Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 000
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
... преди момичетата пускаха много снимки, но имаше доста кофти коментари и спряха.
Тази фаза я помня... лично аз не съм фен муцуната ми да украсява форума през няколко страници, но ако някой иска с удоволствие ще коментирам - или хубаво или нищо е мантрата ми Wink
Това е супер свежо.
Вчера отнесох комплимент за тази визия от едно 9-10 год китайско момиченце - очевидно изобилиeто от златисторозово + коралово по мен много го впечатли милото, та ме застреля с директен коментар Grinning
Сипвам си кафе и си намирам друга визия за днес!

# 76
И аз съм "за" пускането на снимки. Кофти коментарите могат да се трият от модераторите.

Те се пренасят на ЛС и ФБ. Някои от най-активните напълно спряха да пишат.

# 77
Странно, не знам кой би коментирал кофти, все пак всички сме различни и харесваме различни неща, съответно- черпим различни идеи. Аз прекалявам, ясно ми е, но сега например ще пробвам това, което Агентчето качи за свежа лятна визия. Днес съм така- нося на критика, не ме жалете, ако някой друг се престраши- ще се радвам да пробвам всичко.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 19:23 от Анонимен

# 78
Ния, аз на грим като твоя му викам "ежедневен". Изобщо не прекаляваш. Много хубава ти се е получила визията със сенките на Наташа.

# 79
Страхотен грим, много обичам такива цветове за лятото - прасковени и червени. Такъв си правя и за излизане, само че слагам и изкуствени мигли.

# 80
И на мен ми харесват, но на живо са по-ярки. Въпреки, че това се оф-сетва от скапания ми паднал клепач, заради който нищо не се вижда ако не съм със затворени очи или не гледам надолу.
Спирам да си правя селфита в колата и след малко ги трия. Но наистина се надявам някой също да качи, изчерпала съм се откъм идеи.

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 17:18 от Анонимен

# 81
И аз на този ежедневен му казвам, супер е.  Heart Eyes
Аз днес съм със златисто и изумрудено зелено от Троновете UD. Не прекалила, ами и отгоре, но нося очила с голям диоптър и не се вижда толкова.

# 82
Оооо мооооооооооля те да качиш снимка или поне да ми метнеш една на лични.

# 83
Оооо мооооооооооля те да качиш снимка или поне да ми метнеш една на лични.
Абсурд, тук е имало такива панаири, няма начин. Не те съветвам между другото и ти да го правиш. Не пускайте свои снимки във форума.

# 84
Изпипала си го и много ти отива, единственото, което бих сменила е хайлатера (или сянката?) във вътрешният ти ъгъл - много ми сребрее на моя монитор, а би ми се искало да е по-розово/златна.

Знаете ли защо селфитата в кола са толкова сполучливи често - имате насочена светлина, имате и wrap around светлина и най-често интериорът е в неутрални тонове, та липсват и цветните кастове Simple Smile

Кой ФДТ използва, девойко препечена?! Grinning

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 16:34 от Agent Provocateur

# 85
Какво ще й направят, ако пусне снимка? Аз съм в този форум от 4 години и не съм видяла панаири досега. Ако е имало, било е много отдавна, пишещите тук сме се сменили.
Ния, даже с отворени очи повече ми харесва, много добре се вижда грима, вдигнала си го достатъчно към веждите. И аз съм с паднал клепач.

# 86
Аз напоследък съм с цветни спирали. Много им се кефя и с някое глосче. Нещо в тия жеги не ми се носи фон- дьо тен.
Ния страхотно си се докарала. Аз ще се опитам да кача снимки, ама не знам да ли ще се справя.
На мене не ми дреме особено, ако на някой нещо реши да се заяжда. Не се поддавам.

# 87
Какво ще й направят, ако пусне снимка? Аз съм в този форум от 4 години и не съм видяла панаири досега. Ако е имало, било е много отдавна, пишещите тук сме се сменили.
Ния, даже с отворени очи повече ми харесва, много добре се вижда грима, вдигнала си го достатъчно към веждите. И аз съм с паднал клепач.
Чакаме твоя снимка, щом си смела.
Ще и свалят снимката и ще и се подиграват в тайни групи, на лични, че после и тук, ще я наричат с обидни имена и ще пишат после по темите обидни постове за нея. Алена знаеш ли я? Колко неща сме прочели за нея.......Панаир е слаба дума. Потребителите са същите, но не пишат, а само четат и чакат сеирите.

# 88
Изпипала си го и много ти отива, единственото, което бих сменила е хайлатера (или сянката?) във вътрешният ти ъгъл - много ми сребрее на моя монитор, а би ми се искало да е по-розово/златна.

Знаете ли защо селфитата в кола са толкова сполучливи често - имате насочена светлина, имате и wrap around светлина и най-често интериорът е в неутрални тонове, та липсват и цветните кастове Simple Smile

Кой ФДТ използва, девойка препечена?! Grinning
Бяла е сянката, не е нито сребърна, нито златна, но не се вижда, така е. Тя е на целия клепач като изключим външния ъгъл и леееека линия между двете с оранжево.
ФДТнът е Bobbi Brown skin foundation, на него пише, че съм златна, кой каквото ще да пише Simple Smile.

Само не знам защо в колата като се снимам очите ми гледат в различни посоки. На живо не е тебе гледа-мене вижда положението.

Parusheva, кое е червилото? И къде се буташ в групата на падналите клепачи с това чудно пространство отгоре?

# 89
Подкрепям densi за снимките, още помня през 2015г. как моя снимка от тази тема беше изтипосана в тема за сините очи и се начетох на какви ли не грозни коментари за цвета ми, като че ли човек може да избира с какъв цвят очи да се роди.
Именно заради такъв тип грозни и повърхностни обиди из целия форум тази тема замря (за съжаление, защото е или по-скоро беше изключително полезна).
Много ми хареса гримът на Ния, доскоро и аз носих подобен в ежедневието, но напоследък изобщо не ми се носят сенки, слагам малко в сгъвката за подчертаване и неутрална очна линия.

Общи условия

Активация на акаунт