взимам...

# 620
И аз се чудя за дрешки за изписването, няма да купувам готов комплект вижда ми се безмислено. Засега плана ми е боди с къс ръкав,ританки и камизолка +тъничка пелена 🙄 другият вариант е боди с къс ръкав +ромпър и пак пелена

# 621
Такова, тънко с дупчици да има въздух, ако е плътно може да се задуши в него. Иначе чувалчетата имат различна дебелина ( тог ), летни тънки, по-плътни за зимата и така...

# 622
И аз нямам тази бременност тази черта,с предната имах много ясно открояваща се линия.

# 623
И аз нямам черта за сега, дано не се и появява изобщо 😁
За изписването също се чудя много. То в тая жега как да го облечеш с боди, отгоре с дълъг ръкав и одеало на всичкото отгоре..че и шапчица има в тези комплекти...изобщо тези комплекти не ме кефят...не може ли едно готино гащеризонче с къси ръкави и крачета и една пеленка отгоре просто ? И да е рака по-модерно 😁 тези комплекти са като някакви скучни пижами 😁

# 624
Аз за изписването ще взема боди потник ,тънко ромпърче и чорапки. Ще взема и тънка пелена,ако ми потрябва евентуално.

# 625
Аз за изписването ще взема боди потник ,тънко ромпърче и чорапки. Ще взема и тънка пелена,ако ми потрябва евентуално.
Да попитам само, че ми стана чудно, дали ромпър с къси крачолчета.. или говорим с ромпър с дълги ръкавчета и крачета..плюс чорапи?
Извинявай, ама се зачудих доста на чорапите.. Blush

# 626
Нямам засега тъмна линия видима.
Не сме наваксали още с текстилите, но за спане май клоня към чувалчета, поне в началото.

# 627
Ето и снимки на ЧАСТ от нещата, които сложих в куфара. След тези снимки съм добавила поне още 10 неща като еднократни чаршафи и пелени за изписването на бебоците. Както и 2 рокли за мен за изписването. Описание ще дам като имам време утре.

А, иначе.... Аз имам линия негра от доста време.

# 628
Аз да попитам, помпата за изцеждане след всяко ползване ли се стерилизира и как ще се случи това в болницата?

# 629
Да, след всяко ползване. В моята болница имаше специална стая с микровълнова ( за изваряване на тръбичките и всякакви джаджи ), отделно студено стерилизиране със специални таблетки в една кутия, готови са за 15мин, хладилник за АМ и за кърма. Там бяха и професионалните помпи на Медела, само ни раздадоха нови пакети с тръбички, индивидуално, за всяка. Може в избраната от теб болница да е различно, попитай ги Simple Smile
Мама Леоне, а защо са ти еднократни чаршафи и пелени за бебетата? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт