Обичаш ли ме- незнам....

• 10 391
  • 141
  •   1
Отговори
# 30
авторката се чуди дали я обичат при положение, че е получила отговор "не знам". Мдааа, той е лудо влюбен в теб. Sunglasses
И аз и казах същото..

Девойко мари Убава...тоз филм много от нас са го гледали,с различни хора.Почне ли един мъж да се крие изобщо не мисли дали те обича или не..Отговора е ясен,но неизказан.Плюй си на петите,гледай си живота и ще си намериш свестен мъж.
Един съвет-никога,ама пикога повече с колега под никаква форма 😃😃😃
Не вярвам чак толкова много народ, да стои с влажен поглед ,докато му казват,че не го обичат,и после да пита за още..

# 31
Ако кажеш "Обичам те" и отговорът е "Не знам" от мен да знаеш, че по-скоро значи "Не". Хич няма какво да се чудиш, честно.

# 32
Ако кажеш "Обичам те" и отговорът е "Не знам" от мен да знаеш, че по-скоро значи "Не". Хич няма какво да се чудиш, честно.

Направо си е Не, но човека си остава отворена вратичка, ако пак му се доиска нещо. Но определено вече е изгубила интереса му.

# 33
Тук е било още по-брутално..Не "обичам те - не знам", а "обичаш ли ме?- не знам.."

# 34
То "Обичам те" - "Не знам" няма никакъв смисъл, но бях сънена снощи Joy Схванахте мисълта Grinning

# 35
Момъкът преди всичко обича себе си, не е зле и ти така да направиш - обичай себе си и не се поставяй в ситуации да си унизена.

# 36
"Обичаш ли ме?- не знам." Значението е НЕ.

"Искаш ли деца?-не знам" означава "да, но не от теб".

"Искаш ли да се оженим?-не знам" означава "да, но не за теб"
Мъжете рядко "не знаят". Много добре са наясно какво искат и от кого го искат, но ти си силно прилепчива личност. Тук слагаме и това, че правите секс, който явно му допада много. Еми ти сама си го поставила в идеалната ситуация: вижда се с бившата, която обича, ако му се иска нещо по така, звъни на теб.

# 37
  • София

Означава, че не те обича и се опитва да се измъкне без да се държи зле.

# 38

Означава, че не те обича и се опитва да се измъкне без да се държи зле.

Точно.

# 39
Позамряла темата, но не можах да се сдържа
Blushняма как да я отстрелян,но мисля че тя сама ще си се отстреля с всичко което прави.На него съм предложила всичко което имам,няма да му се моля,имаме сега ако ме обича знае кво да прави...той смята че връзка и евентуално дете е работа която изисква повече внимание,да се гледа да се избира...аз му се явявам като най странния човек с когото е бил и така...каза че Ако се появи друга ше ми каже защото знае че го обичам.ако иска- това е,от днес обръщам палачинката и нито ще го търся нито звъна нито нищо...той трябва да реагира ако иска не аз,ако ме обича защо коментира темата за раздяла? Казва че защото се измъчвам аз,защо го прави,все едно му е все тая

То достатъчно пъти и достатъчно хора сте й го казали. Самата тя също го е написала. Не, той не я обича.
Обаче тя иска да я обича. И иска някой тук да й напише точно това...че имат шанс, че той е нерешителен, че..

няма как да я отстрелян,но мисля че тя сама ще си се отстреля с всичко което прави. - Ми не, няма. Тя ходи у тях много по-често от теб. Затова на показ са нейните неща, не твоите.
На него съм предложила всичко което имам,няма да му се моля,имаме сега ако ме обича знае кво да прави. - Ми да. Предложила си всичко, което имаш, и там ти е грешката. Човекът също знае, че вече нямаш какво да предложиш и с какво да го изненадаш и да си интересна.
ако ме обича защо коментира темата за раздяла? Казва че защото се измъчвам аз,защо го прави,все едно му е все тая - Защото му Е все тая. И НЕ те обича

# 40
Не...не писах очаквайки някой да ме заблуждава че той е объркан сега...категорично се обоснова той но действията му не са категорични,тъпото е че него го е страх да не ме изгуби като колега,приятел,любовница...това ми е признавал,но това е въпрос на време щом някой не е приоритет за другия..всъщност вчера беше вкъщи ..аз бях излизала преди това,той започна да ми говори: колко си красива,много си хубава,за кой си се направила...дъра дърадърадъра...дори често си прекалено красива...,знаеш ли ще те удоша един ден,много те харесвам,много....след като си тръгна не изпитах липса,изобщо дори...

# 41
Не го е страх, ти харесваш да слушаш глупави приказки, а той не иска да изпуска нещо, което му се поднася на тепсия. Може да не го консумира веднага, но си го оставя за всеки случай.
Толкова ли си проста, че не виждаш как се опитва да те държи на къс повод?
Човек или е с теб, или не е. И за каква нерешителност въобще имаш глупостта да си фантазираш, при положение, че човекът е с друга? Аз разбирам да сте се изпокарали и да не смее да ти се обади... Ама човекът си има връзка с друга. Явно там не е нерешителен.
Между другото, ако сте колеги, вероятно се притеснява, че ще правиш сцени, това също е причина да се държи добре.

# 42
Всъщност той има избор в момента,както и аз имам,просто исках той да е моя избор..будистите казват че всички страдания на човешкия род са заради привързаност към предишно състояние на съществуване..демек фиксирани в миналото,аз взех решение че спирам да мисля за миналото и понеже бъдещето ми се струва твърде мъгляво сега ,ще се съсреодоточа ннад настоящето..

# 43
Не...
Скрит текст:
не писах очаквайки някой да ме заблуждава че той е объркан сега...категорично се обоснова той но действията му не са категорични,тъпото е че него го е страх да не ме изгуби като колега,приятел,любовница...
това ми е признавал
Скрит текст:
,но това е въпрос на време щом някой не е приоритет за другия..всъщност вчера беше вкъщи ..аз бях излизала преди това
,той започна да ми говори
Скрит текст:
: колко си красива,много си хубава,за кой си се направила...дъра дърадърадъра...дори често си прекалено красива...,знаеш ли ще те удоша един ден,много те харесвам,много....след като си тръгна не изпитах липса,изобщо дори...
Ейй, няма да се научите, че НЕ трябва да слушате какви ги дрънка един мъж, а да гледате САМО какво прави, за да е с вас и да не ви изтърве.
Гледайте/изисквайте/търсете действия, не празни приказки.
Най-сладкодумните мъже обикновено са най-големите мръсници/идиоти.

# 44
Обичаш ли ме? - Не знам    = "Не, не те обичам", кратко и ясно

Общи условия

Активация на акаунт