Отговори
# 270
Да, имала съм косопад - сезонен и след раждане.

# 271
Имам и съм имала косопад - хормонален

# 272
  • София
Винаги имам косопад през есента, поради смяната на времето предполагам.

# 273
  • Северозапада
В момента имам засилен кокопад. Вероятно е свързан със сезона, но не е приятно. Пия витамини и ползвам подхранващи продукти за коса. Бих пробвала и продуктите на Евромед.

# 274
Имам косапад, мисля че дължи на смятата на сезона.

# 275
  • Бургас
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той? - Да. Имала съм сезонен, имала съм и вследствие на проблеми с щитовидната жлеза.

# 276
  • Бургас
Всяка година имам  и трае поне 5-6 месеца.В момента също.Надявам се да е сезонен.

# 277
Да, страдам от косопад поради хормонални проблеми. Ползвала съм много продукти, но без резултат.

# 278
Да, от бременността. В тази връзка какво е най-удачно да се използва година след раждането, например, за стопирането му?

# 279
Косапада ми започна когато забременях. 5 месеца след раждането косата продължава да ми опада. Бих пробвала вашите продукти с удоволствие.

# 280
  • Пловдив
През годините съм имала многократно косопад. Имам слаба, рядка и тънка коса. Бързоомазняваща се. Космените фоликули не могат да дишат и се появява косопад. Отделно имам и сезонна себорея и нещата се влушават. Имам малки деца и постоянно съм с вързана коса, което също влияе зле. Това лято имах и стресови ситуации и косата ми капеше на кичури. Остана наполовина. Взех необходими мерки, посетих ендокринолог. Нещата не се подобряват. Все още имам сериозен косопад, въпреки грижите, който полагам външно и вътрешно. Искам да попитам какъв лекар трябва да посетя, за да се вземат изследвания на скалпа или и аз не знам какви изследвания, за да се устаниви проблема ми? Хормонално проблем нямам.

# 281
В момента съм с ужасен косопад,след баня сресването си е направо стряскащо на кичури.Отдавам го на сезона,на такова чудо не е било.Пия витамини и си правя топли маски с масла,за сега с не се е повлиял косопада.

# 282
Имала съм косопад само след изрусяване на кичури на косата. Тогава не само ми пада косата, но някои косми се късат и цъфтят грозно. Понеже ходя основно с вързана коса забелязвам косми с фоликули по шнолата ми, но не бих го квалифицирала като косопад.

# 283
имам косопад ,почти целогодишно и понякога се стряскам колко коса може за ми изпадне при сресване особено на мокра коса,но така и не разбирам причината за това

# 284
Имала съм по-сериозен косопад след двете раждания, предполагам по хорманални причини. Иначе и в момента имам, но не толкова обилен.

Общи условия

Активация на акаунт