Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 322
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Базила, хубавелке, мен ме кефи очертаването отгоре. Даже до сега мислех, че си тунингована посестрима по филър. Аз без съм с тънка червена линия Simple Smile

# 511
  • София
Базила, много те харесвам. Нежна си и имаш аристократична красота.
Тайга, цял ден търся подходяща дума за Базила, точно аристократична красота е Simple Smile

# 512
Базила, много те харесвам. Нежна си и имаш аристократична красота.
Тайга, цял ден търся подходяща дума за Базила, точно аристократична красота е Simple Smile
А, баш това е думата. Има и много силно излъчване!
Аз те харесвам с дискретни гримове, не мога да кажа, че ми е направил впечатление контура!

# 513
Добро утро, пия си кафето и гледам сайта на Дъглас. Иска ми се да мина днес да погледна за пудра/фон дьо тен в едно. Че онзи ден в жегите сложих един нов фон дьо тен и се чувствах все едно ходя буквално със завито лице, толкова задушаващо ми дойде.
Преди години ползвах ето тази и ми се иска нещо подобно: https://remedium.bg/make-up/manhattan-2-in-1-perfect-teint-powder-17-rose-9g.html.

Някой препоръка, съвет, предложение?

Скрит текст:
Бубанка, с теб знаеш, усмивки да искаш (което ме подсети, абе, ние с теб трябва да се видим:)), ама нали грим – сериозна работа. Stuck Out Tongue
Благодаря, Тайга, и аз много много те харесвам – имаш фино излъчване – като порцеланова кукла си.Flowers Hibiscus
Light Beam, благодаря за мнението и обещавам да потърся днес топла палитра сенки, защото нали, нямам, сенки доскоро никакви нямах.Kiss
NiaV, слънчево момиче, какви филъри, ти си екстра мацка – излъчваш енергия и жизненост. Нямам нищо аз по лицето правено, поне все още не, за по-натам не се заричам. Yellow Heart
М, благодаря и на теб, чакаме снимки или ако си пускала, съм ги изпуснала. Heart Exl
Агентче, ти толкова ме респектираш с всички тези неща, които знаеш и прилагаш като грим и грижа, че... Да не говорим, че си страхотна жена, ама айде стига съм се мазнила, само казвам, ти си знаеш. People Dancer

Приемам всякакви критики, забележки, не съм сръдлива, няма да се обидя на никого. Simple Smile

# 514
Базилче, виж този на Смашбокс, дето го рекламирах на Агентчето, но го пробвай, че цветовете са кът.

На някой случвало ли му се е да е супер ентусиазиран за грим сутрин и да има ‘’чудесна’’ идея и после цял ден да умира от срам? Даже снимка няма да кача, толкова се оказах днес 👹

# 515
Аз без бронзър вече не излизам. Лицето ми е по-светло от тялото и ако не сложа бронзър съм като съставена от двама човека.

Аз си представях или моно маслинена мат сянка с ярка линия под окото или зелена линия под окото, бронзър в сгъвката и клепача и ярък цвят във вътрешния ъгъл.
Тази палитра изглежда много лятно забавна. На мен само ярки цветове са ми в главата.

От кой бронзър си доволна ?Yellow Heart

# 516
  • София
Цитат на: Базила [spoiler
link=topic=1117440.msg38847033#msg38847033 date=1560097468]
Уикенд грим. Пробвах си новите виолетови сенки. И, както казва щерчето: "абе, шепот от отвъдното".

От снимките се вижда как НЕ се слага умело очна линия, но ако се сложи както трябва, ще е добре. Simple Smile

Гримът е изцяло бюджетен и включва тези нещица:

[/spoiler]
Базила, пропуснала съм снимката ти, а уж често надничам в темата!Виждам че ползваш ФДТ на Trend it up, преди малко посегнах да го купя но го оставих- как го намираш като нанасяне, визия....
Благодаря.

# 517
Candy, aз мислех, че съм ти писала на лични, но не можах да го намеря- съжалявам. Любимите ми в момента са Urban Decay- единичките са супер, Too faced Chocolate и най-вече Hourglass.

Днес няма ли гримиралки или всички сте недоволни като мен? Надали като мен, защото съм откровено дискотечна помеделнишки, но имам нужда от идеи и цвят.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 16:53 от Анонимен

# 518
Базила Hug
Значи задължително огледай прахообразните на Макс Фактор, винаги съм ги харесвала!
(Манхатъна и аз съм го носила и си го помня с добро!)
Ako търсиш мат този МФ Max Factor Facefinity Compact:
https://www.influenster.com/reviews/max-factor-facefinity-compact

Виж и тук какво препоръчват (не им вярвам мнгоо, но за ориентир става първоначален)
https://www.totalbeauty.com/content/slideshows/best-drugstore-po … oundations-160517

За сатенен финиш може би Мейбълин и Лореал имат:
https://www.lorealparisusa.com/products/makeup/face/face-powder.aspx

Аз също съм си приготвила 2 различни прахообразни ФДТ за жегата - 2, защото се оказва, че потъмнявам и с фактор 50 по мен. Не почернявам единствено когато съм с фактор 50, шапка и очила! :bad_words:

Ния, аз съм още по маска и пачове на очите и вися на холд със Стейт Департмент, че ги ръчкам да ми подновят паспорта по-бързо Grinning и се чудя как да се вапцам довечера, че ще пием с девойките! Не ми се смейте, че само в Понеделник вечер сме успели да намерим време за такова благо и здравословно мероприятие Grinning
Разкажи си, каква беше целта сутринта и защо ауткома те разочарова! А аз ще потърся вдъхновение за всички Simple Smile

# 519
Аз лятото съм с тази пудра Hello flawless Benefit, с четката към нея има слабо покритие, а с гъбичка по-голямо. Под нея с тонирана защита от аптечните.
От известно време се опитвам да докарам тази визия на устните, но все не успявам. Някакъв балсам е, но не уцелвам подходящ за мен.Предложете продукт

# 520
Агентче, наздраве- със стейт департамент на телефона е редно да се започнеш от по-рано. 🍸
Идеята сутринта беше да пробвам нещо с цвят, че роклата ми е телесна, но вместо цветна и загадъчна мама отива на работа, постигнах визия тип на море съм и тайно мисля, че съм на 16. Готин грим, но не за сега.

Като цяло прекалявам като реша да вкарам цвят и нямам спирка.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:16 от Анонимен

# 521
Според мен не си прекалила. Много красиво стои.

# 522
Послушах те за поставянето на шимъра по-високо, супер идея- благодаря. С отворени очи пак нищо не се вижда, но за понеделнишки грим съм изключително неподходяща.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:17 от Анонимен

# 523
  • Бургас
Ния,грима ти стои много красиво и цветовете са много свежи!Не е тежък,вечерен грим примерно,че да те смущава нещо.На мен много ми харесва!

# 524
И на мен ми харесва много. Не е нищо прекалено, нито да не е за Понеделник. Аз си правя много по-ярки и си ходя, когато ми е кеф с тях. Никой не ме е върнал, напротив получавам комплименти.

Общи условия

Активация на акаунт