Отговори
# 255
  • София
В момента имам силен косопад и косата изобщо не ми расте. Може ли това да е в следствие на хашимотото с което ме диагностицираха миналия месец?

# 256
Имала съм и имам косопад и в момента. С Хашимото съм и всички ми казват, че е заради него косопада и че не мога да го преборя. През зима и пролет е още по-силен. Тези продукти ще помогнат ли за овладяването предвид Хашимотото?

# 257
  • Пловдив
След раждането имах повече косопад и есенните месеци - лек.

# 258
Ето и моят въпрос: могат ли да се използват продуктите срещу косопад (например ампули) по време на кърмене (косопад на хормонална основа)?

# 259
  • София
Косопад имах по време на двете бременности и сега имам при смяна на сезоните, забелязала съм, че през есента се засилва.

# 260
  • София
Да, имам косопад. Засили се много по време на времеността. Сега съжо го има по-малко е, но предполагам е от възрастта. Прави ми впечатление, че и сезоните играят роля.

# 261
  • оттам, откъдето започва България
Имам косопад, но със сигурност не е от есенния сезон, а по-скоро от менопаузата. Мина повече от година, а нещата не се оправят.
Ползвах лосион за коса, после си купих ампули за коса. До момента не мога да се похваля, че има ефект от усилията ми.

ПП С нетърпение очаквам отговор и на въпроса на energy__, тъй като снаха ми кърми и се оплаква от косопад. Междувременно и на нея й купих ампули за коса, но и тя не се е похвалила да има подобрение.

# 262
Да имала съм косопад,беше 2-3 месеца след раждането на сина ми.Отдадох го на хормоните.Сега през есента отново забелязвам повече косми по четката.

# 263
Родих преди три месеца. След раждането се появи лек косопад.

# 264
косопад може да се появи от недостатъчно хранене-ако не се приемат веществата,които ги има натурално в природата

# 265
Имам косопад пролет и есен, но не е притеснителен. През бременността очаквах да се засили вследствие хормоните, но за щастие това не се случи. Сега отново косата ми пада умерено.

Възможно ли е в следствие бременност косопадът да бъде овладян и да има обратен ефект - т.е. косопадът да спре, благодарение на хормоните от раждането?

# 266
От доста време имам силен косопад,незнам от какво е още не съм ходила на лекар.

# 267
Имали ли сте косопад някога и знаете ли от какво беше предизвикан той?

Имам косопад при смяната на сезоните, доста често косата ми е вързана и предполагам, че и това допринася за косопада. За съжаление и в момента, може би заради почивката на морето, косопада се е увеличил.

# 268
Имам косопад.Започна около 2-3 месеца след първото ми раждане и продължава няколко години,придружено с пърхот и лющене на кожата на главата,че дори и по челото.Изпробвала съм различни видове шампоан,но явно все още не съм намерила подходящия...

# 269
Имам косопад,но не знам коя е причината за него.

Общи условия

Активация на акаунт