Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 402
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Миглите са изкуствени, Лучия. Аз с моите козирки такъв ефект ще постигна точно никога. Толкова са ми прави и скосени надолу, че мога да си ги ползвам за щори на очите  Joy
За вежди ползвам молив. Конкретно този е на Artdeco, но същия резултат постигам с всеки черен или сивкав молив. Не е много за казване, но си го блендвам из веждите с четка за червило  Blush  Така ми се получава най - естествено и бързо.

Много е хубаво, че темата така се оживи.  Heart

# 406
Прекрасни стеее! Искам такъв цвят като на Maeve на целия клепач да е. Може ли препоръки за такъв?

# 407
Maeve, прекрасен грим. Много красиво. Очаквам да видя скоро и снимка на цялото лице.

Сега малко да ви инфлуенсна - една от любимите ми марки Тарт има flash sale на комплект от 7 продукта по избор на страхотната цена от 56 GBP само днес. Мито не се плаща (включено е в цената). Аз лично поръчах го адрес на превозвач в Англия, но имат доставка и до България.

# 408
  • Варна
Днес май бях съвсем бюджетна.

ФДТ Rimmel Lasting Radiance, Метеорити
Руж Nyx Rose Petal

Скрит текст:

Бронзант и хайлайтър

Скрит текст:

Сенки Essence Hello New York - използвах средните три горе и долните две долу

Скрит текст:

Молив долен клепач
Скрит текст:

Червило Catrice Plumping Gel Lipstick

Скрит текст:

# 409
Аз с моите козирки такъв ефект ще постигна точно никога. Толкова са ми прави и скосени надолу, че мога да си ги ползвам за щори на очите  Joy
За вежди ползвам молив. Конкретно този е на Artdeco, но същия резултат постигам с всеки черен или сивкав молив.
Благодаря за пояснението. Моите също са прави, след спирала по някое време през деня пак натежават и клюмват. Надявах се ти да си открила тайната Grinning
Много добре ти се получава

# 410
Момичета, чета и си мисля да питам нещичко. В момента имам палитрата на Kat Von D с прахообразните контури. Обаче, толкова съм бяла, че просто след като си ги сложа изобщо стои като петно. Или са твърде пигментирани и не знам с какво да ги нанасям. В скрит текст ще сложа снимки на палитрата и четката.
Скрит текст:

Кожата ми е сиренце и ми се иска нещо, което да омекотява чертите, по принцип си имам скули(имам в предвид, че са леко очертани). Просто ми стои много грубо, дори най-светлия цвят и някак оражевеещи ми са. Можете ли да ми препоръчате нещо в дрогерийния клас, което да не е като въпросните цветове в палитрата.

П.П. Сега като видях какви снимки съм качила. Майкоооу, какви торби имам, ужаас! Grinning На 22 съм, спя, пия вода, не се храня с боклуци, с много сол не овкусявям, движа се иии няма и няма. Не се повлияват по никакъв начин, а са ми страшен комплекс. Особено като се усмихна ... още повече "изкачат". Grinning

# 411
LieToMe, а изтупваш ли четката преди да нанесеш?Аз също имам тази палитра и много я харесвам,но наистина е супер пигментирана и винаги изтупвам излишното от четката преди да нанеса. Simple Smile
Maeve,много,много красиви очи и грим! И аз искам да те видя с нещо по-светло и контрастно по линията на долните мигли Simple Smile
Като ви гледам снимките клепачите ви са много хубаво опънати.Моите са едни сбръчкани,сякаш имат повече кожа отколкото им е нужно Thinking и това много ме затруднява в гримирането особено на външния ъгъл на окото...
Agent и аз се включвам към чакащите за снимка на skin care продуктите,които използваш Praynig
Alena,мноооого се радвам да те видя в темата Hug
Базила,страхотно червило! Направо ти стои убийствено!

П.С Esmeralda, благодаря,че сподели и аз поръчах Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 08:56 от Пацолина

# 412
Благодаря ви за милите думи, не очаквах.
Само да ми се отвори малко време ще поекспериментирам с цветовете.

Забравих да допълня миглите са на Аура -  номер 02. Взех ги от Лили. Миналия месец имаха и промоция, сравнително често правят.

Лучия, ако не ти се занимава с изкуствени опитай ламиниране. Стои много естествено и отваря погледа.
Един пример от интернет
Скрит текст:

# 413
Lie to me, и аз не я харесвам палитрата на Кат. За много светла кожа работи единствено светлият контур. С две думи - хвърлени на вятъра пари за повече цветове, които един човек не може да използва.
Харесвам бронзъра на Лореал, много е лек и чудесен за светла кожа.

# 414
Maeve, с каква четка си нанесла сенките, така че да изглежда като очна линия?

# 415
Maeve, благодаря, че си споделила този грим Hug Всъщност, точно такива сенки изглеждат добре на сини очи. Нещичко в тази гама си търся и аз за лятото.

# 416
Четката за синьото май беше тази, но като се прибера ще погледна пак за всеки случай

# 417
И аз синьо-сива днес, категорично попрекалила, но пък съм в тон с дрехите- напредък. Отивам да си купя лак за коса, прическата е потрес.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 20:46 от Анонимен

# 418
Ния, много си хубава! По принцип не харесвам сиво за очи, но на теб ми харесва.
Аз съм много болна и си ми личи отвсякъде. Гримирах се цветничко днес, за настроение. Отново любимата ми блестяща очна линия в три нюанса на синьото и лилаво на долен клепач. Ама не ми се получи.. Не се харесвам изобщо. Пробвах да се снимам, ама резултатът е потресаващ. И вместо весело цветно ми стана глупаво.. Ще пробвам по-късно пак да се снимам, ако не ми се получи, като оздравея. Joy

# 419
Ния, много си хубава! По принцип не харесвам сиво за очи, но на теб ми харесва.
Аз съм много болна и си ми личи отвсякъде. Гримирах се цветничко днес, за настроение. Отново любимата ми блестяща очна линия в три нюанса на синьото и лилаво на долен клепач. Ама не ми се получи.. Не се харесвам изобщо. Пробвах да се снимам, ама резултатът е потресаващ. И вместо весело цветно ми стана глупаво.. Ще пробвам по-късно пак да се снимам, ако не ми се получи, като оздравея. Joy
Снимките не са показател, носи си цветовете и си свиркай, дано се почувстваш по-добре, май доста от нас са болни Sad. Аз вече говоря като Дарт Вейдър.

Общи условия

Активация на акаунт