Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 407
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Агент, благодаря. Вече си писахме с Тайга на лични, че е добре да иде при някой без милиард пудри, аз се въодушевих, реших че е и с някаква покривност, а аз не съм я пробвала видиш ли.
Щракни банята моля, аз също съм със н-стъпкова грижа, с корейци и западняци и ще крада смело идеи.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 17:14 от Анонимен

# 391
  • София
Влизам да поздравя момичето, което сподели за блестяща очна линия, която прави над основната (в моя случай тъмно кафява) и за това използва течен блестящ хайлайтър. Моят е водоустойчив на Catrice, който хич не харесвам върху скули, но за очна линия е приказен! Много фино, но и някак специално се получава!

Много красиви лица има в темата! Страхотни сте Simple Smile

# 392
  • Варна
Да се отчета за деня

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 23:02 от Тайга

# 393
  • София
Момичета, натрисам се малко нив клин, ни в ръкав, но се каня от няколко седмици да споделя, че взех гел очна линия на Инглот. Първо една за проба, после още десетина - цветни - различни цветове. Преди това ползвах такива на МАС, но исках още цветове. Може би нямаше да ги разгледам, но имам една на МАС в цвят бордо, която е лимитка и търсех алтернатива.

Има разлика в продуктите на двата бранда, като консистенция и нанасяне. С тези на Инглот се работи по-лесно, по-течни са, но с тях не може да се градира цвят. Нанасят се равномерно с еднаква плътност. Докато тези на МАС могат да се нанесат  по-леко, и линията да е с по-слаба интензивност.

Ако има любители на цветната очна линия - предпоръчвам да се видят.
Много се радвам да те видя отново в темата! Hug Party

Ох, тоя Инглот го пратиха на м**та си! Искам да ги видя, пък!  #2gunfire #Cussing out

# 394
Тайга, много красив грим!Би ли споделила продуктите. Praynig

# 395
  • Варна
Да, навън съм.
Като се прибера, ще ги опиша.

# 396
Тайга, голяма хубавица си! И тези прекрасни мигли!

# 397
Влизам да поздравя момичето, което сподели за блестяща очна линия, която прави над основната (в моя случай тъмно кафява) и за това използва течен блестящ хайлайтър. Моят е водоустойчив на Catrice, който хич не харесвам върху скули, но за очна линия е приказен! Много фино, но и някак специално се получава!

Много красиви лица има в темата! Страхотни сте Simple Smile

Май бях аз Hug
Имам 3 течни хайлайтъра, които са с доста едри частици - розов, жълт и зелен. Дали не блестя цветно почти всеки ден Wink
Толкова сини красоти показахте и днес съм с тюркоаз на очите. Нищо, че съм със зелени очи от време на време ме избива на тюркоаз.

# 398
Тайга, тотална кукла си с тези мигли и този цвят на устните, и сивото на клепача подчертава цвета на очите  (а колко място има на клепача и как хубаво се вижда – разкош!).Kiss

Ето една инспирация от снимка на Агентчето с небрежните кичури. Акцентът е на устни и вежди (уж). Очите са с кафява спирала и мек кафяв кайал, прелят до лека опушеност само в ъглите. Малко хайлатър под веждите, над скулите. Течно ултра мат червило малинка. Водната линия на долния клепач e "подсилена" със светло розов молив за очи. Ружът е едно чудно откритие – палитра на Лореал.

Ще се радвам някоя от дамите с "корейската поддръжка" да споделят или да ме насочат към тема за четене.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 23:51 от Базила

# 399
  • някъде под слънцето...
Колко красива стана темета с толкова прекрасни дами.Heart

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 19:41 от sl

# 400
След над едночасова борба с камерата на телефона и светлината, единственото, което успях да получа е изнервено настроение. Въобще не се виждат цветовете, а ако случаааааййно се хванат са 10% отговарящи на реалния цвят Rage   даже и това е много.
Това е цвета на долния клепач (средния), показвам го, че иначе никога няма да го разпознаете Grinning
Скрит текст:
Тук малко се вижда от опашката, но е незавършен грима все още
Скрит текст:

На подвижния клепач съм с kiko eyeshadow stick - НЕ препоръчвам. Леко се събира в гънките, но по - лошо е ужасното лепнещо усещане през цялото време. Усеща се "тежко" върху клепача.

# 401
Е не е истина колко сте хубави! Страхотен грим, прелестни жени!

# 402
Maeve,
Много, много красиво нанесени сенки. Толкова естествено и нежно прелети ми изглеждат на снимката. И блестящият вътрешен ъгъл - супер. Heart Eyes
С какво си на веждите - молив или? И миглите - изкуствени или естествени?
Бих искала да те видя с нещо мъничко по-контрастно от този цвят на долните мигли

# 403
Maeve, невероятно красиви очи и грим! Направо пример за синьо на синьо око- жесток!

Базила, като гледам снимките ти ми става лятно и прекрасно! Страхотно излъчване имаш!

Тайга, кукло, предлагам занапред да се отчиташ със снимка и отдолу обяснение с какво си. Досега май не си се разминала без обяснение, което оценяваме високо!

Агент, колкото повече те гледам на снимката, толкова повече си мисля да мина да я видя тази пудра. Съгласих се, че не ми е нужна, но око да види...

Весела вечер на всички, аз все още съм кисела, разболяваща се, съжителстваща със свеки, че гледа детето и с ограничен брой палитри (2- Gold и Riviera). Не само ще оценя, а имам нужда от идеи за грим с тях или и аз утре ще съм в кюпа на тюркоазените, не че имам против.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт