Страсти – градините в София, кампания 2019/2020 - тема 3

• 44 490
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, имам нужда от разяснение за точките в случай на преместване от една градина в друга. Ако приемат сина ми по 1во желание,  но след записването се окаже, че в по-желаната градина има места за следващи класирания, с колко точки за поредност на желанието бихме участвали в следващо класиране? С 2 ли?

# 616
Къде е тази анкета? Нито на мейла имам, нито като вляза в профила.
Да не би да е само за незаписани? Малчо посещава (силно казано де), но съседния квартал. Тази година ще кандидатства за яслата зад блока.

# 617
Линкът към анкетата е в “Новини”. Вече не е активна обаче, до вчера беше срокът за попълване.

Качили са новина, че ще набавят документите по служебен път.

# 618
  • СОФИЯ
Анкетата беше активна до вчера. И това не разбирам защо. Динамиката при различните проблеми, свързани с ИП не приключва днес, 23.04.2020 г. Сега какво, просто ще покажат резултатите от нея ли?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1206146 в тази тема днес до 12 ч. може да поставяте въпроси. Аз лично не очаквам много смислени отговори, но е добре да се акцентира върху определени проблеми.

# 619
  • София
Здравейте, имам нужда от разяснение за точките в случай на преместване от една градина в друга. Ако приемат сина ми по 1во желание,  но след записването се окаже, че в по-желаната градина има места за следващи класирания, с колко точки за поредност на желанието бихме участвали в следващо класиране? С 2 ли?
Да. Ако искате да ползвате пак 3 точки, трябва да се отпишете от първата градина.

# 620
Здравейте мами от София! Направих си регистрация в сайта на ИСОДЗ. Моето бебе е родено март 2020. Тази година мога ли да кандидатствам за догодина или трябва да чакам да навърши 10 месеца и да кандидатсваме за прием есен 2021. Доколкото разбрах приемите са есента.

# 621
  • София
Скрит текст:
Здравейте мами от София! Направих си регистрация в сайта на ИСОДЗ. Моето бебе е родено март 2020. Тази година мога ли да кандидатствам за догодина или трябва да чакам да навърши 10 месеца и да кандидатсваме за прием есен 2021. Доколкото разбрах приемите са есента.
wildthing, мисля че набор 2020 ще може чак на есен 2021, т.е трябва да кандидаствате догодина пролетта.

# 622
Имаме новина на сайта. Не виждат причина да изменят критерия за работещ родител. В подкрепа на това или просто да се знае (не ми стана ясно) са сложили резултатите от анкетата. Резултатите от анкетата ми изглеждат като след втория път, в който гласувах в последните дни, докато беше активна (исках да видя резултатите, пък нямаше такава опция).

# 623
не може да се каже откога са, защото по едно време работещите бяха над 81 %, и след това са се включили повече неработещи и е паднало под 80%.

# 624
  • СОФИЯ
Филтрираха ли моите 7 РС.

# 625
Здравейте, момичета. Опитах да потърся, но не намерих. Ние сме с 11т за ясла( нямаме постоянен адрес, а само настоящ) , тоест изобщо ще участваме ли в жребия ?

# 626
  • София
Зависи от яслата. Влизате в самата ясла на чакащи за съответния набор и виждате колко деца чакат с повече от 12 точки при колко обявени места.

# 627
Здравейте отново. Може ли малко помощ: в момента ми тече последния болничен от 135 дена от личния лекар по майчинство и в системата съм отбелязала ''в отпуск за отглеждане на дете''. Това ли трябва да бъде или опцията ''по трудово правоотношение''?

# 628
А мен ме интересува следното. Изтича ми валидността на личната карта на 21 май.  Постоянният и настоящ адрес са различни, но са през един блок. Дали да си я преместя постоянния директно на настоящия? И дали това, че ще е нова картата би било проблем? Благодаря предварително!

# 629
А мен ме интересува следното. Изтича ми валидността на личната карта на 21 май.  Постоянният и настоящ адрес са различни, но са през един блок. Дали да си я преместя постоянния директно на настоящия? И дали това, че ще е нова картата би било проблем? Благодаря предварително!

След като разликата е в рамките на същия район, няма значение дали ще промените адреса в новата лична карта и не би трябвало да има значение, че я подновяват. Не знам дали би имало значение от септември при текущите класирания, когато вече ще е в сила критерия за отседналост.

Общи условия

Активация на акаунт